Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 04:42:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadic ljut!  (Pročitano 16232 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 59
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
eh, usa i demokratija, dve stvari koje nikako ne idu zajedno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nemojmo tako ljudi, sada ce Ameri ponovo da nas bombarduju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@Kraljevicu Marko

Pogleaj koliko su zlo. Vlada nije mogla da se formira skoro 4 meseca nakon izbora. Svi su optuzivali Kostunicu za "sabotiranje".
Ali-to je uvek najbitnije u svemu.
Ali DS je nakon formiranja Vlade tako lepo rasporedio resore i takvim ucenama pritiska Kostunicu da nema vise nimalo smisla biti sa njim au Vladi. Preuzeli su sve resore gde je lova-stvarali i dupla ministarstva i gle cuda ministar bez portfelja zaduzen za NIP a ne da je NIP u sastavu ministarstva kapitalnih investiccija.
Pa ko koga ovde zeza i ko je ovde lud a ko zbunjen.
Samo da kazem da narod nije zbunjen bas toliko koliko oni misle a oni su ludi, kreteni i zute budaletine.
Posto opravdavas Sablju ja zaista ne vidim kako ti mogu objasniti nesto da pravilno shvatis. Znas li koliko je nevinih privvodjeno na "informativni razgovor". I ko je trebao i ko nije. E sada -znas li koliko njih je tuzilo drzavu Srbiju zbog zatvaranja u akciji Sablja i kolike taze odsteet a koliko njih je vec dobilo sporove i odsteet??
da nece to Zivkovic, Ceda i ostala zuta bagra i podguzne muve iz DOS-a koje i ne postoje kao partije da plate iz svojih dzepova??????
Ne nego ce kao Zivkovic da postanu vinari na privatnom posedu koji su kupili za 50 evra ar. I to u Vojvodini.
Pa posto si ti iz Vojvodinne kazi mi gde ima zemlja-prve klase sa vinogradima, vocnjacima i slicno za 50 evra po aru-pokusao bih da kupim bar 20-tak ari jer nisam lopov kao Zivkovic da mogu hektare i hektare da kupujeme - samo 20-tak ari takvog zemljista?!?!?!?!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, da a jadni Kostunjavi bi sve tako posteno! A kako to da Velja ne dobije NIP, ih majko nesrece li! Ne mlati! Vlada je bolja od predhodne, mada bi bila jos bolja bez Velje i Kostunija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Kako reče Čerčil najbolje rešenje je ono kojim niko nije potpuno zadovoljan. Ova vlada možda nije najbolja koju mogu da zamislim, ali u situaciji bremenitoj problemima ova vlada nešto radi na korist svih. Nadam se da se neće umoriti i da neće stati zbog sledećih uzbora. I nadam se da će se u strankama desne demokratske opcije pojaviti novi ljudi, sposobniji i bolji. Malo sam umorna od Koštunice i njegovih sinova na čelu PTT i Dunav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ti ne kapiras da su Kostunica i njegova ekipa "bogom dani za sve"! Nema veze koliko ljudi za njih glasa i kakva je volja gradjana, vazno je da su DSS-NS "nezamenljivi"! Toliko o njihovoj demokratiji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Biće da ni Parivodić to nije ukapirao na vreme, kao ni ja. Ali je pijani Šami sve sabrao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
jadan je tadić
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Zaso ovde toliko o Kostunici? Pa Tadic je ljut. Kostunica nije -on i dalje tera .
kakave veze sa svim ovde imaju PTT< Dunav osiguranje, Sami, Parivodic i ostali,...???
Gosn zuti je ljut jer ne moze da sprovede naredbe dobijene od amera i smeta mu Kostunica.
*bg ipak su zahebani ovi otodoks Srbi .Ne moze se tako lako prodavati i poklanjati srbija i Kosovo.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
@Kraljevicu Marko

Pogleaj koliko su zlo. Vlada nije mogla da se formira skoro 4 meseca nakon izbora. Svi su optuzivali Kostunicu za "sabotiranje".
Ali-to je uvek najbitnije u svemu.
Ali DS je nakon formiranja Vlade tako lepo rasporedio resore i takvim ucenama pritiska Kostunicu da nema vise nimalo smisla biti sa njim au Vladi. Preuzeli su sve resore gde je lova-stvarali i dupla ministarstva i gle cuda ministar bez portfelja zaduzen za NIP a ne da je NIP u sastavu ministarstva kapitalnih investiccija.
e, samo o vladi nemoj da popujes!

da li je bio dogovor tadic za predsednika, kostunica za premijera? sa 12%  Smile
i, sta sada, sada vade svog kandidata!
ili kao, drugi princip.
ako DSS ima gradonacelnika BG-s, onda moze tadic predsednik Smile
odmah druga pravila.

za Djilasa i NIP je jedino valjana situacija.
ne moze ilic da kontrolise sve.
to ministarstvo je trbalo nama da pripadne zbog svih sanja( a bilo ih je previse) koje je pravio sam.
sada se medjusobno kontrolisu a znajuci da su obojica lopuze, olicno je.

DSS ima sva ministarstva gde je bezbednost pa nema smisla sa njima u vladu...

jel tako?
AKO NE<O CEMU TI PRICAS?
to su kompromisi a DSS nema kadar za ekonomiju.
Posto opravdavas Sablju ja zaista ne vidim kako ti mogu objasniti nesto da pravilno shvatis. Znas li koliko je nevinih privvodjeno na "informativni razgovor". I ko je trebao i ko nije. E sada -znas li koliko njih je tuzilo drzavu Srbiju zbog zatvaranja u akciji Sablja i kolike taze odsteet a koliko njih je vec dobilo sporove i odsteet??
za najkrace moguce vreme je trebalo uhvatiti previse kriminalaca.
nije bilo vremena.
da su vise cekali, nikoga ne bi uhvatili.

neophodno je bilo privoditi sve i najmanje sumnjive.
i oni su sami rekli:privodimo svakog i najsitnijeg narkomana.

meni je jedino bitno da je to dalo rezultate. odlicne rezultate.

Ceda i ekipa nisu zuti, vec crveni.
Zaso ovde toliko o Kostunici? Pa Tadic je ljut. Kostunica nije -on i dalje tera .
kakave veze sa svim ovde imaju PTT< Dunav osiguranje, Sami, Parivodic i ostali,...???
Smile
pa ti si poceo o resorima u vladi! Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 04:42:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ljut djilasa Tadic

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.