Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tablet MPMan MP700  (Pročitano 1732 puta)
02. Jan 2014, 23:45:02
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Cacak
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S3 LTE
Pozdrav, pre par dana mi je stigao ovaj tablet iz Francuske.   Posto ja imam dosta tableta i ne zelim da ga zadrzim za sebe odlucio sam da ga prodam.   Veoma brzo sam nasao kupca, ali naime, taj kupac zeli da njegov tablet sadrzi Google Play Prodavnicu, sto nije slucaj na ovom modelu.   Sad, razmisljam se da installiram novi FirmWare na njega koji ce da sadrzi u sebi po default-u Google Play Usluge.   Da li postoji neko na ovom forumu ko se vise razume u kompatibilnost razlicitih firmware-ova i da mi kaze koji bi najvise odgovarao mom tabletu i ako nije problem da mi prosledi link istog.   Procesor koji se nalazi u njemu je Boxchip Cortex A8 (1 GHz).  
Hvala u napred.   :)
IP sačuvana
social share
We Are Legion
<?php
echo "1337";
?>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
ajd recite coveku sta da radi,valjda moze ja bih reko
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Cacak
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S3 LTE
Ja znam da moze, ali nikada nisam radio sa ovom markom i ne znam kako ce se ponasati. Moguce je probati bilio koji firmware, samo je pitanje da li ce funkcije sve raditi na njemu (u vecini slucajeva nece). Desi se da ne radi WiFi i tako neke opcije koje su veoma vazne i cine jednu celinu. Smiley Pozdrav
IP sačuvana
social share
We Are Legion
<?php
echo "1337";
?>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
da da,razumem te kolko sam video  na blic po forumima jos ljudi imaju taj problem,onda trazi provereno resenje probaj i na android serbia ili benchmark forumu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Cacak
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S3 LTE
Znam, lako bih ja kada bih imao originalni firmware koji mi se sada nalazi na tabletu da znam ako zabrljam da mogu da vratim bar ovaj. Tebi hvala u svakom slucaju, pogledacu, a i sacekacu malo da se javi neko ko je strucniji od nas dvojice Smiley ..
IP sačuvana
social share
We Are Legion
<?php
echo "1337";
?>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Sto bi instalirao novi FW imas da nadjes apk od Play store-a. Samo ukucas Google Play Store 4.5.10 i skines neki apk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Cacak
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S3 LTE
Sto bi instalirao novi FW imas da nadjes apk od Play store-a. Samo ukucas Google Play Store 4.5.10 i skines neki apk.
Pokusao druze sa raznim verzijama, ali ne mogu da ga nateram da radi. Jednostavno ovaj FirmWare nece da prihvati da radi Google Play, stalno izbacuje gresku. Isti sam problem ranije imao sa kineskim tabletima, ali kada instaliram novi  upgrade-ovani Firmware, radi sve kao sat. Smiley
IP sačuvana
social share
We Are Legion
<?php
echo "1337";
?>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Koja greska iskoci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Cacak
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S3 LTE
Standardna, da je aplikacija stala sa radom.
1.Nasilno zatvori
2.Prijavi
IP sačuvana
social share
We Are Legion
<?php
echo "1337";
?>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.