Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Табу теме: Турска силовања по Црној Гори и Србији!  (Pročitano 79137 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
stradali su i neprijatelji srpskog naroda...

kao direktna posledica politike koji su vodili...

tacnije ideologije koja govori o super ljudima...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
mob
Apple iPhone 6s
ali izgleda da su srbi nasledili tu ideologiju o super ljudima, pa su nastavili tamo gde su oni stali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
nisu oni nista nasledili...

ta ideologija koju je propagirao fasizam je odgovor na nemoc ...

usled nedostatka genetske istorije kao osnove mogucnosti za bilo sta...

oni prosto nisu mogli da budu konkurentni...

u nemogucnosti da se pomire sa tim...oni su i izmislili to sve...

nacin na koji je formirana cela ta prica govori u prilog tome...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
mob
Apple iPhone 6s
Odlicno si opisao srbe sada.
totalno nemocni i onda izmisljaju stalno, kao najstariji, najmocniji, starosedeoci na balkanu pa i sire, nije ni cudo sto iskacu takvi istoricari kao deretic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
@slavisaj dosadan sam sa time sto ti tvrdis da se desio genocis a ja sam ti dokazao da ti ni ne znas sta je to! ko je ovde lud.. uporedjujes hitlera koji je pobio desetine miliona ljudi i turke koji su pboili 1,5 miliona jermena sa nama?! O.o sve i da je tacna brojka od 8000 ubijenih muslimana(da se razumemo i 1 nevina zrtva je za mene zlocin ma ko da ga je pocinio) to nije genocid! jer ako nisi znao genocid je krivicno delo koje je iskljucivo regulisano medjunarodnim krivicnim pravom i jedino ono moze da ga definise a po njemu hitler i turci jesu izvrsili genocid, srebrenica to nije vec ratni zlocin, to sto  veliki demonstriraju silu pa ce da zatupljuju svoju decu kako se u srebrenici desio genocid a ne ratni zlocin je druga stvar tj demonstracija sile i nista drugo.. (eto ti malo besplatne lekcije iz prava da opet ne ispadnes glup, za detaljnije ipak moras malo sam da se pomucis)

Genocid je istrebljenje populacije. Etnicko ciscenje je proterivanje populacije. U srebrenici je sprovedeno istrebljenje
ne,nije.. ni jedno od ovoga nije tacno,imas gore iznad,paziljvo procitaj za genocid, a kako moze da bude istrebljenje ako su zene,deca i starci pusteni kucama? plus su veci deo "pobijenih" redovno izlazi na glasanje svake godine sto apsolutno ponistava brojku od 8000..
« Poslednja izmena: 18. Avg 2017, 21:09:05 od makifcz »
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
jer ako nisi znao genocid je krivicno delo koje je iskljucivo regulisano medjunarodnim krivicnim pravom i jedino ono moze da ga definise a po njemu hitler i turci jesu izvrsili genocid, srebrenica to nije vec ratni zlocin,
medjunarodni sud pravde je po tom pitanju rekao svoje
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
jer ako nisi znao genocid je krivicno delo koje je iskljucivo regulisano medjunarodnim krivicnim pravom i jedino ono moze da ga definise a po njemu hitler i turci jesu izvrsili genocid, srebrenica to nije vec ratni zlocin,
medjunarodni sud pravde je po tom pitanju rekao svoje
jeste,mimo principa i definicja medjunarodnog krivicnog prava, zato i napisah gore demonstriranje sile velikih i nista drugo...
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
mob
Apple iPhone 6s
Nema tu nikakvo ali, srbi su uradili to sto su uradili, za mene je to genocid, a kako vidim i za mnoge druge. Da li ti imas dokaz da su ti ubijeni izlazili na glasanje kasnije? ili je to isto kao i kod nas, kad pozive za glasanje dobiju oni koji su dano umrli, pa se onda manipulise sa tim listicima? mislim kako da ne, sve ti verujem. to mozes pricati nekom ko ne zna za takve stvari a ne meni, ili nama koji zivimo u srbiji i dobro smo upoznati sa takvom politikom glasackih listica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Odlicno si opisao srbe sada.
totalno nemocni i onda izmisljaju stalno, kao najstariji, najmocniji, starosedeoci na balkanu pa i sire, nije ni cudo sto iskacu takvi istoricari kao deretic.

ja sam govorio o nemcima...kao nosiocima fasizma...

ti znas nemce danas...kroz propagandu...

nemacka do rata nije postojala...

to je bila zemlja na nivou burundija...

nek me izvinu afrikanci za ovo poredjenje... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
Nema tu nikakvo ali, srbi su uradili to sto su uradili, za mene je to genocid, a kako vidim i za mnoge druge. Da li ti imas dokaz da su ti ubijeni izlazili na glasanje kasnije? ili je to isto kao i kod nas, kad pozive za glasanje dobiju oni koji su dano umrli, pa se onda manipulise sa tim listicima? mislim kako da ne, sve ti verujem. to mozes pricati nekom ko ne zna za takve stvari a ne meni, ili nama koji zivimo u srbiji i dobro smo upoznati sa takvom politikom glasackih listica.
sve i da je bilo 8000 ubijenih muslimana (A NIJE,brojka je barem 4x manja),TO NIJE GENOCID!!!! po tebi neka bude i represalija,razbojnistvo,ubistvo sa umisljajem postoje knjige koje kazu drugacije i demantuju te, kako to ne mozes sebi da utuvis u glavu?????????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.