Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Табу теме: Турска силовања по Црној Гори и Србији!  (Pročitano 79029 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
Sta se desilo? Finim i ruznim metodima je postalo albansko
ti prijatelju imas vrlo ozbiljan problem koji mislim da vise ni psihijatri ne mogu da rese...

da krenemo redom,kada je izbio rat u ex yu ni hrvatska ni bosna nisu bile suverene drzave ni medjunarodno priznate, vec su paravojne jedinice napadale u tom trenutku jedinu regularnu vojsku tj jna, sto ako niste znali je cin terorizma Smile
 sto se ovih "finih i ruznih"  Smile tice,kako je moguce da uck bude teroristicka organizacija po state department-u i gle cuda odjednom borci za slobodu Smile i to teritorije koja nikada ali nikada nije bila njihova pitao bih te iste amere da se meksikanci dignu i traze kaliforniju sta bi se onda desilo, razlika je u tome sto kalifornija i jeste bila deo meksika a kosovo nikada albansko..
kako je moguce da talibani,mudzihedini,isis svuda us vetu su teroristi samo na kosovu gle cuda borci za slobodu(i u makedoniji urbana gerila Smiley 1 )

hrvati su srbe oterali u srbiju????????!!!!!!!!!!  Smile Smile ozbiljno si ovo lupio i ostao ziv majke ti??? ali ozbiljno??? hoces crveno slovo u kalendar da vam ubacimo zbog toga?? naravno jasenovac i ustase niko ne spominje a i zasto bi, verovatno su i to srbi sami sebi ruadili..
« Poslednja izmena: 17. Avg 2017, 13:53:38 od makifcz »
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
mob
Apple iPhone 6s
Srbi nisu krivi. Krivi su svi ostali. Mali siroti srbi svi nagrnuli na njih. Od turaka do bosanaca, hrvata, albanaca, ma svi, oni samo sede, skrstenih ruku ni da beknu. Samo iz inata glavom o zid, tako je najbolje. Siroti, niko ih ne voli a oni tako mirni, samo ih rusija voli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Srbi nisu krivi. Krivi su svi ostali. Mali siroti srbi svi nagrnuli na njih. Od turaka do bosanaca, hrvata, albanaca, ma svi, oni samo sede, skrstenih ruku ni da beknu. Samo iz inata glavom o zid, tako je najbolje. Siroti, niko ih ne voli a oni tako mirni, samo ih rusija voli.
Jes bio na Maksimiru, slusao malo onog chistaca klozeta kako peva o Anici i bokalima vina?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
mob
Apple iPhone 6s
Nisam bio na maksimiru, nisam bio nikad u hrvatskoj, sad treba da idem za nedelju dana prvi put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Verujem da vecina ne replicira cisto jer smatra da si prolazna pojava. Ni prvi ni poslednji anacionalni liberal ili Siptar ili Hrvat koji eto ima poriv nekome nesto da dokazuje i spocitava.

ne obracas se meni ali ipak.. izgovarati se ideologijama ili navodnom pripadnoscu sagovornika grupama nije argument.

narocito je podrazumevanje da pripadnost grupama odredjuje stavove zastrasujuce. ako je tako, moramo da se zapitamo zasto je tako.
 takodje, ako se ti naglaseno ogradjujes od navodno anacionalnih ili liberala, to znaci da si i sam zrtva odredjene propagande i da ne treba prihvatati ono sto smatras za cinjenice. tvoja propaganda je po tome verovatno konzervativna nacionalisticka

Sta se desilo? Finim i ruznim metodima je postalo albansko
ti prijatelju imas vrlo ozbiljan problem koji mislim da vise ni psihijatri ne mogu da rese...

sto se ovih "finih i ruznih"  Smile tice,kako je moguce da uck bude teroristicka organizacija po state department-u i gle cuda odjednom borci za slobodu Smile i to teritorije koja nikada ali nikada nije bila njihova pitao bih te iste amere da se meksikanci dignu i traze kaliforniju sta bi se onda desilo, razlika je u tome sto kalifornija i jeste bila deo meksika a kosovo nikada albansko..

fini metodi su jebanje koje vodi trudnoci i deci, uz uzdrzavanje od abortusa. a ruzni metodi su terorizam koji si pomenuo. jel ti jasno sad?

a terorizam nije los sam po sebi. pogle gavrila principa

« Poslednja izmena: 17. Avg 2017, 16:01:35 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citat
takodje, ako se ti naglaseno ogradjujes od navodno anacionalnih ili liberala, to znaci da si i sam zrtva odredjene propagande i da ne treba prihvatati ono sto smatras za cinjenice. tvoja propaganda je po tome verovatno konzervativna nacionalisticka

Nemam ja nista bolje misljenje ni o tebi ne sekiraj se........

Znam ja Srbe jako dobro, a bogami poznajem i druge nacije. To valjda steknes godinama kroz posao i druzenje sa odredjeneim narodima. Iako nisam sklon predrasudama, ovako kroz zivot i prema pojedincima, ima prilicno istine u svim tim pricama kakav je neki narod pa i sto se nas tice, nisam iskljuciv.

