Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: T-Mobile u Makiedonija  (Pročitano 5984 puta)
31. Avg 2006, 14:00:19
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Od 07.09.2006 Mobimak dosadasni operator rebrendirace se u T-Mobile ....
Dojce telekom  preko Mataf kompanija za telekomunikacije (e sad ne pamtim dali to jr rumunska ili ungarska kompanija koja je u vlastnistvo na Dojce telekom) kupio je 51% akcije od Makedonske drzavne kompanije za Telekomunikacije pre nekoliko godina eh ne secamse tacno pa za dve godine podelili su Mobline mreze od Fiksne mreze  i tada je postao Mobimak (mobilni operator ) i Makedonske telekomunikacije (fiksni operator)....i T-Mobile najavili su Rebrendiranje kompanija Mobimak u T-Mobile pr 4 meseca ali sada su od jednom sve reklame i sve sta je bilo sa natpisom  Mobimak ,ili zastitne boje Crveno-Bela sada je Rozovo-Bela i Srebrenija Boja Sa Natpisom T-Mobile....

e sad me interesuje Sta bi ste vi rekli za T-Mobile kao kompanija u odnos sa Vodafone naravno ocekujem da se iskazu oni koje koriste T-Mobile mrezu u onim drzavima gde su prisutne T-Mobile

(01. May 2007, 10:42:03)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Puno lošiji od Vodafona.Puno.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL
ma orange i o2 su zakon a nije ni los ni vodafone mada oni neprave fonove za razliku od orange i od o2.POzz
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
e a i ja sad koristi t-mobile, a bio sam dosad na mobimak i isto je sve kao i dosad Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
od danas Mobimak ostaje u istoriji .... rebrendiran u T-Mobile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2006, 19:43:06 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
sve e toa politika i toa bireteralna nema nisto poeftinije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
nisam ni mislio da cu da pojeftine cene razgovora ali ocekivao sam komentare od strane zemalja gde je prisutan T-Mobile sa konkurentima kao Vodafone,Tim i neka druge jace Operatore
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Kod nas je T.mobile najveći lopov od svih operatera.To sam ti sve reko.
Vodafon je bolji sto puta.
Evo neki dan VIP (vodafon) uveo cijene sa mobilnog kad zoveš fiksni tel za samo 0.014 eura po minuti,nije greška 0.014 - da ne mislite da sam pogriješio

kartice za mobilni internet UMTS i HSDPA (za laptop) daju besplatno uz ugovor od godinu dana i imaju povoljne cijene mob.interneta.

Puno se brže prilagođavaju novim tehnologijama,brže reagiraju  i razaraju cijenom i vrstom usluga T-mobile.

T- mobile je nekako ko onaj stari socijalistički slon,ima infrastukturu koju je kupio jeftino kao i kod vas u Makedoniji i ne žuri im se,imaju varijantu da ucjenjuju ostale.Vidjet ćeš kad drugi operateri budu htjeli da daju usluge fiksne telefonije šta će T-mobile da im radi,to ja katastrofa od ucjena.

Pazi njima je bitno i zato su i došli da kupe prvenstveno infrastrukturu koju smo mi svi platili (izgradnju i održavanje),sjećaš se da je telefon bio 2000 maraka da se uvede u kuću....

Nije im bitno da brzo ponude usluge i dobre cijene,glavni potez su napravili i sad će da zajebavaju sve oko sebe,malo našminkaju trgovine,malo akcije ko fol mobiteli,paketi ovo-ono ali u principu to je sve nula.

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
T- mobile je nekako ko onaj stari socijalistički slon,ima infrastukturu koju je kupio jeftino kao i kod vas u Makedoniji i ne žuri im se,imaju varijantu da ucjenjuju ostale.Vidjet ćeš kad drugi operateri budu htjeli da daju usluge fiksne telefonije šta će T-mobile da im radi,to ja katastrofa od ucjena.

Pazi njima je bitno i zato su i došli da kupe prvenstveno infrastrukturu koju smo mi svi platili (izgradnju i održavanje),sjećaš se da je telefon bio 2000 maraka da se uvede u kuću....

Nije im bitno da brzo ponude usluge i dobre cijene,glavni potez su napravili i sad će da zajebavaju sve oko sebe,malo našminkaju trgovine,malo akcije ko fol mobiteli,paketi ovo-ono ali u principu to je sve nula.

Smile Smile Smile Smile Smile Bravo za ovo sve sto si rekao sve je to istina ,primetio sam kada je dosao Cosmofon (grcki Cosmote) oni su postavili sve novu infra strukturi i to za monogo krace vremena i mnogo brze su uveli MMS,GPRS,Internet a Cene su bile malo nize T-Mobile (Mobimak) ali zato inter konekcija od T-Mobile (Mobimak) kon Cosmofon (grcki Cosmote) bilo je Duplo skuplji aliCosmofon (grcki Cosmote) je ponudijo cenu istu za sve operatore fiksne i mobilne kad god da pozeli Cosmofon (grcki Cosmote) da ponudi neki jeftin paket ili slicno T-Mobile (Mobimak) nekako osporavaju pre mesec dana imali su proglem sa interkonekciju pa morala je vlada da resi tu raspravo,Sada se govori o tretom mobilnom operatoru i bas bi voleo da doge Vodofone ,,,,,,

a ono za sta si rekao za fiksne telefone kada smo uplacali telefon po 2000 maraka svaka ti cast  to je Tacno  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Alcatel LOL

Smile Smile Smile Smile Smile Bravo za ovo sve sto si rekao sve je to istina ,primetio sam kada je dosao Cosmofon (grcki Cosmote) oni su postavili sve novu infra strukturi i to za monogo krace vremena i mnogo brze su uveli MMS,GPRS,Internet a Cene su bile malo nize T-Mobile (Mobimak) ali zato inter konekcija od T-Mobile (Mobimak) kon Cosmofon (grcki Cosmote) bilo je Duplo skuplji aliCosmofon (grcki Cosmote) je ponudijo cenu istu za sve operatore fiksne i mobilne kad god da pozeli Cosmofon (grcki Cosmote) da ponudi neki jeftin paket ili slicno T-Mobile (Mobimak) nekako osporavaju pre mesec dana imali su proglem sa interkonekciju pa morala je vlada da resi tu raspravo,Sada se govori o tretom mobilnom operatoru i bas bi voleo da doge Vodofone ,,,,,,

a ono za sta si rekao za fiksne telefone kada smo uplacali telefon po 2000 maraka svaka ti cast  to je Tacno  Smile Smile Smile
a sta bih tek bilo da je dosao vodafone,orange,O2,pa bi T-Mobile bi skroz po*izdeo.
ali bash voleo da O2 ili orange jednog dana dodje u Srbiju.POzz Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.