Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 08:26:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ta prokleta tretja smena  (Pročitano 1326 puta)
29. Maj 2007, 15:16:06
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zdravo svima sa ovog foruma... Ja po prvi put pishem na nekom forumu... A ovde sam zavrshio pokushavajutji da nadjem nekoga sa problemom slichnom mom. Naime ja radim u tretjoj smeni, ali svako veche od 22:00 do 08:00, i subotom od 17:00 pa dokle ima posla (nekad bude do nedelje do 5 posle podne...) Konstantno mislim samo kako da spavam, da odmorim... Sa 90% ljudi, sa kojima sam se dosta druzhio i provodio dosta vremena, vishe nemam kontakata... Malo shta i jedem... Devojku jedva stignem da vidim... Inache radim ovu tretju smenu vetj godinu dana konstantno... Smrshao sam 10 kila od tada... Ali pored toga shto ne smem da zaspim, ja sam konstantno pod pritiskom, jer sve shto radim, ujutru mora da bude gotovo... Da, sam radim u firmi... Ako neko ima nekakav savet, sugestiju, slishan problem - nek' ispshe koju rech... Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Druze evo ti predlog,ako si iz BG idi u supervero na Novom Beogradu i reci da zelis da radis,(trazi da razgovaras sa direktorom ili zamenikom)primice te sigurno jer otvara se Vero 3 i treba dosta radnika,mozes da prihvatis posao Prodavca ,Magacionera,Obezbedjenje i za cure kasirke(ti nisi cura tako da to odpada)znaci promeni posao.Za nesto vise obrati mi se na pp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG Nexus 5
Delikatan problem. Cesto radim trece smene, nekad ima posla mnogo, nekada nema. Sve zavisi od prirode posla koji radis. Ako taj posao iziskuje fizicki napor, batali to i poslusaj jimija. Dugo vec radis nocne, razvalices zdravlje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Није здраво, никако.
Немаш много избора, сан ништа не може заменити. Или промени посао или тражи да ти макар викенд буде слободан, или да радиш мање ноћних смена, бар пола-пола.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
zakonom je zabranjeno da neko konstantno radi u 3.smeni ,pogotovo da radi i subotom  ... medjutim ,poshto je ovo srbija - jebesh zakon Smile  ako si dobar radnik - trazi povishicu ,ako ne -  trazi drugi posao ,nema druge ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hvala svima na odgovorima... Videtju vetj neshto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 08:26:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.