Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Табу теме: Турска силовања по Црној Гори и Србији!  (Pročitano 79308 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Evo ti dabisha klasican primer indoktrinacije. Crno-belo.
Srbi ubili, Srbi genocidisali, NATO mirovno intervenisao. Ne znam odakle da krenem sa ovom budalastinom.
Mislim da nema svrhe.....
a upravo napisah da postoje situacije kada bih opravdavao terorizam i da je nad srbima izvrseno etnicko ciscenje.
sta bi ti da neko napise da to ne bude crno belo?

IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ma govorim o onom doktoru iznad mog posta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
znaci ako se opravdava demoralizacija materjalizmom...

onda je to uredu...

to tako sad ispada...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
mob
Apple iPhone 6s

Taj pokusaj kako ga ti pogresno nazivas se desio za vreme bombardovanja. Izgleda da ti se uzjebao tajm lajn dogadjaja mada ne deluje da si toliko mator pa da te drma vec demencija.

Evo ti dabisha klasican primer indoktrinacije. Crno-belo.
Srbi ubili, Srbi genocidisali, NATO mirovno intervenisao. Ne znam odakle da krenem sa ovom budalastinom.
Mislim da nema svrhe.....

Pa zar nisu ubili, zar nisu genocidasi, isto kao i turci koji nece da priznaju genocid nad jermenima, tako ni vi necete da priznate da su srbi izvrsili genocid. Protiv turaka a tako isti. Smile

edit: Turci ako nista drugo, bar su izgradili snaznu drzavu, snaznu ekonomiju, a sta su srbi uradili? ostali da se nadmecu i dokazuju kako su oni siroti pretrpeli velika stradanja, i da kukaju. Zato kazem, treba da se pomiri sa prosloscu, da se distancira od zlocina i zlocinaca, da se gleda u budcnost koja je definitivno i jedino ako se upotpunosti saradjuje sa EU i USA. I kina koja je komunisticka drzava je svatila da saradnja sa zapadnim velesilama samo moze da pomogne ekomoiju, jedino srbi srljaju u rucice majke rusije.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2017, 20:01:00 od slavisaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ocigledno ih nismo dovoljno genocidisali cim gamizu dole i prete nam svako malo novim proterivanjima, cim nam grade puteve preko grobova i otimaju srpsku imovinu.

Bice bolje drugi put, na greskama se uci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
Srbi su izvrsili genocid u Bosni, a na Kosovu je Srbija izvrsila pokusaj etnickog ciscenja, tj sve dok nisu preterali pa je Nato morao da intervenise, da se nebi desio jos jedan genocid kao sto se desio u Bosni.

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
Srbi su izvrsili genocid u Bosni, a na Kosovu je Srbija izvrsila pokusaj etnickog ciscenja, tj sve dok nisu preterali pa je Nato morao da intervenise, da se nebi desio jos jedan genocid kao sto se desio u Bosni.
[size=10pt][size=10pt]treci put pitam, sta je genocid kada toliko tvrdis da ga je srbija izvrsila???[/size][/size] ja za razliku od tebe sam studirao pravo i tvrdim da genocid ni blizu nije izvrsen,vi i dalje tvrdite bez jasnih argumenata da je izvrsen a pojma nemate Smile Smile Smile
@dabisha dakle slozili smo se da se na kosovu desila teroristicka pobuna ne verujem da cemo da se slolzimo oko toga da je maltene svako albansko selo bilo naoruzano iz kojih su ubijani vojnici,policajci i civli, takodje civili bili kidnapovani od kojih se i dalje za poprilican broj njih ne zna nista, sta tacno bi ti uradio, zamolio od sela do sela da teroristi navuku markere kako bi znali da ih razlikuju?
i opet pitam,sta je geeeenocid??????
« Poslednja izmena: 17. Avg 2017, 23:25:35 od makifcz »
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
nemojte ljudi. dečko je nervozan opet ga arapi u francuskoj tuču i jebedu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Da bio je terorizam, samo sto nije pao s marsa. Imao je uzroke izmedju ostalog u odnosu srbije prema albancima, slobinim postupcima pri dolasku na vlast, promeni statusa kosova, proterivanju albanaca iz institucija..
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
Kada ideš da glasš. Ukoliko tvoja nacija ima određeni procenat u tom mestu ( ne znam tačan broj) dobijaš glasački listić, na tvom jeziku.

Albanska sela nisu plaćala struju i to je ignorisano kako bi se kupio mir. Dobijali su diplome gde je prvo pisalo na Albanskom pa na Srpskom.

I onda mi dođe neki Albanac i žali se na TV-u kako u prodavnici prodavačica ne razume Albanski i ne mogu da se sporazumeju.
"Zašto ja moram da naučim Srpski, zašto svi vi ne naučite Albanski?"

Mafija je htela da ima uporište u Evropi. Amerika vojnu bazu. A regularna raja, su uvek bili idijoti koji padaju na propagandu. Ne kažem da je samo Albanska raja glupa. Sve nacije su takve.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.