I naravno sto se tice i anacionalnih liberala, ne izdvajam ni politicka ubedjenja sa tog spiska.

Citat

Evo recimo ovakav neki komentar je tipican za tvoju sortu.
Prosto znam sta ce neko da napise bez i se upustam u diskusiju. Izlisna je svaka sledeca recenica.....
« Poslednja izmena: 17. Avg 2017, 16:48:32 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
razumeo sam odmah na sta si mislio... -.-
pominjes gavrila principa jeboteee  Smile a kako je bosna uopste dosla u ruke austrougarske jel znas? ko je tu u stvari terorista? govorite o terorizmu kao da se nije dogodio na kosovu, tvrdite da je srbija izvrsila genocid a ni ne znate definicju genocida... Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

Citat

Nemam ja nista bolje misljenje ni o tebi ne sekiraj se........

Znam ja Srbe jako dobro, a bogami poznajem i druge nacije. To valjda steknes godinama kroz posao i druzenje sa odredjeneim narodima. Iako nisam sklon predrasudama, ovako kroz zivot i prema pojedincima, ima prilicno istine u svim tim pricama kakav je neki narod pa i sto se nas tice, nisam iskljuciv.

I naravno sto se tice i anacionalnih liberala, ne izdvajam ni politicka ubedjenja sa tog spiska.
nisi sklon prema predrasudama a onda koristis cuveno "ali..." i izlazes predrasudu.
uostalom, izgleda da nisi shvatio moju poruku.

ja nisam ni rekao da su predrasude neopravdane nego da ako se pojavljuju  osobine, stavovi ili sklonosti koje odgovaraju predrasudi u znacajnom procentu na nekom uzorku, trebalo bi da potrazimo uzrok. ako je uzrok propaganda, opsti narativ u jednoj zajednici, onda ti sine moj nisi izuzetak. u tom slucaju su oni koji odstupaju od narativa verovatno ljudi koji misle svojom glavom umesto da prate instikt krda. ne?

Citat

Evo recimo ovakav neki komentar je tipican za tvoju sortu.
Prosto znam sta ce neko da napise bez i se upustam u diskusiju. Izlisna je svaka sledeca recenica.....
njegov cin je po definiciji terorizam. ali jednostavno nije svaki terorizam los. terorizam  slabija strana cesto sprovodi jer nema drugog izbora ako zeli da se bori.

razumeo sam odmah na sta si mislio... -.-
pominjes gavrila principa jeboteee  Smile a kako je bosna uopste dosla u ruke austrougarske jel znas? ko je tu u stvari terorista? govorite o terorizmu kao da se nije dogodio na kosovu, tvrdite da je srbija izvrsila genocid a ni ne znate definicju genocida... Smile
ja nisam spomenuo da je srbija pocinila genocid na kosovu. pokusala je etnicko ciscenje a rezultat je bio etnicko ciscenje srba
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
mob
Apple iPhone 6s
Srbi su izvrsili genocid u Bosni, a na Kosovu je Srbija izvrsila pokusaj etnickog ciscenja, tj sve dok nisu preterali pa je Nato morao da intervenise, da se nebi desio jos jedan genocid kao sto se desio u Bosni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citat
ja nisam ni rekao da su predrasude neopravdane nego da ako se pojavljuju  osobine, stavovi ili sklonosti koje odgovaraju predrasudi u znacajnom procentu na nekom uzorku, trebalo bi da potrazimo uzrok. ako je uzrok propaganda, opsti narativ u jednoj zajednici, onda ti sine moj nisi izuzetak. u tom slucaju su oni koji odstupaju od narativa verovatno ljudi koji misle svojom glavom umesto da prate instikt krda. ne?

Ne.
Najogranicenije individue koje sam upoznao u zivotu koristile su tu floskolu "misliti svojom glavom". Za njih je steta ako pokusaju da misle ista, tudjom svojom, bilo cijom. Samo kazem, iz iskustva.

Citat
njegov cin je po definiciji terorizam.

Nije. Smile

Srbi su izvrsili genocid u Bosni, a na Kosovu je Srbija izvrsila pokusaj etnickog ciscenja, tj sve dok nisu preterali pa je Nato morao da intervenise, da se nebi desio jos jedan genocid kao sto se desio u Bosni.

Taj pokusaj kako ga ti pogresno nazivas se desio za vreme bombardovanja. Izgleda da ti se uzjebao tajm lajn dogadjaja mada ne deluje da si toliko mator pa da te drma vec demencija.

Evo ti dabisha klasican primer indoktrinacije. Crno-belo.
Srbi ubili, Srbi genocidisali, NATO mirovno intervenisao. Ne znam odakle da krenem sa ovom budalastinom.
Mislim da nema svrhe.....
« Poslednja izmena: 17. Avg 2017, 18:27:37 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.