Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 16:27:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ta­dić ne­po­že­ljan  (Pročitano 496 puta)
25. Jan 2006, 09:09:22
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
BE­O­GRAD - Pred­sed­nik Sr­bi­je Bo­ris Ta­dić iz­ra­zio je že­lju da pri­su­stvu­je sa­hra­ni pred­sed­ni­ka Ko­so­va Ibra­hi­ma Ru­go­ve i za­tra­žio od UN­MIK-a da mu to omo­gu­ći. Port­pa­rol UN­MIK-a, Re­mi Dur­lou je, me­đu­tim, sa­op­štio da je sve što se ti­če or­ga­ni­za­ci­je sa­hra­ne - u ru­ka­ma Or­ga­ni­za­ci­o­nog od­bo­ra i po­ro­di­ce, uklju­ču­ju­ći i uče­šće de­le­ga­ci­ja, a da će UN­MIK po­dr­ža­ti od­lu­ke ko­je taj Od­bor do­ne­se.

- Ele­men­tar­ni je red da pred­sed­nik Sr­bi­je ode na Ko­so­vo ko­je je deo te­ri­to­ri­je ove ze­mlje i nje­nog in­te­gri­te­ta i da uka­že du­žno po­što­va­nje pre­ma po­li­tič­kom pred­stav­ni­ku al­ban­skog na­ro­da - obra­zlo­žio je Ta­dić svoj po­tez.

Ta­di­će­vu od­lu­ku da ode na sa­hra­nu, uče­sni­ci po­li­tič­kog ži­vo­ta Sr­bi­je ju­če uglav­nom ni­su hte­li jav­no da ko­men­ta­ri­šu.

Pred­sed­nik skup­štin­skog Od­bo­ra za KiM Du­šan Pro­ro­ko­vić (DSS) re­kao nam je da ne­će da se iz­ja­šnja­va pre ne­go što stig­ne odo­bre­nje UN­MIK-a. I Vla­de­ta Jan­ko­vić, sa­vet­nik pre­mi­je­ra Vo­ji­sla­va Ko­štu­ni­ce ni­je že­leo da iz­ne­se svoj stav.

Do­ne­kle uz­dr­žan bio je Alek­san­dar Vu­čić, ge­ne­ral­ni se­kre­tar SRS:
- Ne bih još da ko­men­ta­ri­šem, čo­vek ni­je ni sa­hra­njen. Ali, mo­že­te mi­sli­ti ka­kav je stav na­še stran­ke ka­da se uzme u ob­zir da je sa­hra­na na gro­blju ve­li­ko­mu­če­ni­ka OVK.

Mno­go re­či­ti­ji bi­li su ko­sov­ski Al­ban­ci ko­ji su po­sla­li po­ru­ku da pred­sed­nik Sr­bi­je ni­je do­bro­do­šao na sa­hra­nu. List "Ko­so­va Sot" čak je okva­li­fi­ko­vao Ta­di­će­vu iz­ja­vu kao pro­vo­ka­ci­ju.
List "Ze­ri" pre­neo je iz­ja­vu ne­i­me­no­va­nog iz­vo­ra u Vla­di Ko­so­va ko­ji je re­kao da ni­je­dan zva­nič­nik iz Be­o­gra­da ne­će bi­ti do­br­o­do­šao na sa­hra­ni.

Po­li­tič­ki ana­li­ti­čar En­ver Ha­sa­ni oce­nio je da na­čin na ko­ji je iz­re­čen Ta­di­ćev zah­tev pred­sta­vlja "ci­ni­zam svo­je vr­ste i da u su­šti­ni pred­sta­vlja obra­ća­nje srp­skoj jav­no­sti
« Poslednja izmena: 25. Jan 2006, 09:14:38 od Почетник »
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A kad gura nos tamo gde mu nije mesto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 16:27:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ljan

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.