Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 17:47:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadić i Josipović  (Pročitano 13454 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mene ne chudi shto je potomak francetica boris tadic lepo ugostio svog predsednika . chudni smo mi , shto toliko dopushtamo da nas ponizvaju u sopstvenoj zemlji , ako se to josh uvek moze zvati nashom zemljom ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
Citat
pa čiji je predsednik?

Moj nije... Znas kako dosadno je biti zavedena masa... tj nmgu da gledam propast svoga naroda.

Citat
to mogu da kažu i hrvati i bošnjaci. pa etničko najčistija"država" je Republika Srpska.
opet izvlacis iz konteksa, neozbiljan si sagovornik....

RS nije drzava, BIH je multietnicka drzava, kao i Srbija, zar tako nije mogla i Hrvatska ?

Citat
to je to...zarad interesa
da zarad interesa pojedinaca, ali kako kazu posle ebanja nema kajanja....

...
Citat
prost smo mi narod balkanski.
isto nas narod kaze "Svako vidi svet svojim ocima". ako si prost to slobodno reci za sebe, ne za ceo narod, tj narode.

Citat
lako nas vode za nos naši političari, "elita", NSPMovci, HDZovci.
Ne sve, vec one koji su im to dozvolili.
Citat
..da je narod onda bio pametan ne bi se okrenuli jedan protiv drugih nego zajedno protiv svojih "vođa" koji su ih slali u klaonicu zarad svojih interesa

A jel?
 btw koliko si ti imao godina za vreme rata ? Mozda glupo pitanje, ali bas

koliko si ti imao godina za vreme rata ? Mozda glupo pitanje, ali bas me zanima....

mene ne chudi shto je potomak francetica boris tadic lepo ugostio svog predsednika . chudni smo mi , shto toliko dopushtamo da nas ponizvaju u sopstvenoj zemlji , ako se to josh uvek moze zvati nashom zemljom ...  Smile Smile

Znas onu "Ovo je moja zemlja ali ovo nisu moji ljudi"

narodu je dojadilo, starije genracije vec 20 godina mozda i vise zive ovako, mladji ne znaju za bolje...... U principu sramota...
« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 01:13:35 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson 
Citat
A jel?
 btw koliko si ti imao godina za vreme rata ? Mozda glupo pitanje, ali bas
imao sam 19 godina, učestvovao u ratovima (4 mesesci) na Kordunu kao pripadnik JNA, naša brigada iz Kumanova prebačen u Zaječarski korpus, i video lično kakvu pizdariju rade teritorijalci (to su radili verovatno i hrvati ali njih nisam video)...zadovoljan? hoćeš i moju vojnu poštu i sva mesta koja smo "posetili"?

Citat
RS nije drzava, BIH je multietnicka drzava, kao i Srbija, zar tako nije mogla i Hrvatska ?
znam da nije država, zato sam i obeležio.ali teritorija gde su srbi je najčistija (etničko)
« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 01:23:05 od digiman »
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
Citat
imao sam 19 godina, učestvovao u ratovima (4 mesesci) na Kordunu kao pripadnik JNA, naša brigada iz Kumanova prebačen u Zaječarski korpus, i video lično kakvu pizdariju rade teritorijalci (to su radili verovatno i hrvati ali njih nisam video)...zadovoljan? hoćeš i moju vojnu poštu i sva mesta koja smo "posetili"?

E ovako bratac, to je za svaku pohvalu, za koga si se ti borio tad ? Sta si branio ?

zatim  kako te nije sramota da ovo kazes :

Citat
da je narod onda bio pametan ne bi se okrenuli jedan protiv drugih nego zajedno protiv svojih "vođa" koji su ih slali u klaonicu zarad svojih interesa

Imao si 20 godina, jesi li pokusao nesto da uradis protiv rata ? Ne, ti si scepao takodje pusku i pridruzio se masi koju sada pljujes.
Pisas uz vetar, zbog takvih kao sto si ti, najpametnijih, sa puno ideja, kriticnih, a nikad prstom da mrdnes ova zemlja i propada....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson 
Citat
Imao si 20 godina, jesi li pokusao nesto da uradis protiv rata ? Ne, ti si scepao takodje pusku i pridruzio se masi koju sada pljujes.
nisam se pridružio, nego sam morao ići jer sam bio vojnik jna, naspram onih koji su mešali govna odavde iz srbije iz svojih toplih i sigurnih jazbina.
ali nisam bio zaslepljen retorikom podivljalih političara. ii borio sam za sebe i branio svoju glavu da preživim.
Citat
Pisas uz vetar, zbog takvih kao sto si ti, najpametnijih, sa puno ideja, kriticnih, a nikad prstom da mrdnes ova zemlja i propada....
promašio si forum...ako tražiš nekoga ko možeda uradi bilo šta, ne verujem da je on ovde.
ja sam mrdnuo prstom, samo ne onda, nego u vreme i posle NATO kampanja. ali ako budem rekao šta sam radio, dobiću etiketu: izdajnik  Smile

Citat
zatim  kako te nije sramota da ovo kazes :
nije me sramota, jer sam bio vojnik a ne narod. a onda je vojnik trebao da bude iznad pojma naroda.
« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 01:45:09 od digiman »
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
pa etničko najčistija"država" je Republika Srpska.
Није истина Smile.
И БиХ ентитети и Хрватска су етнички чисти са опаском да у федерацији срба има таман колико муслимана у Српској.Чак је у федерацији чишћење између кантона који држе муслимани,односно хрвати,однос снага по кантонима,7-3 за Џафере. Smile
Када кажем чишћење мислим на одлазак који су чинили и једни и други и трећи ради безбједности.
Организовано типа:сједи у аутобус,си могао видјети само у Сребреници а и то су ради своје безбједности
они затражили док је остало било појединачно или породично у највећем облику.То тврдим. Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 08:31:15 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
ma digi malo popio pa lupa gluposti xD Cas oce piski cas nece xD

Nego, videsete li sta bi ?

Al nam uturise zapadna braca...." Vlada nije razmatrala povlacenje optuzbe protiv Srbije''.... Dokle ponizenja ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Izgleda da su i jedan i drugi puni ideja koje niko neće sprovesti. Za razliku od Tadića, Josipović nema vlast u Hrvatskoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
Obojica su Manekeni Smiley

Ja bih da mi ove menjamo, smorili su xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Josipović je izgleda muzičar, da ne kažem guzičar. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 17:47:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.