Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji je operativni sistem po vama od ova dva bolji?
Symbian 7.0
29.3%  (22)
Symbian 8.0
42.7%  (32)
Windows Mobile 2003
12%  (9)
Windows Mobile 2005
16%  (12)
Ukupno glasova: 75
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Symbian Vs. Windows Mobile SmartphoneOS!  (Pročitano 20112 puta)
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo me interesuje sta je to
ja imam nokiu a rekli ste da 6600 ne moze wm
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
The Windows Mobile 5.0 SDK

If you have installed Visual Studio 2005 Beta 2, and the Windows Mobile 5.0 Pocket PC and Smartphone SDKs (and I hope you have), you might have found the state of the documentation a little.. odd. In fact, if you found it at all, you might have discovered it was broken in places. Let me explain why that might appear to be the case, and how you can work around it.

Publishing documentation here at Microsoft is a crazily complicated affair. Not only do we have a team of dedicated programmer writers actually creating the stuff, but a team of production folks who have the unenviable task of taking all the source material, combining it into various chunks, and getting those chunks merged with all the other chunks that all the other teams are working on. Documentation sets easily consist of tens if not hundreds of thousands of individual topics, and there are dozens of products that create their own documentation. Add in the fact that a lot of documentation is localized, and well, it's a full time job for a lot of people, put it that way.

One top of that, the Windows Mobile team produces documentation for difference audiences - and it does so by creating topics that have information that can be switched in and out depending on who is the target for the current "build".

Currently, if you install the SDK, you won't find the SDK documentation in the ordinary Visual Studio 2005 help system. In fact, you need to go to the Start menu / All Programs / Windows Mobile 5.0 Pocket PC SDK / Windows Mobile 5.0 Pocket PC Help.  Unfortunately, if you open this help file, you might find some of the links you click on are broken - the material they point to isn't present.

That said, you will find a node called  SmartDevices as part of the standard Visual Studio help. This is the help that covers using Visual Studio and its tools to create mobile applications - rather than detailing the various APIs that are present in the specific SDKs. I know it's subtle distinction, but it's an important one. Partly it's a reflection of the structure of the teams that create the documentation (I used to work in that other team, so it's not like we don't keep in touch!) but mostly it's because of the nature of SDKs as separately installable modules.

So this is hardly ideal, but don't worry - another reason for this current state of affairs is the fact that Visual Studio is still a Beta. By the time it reaches RTM - which is Microsoft-speak for saying it's finished - we will have taken our SDK documentation and stuffed it into the complete Visual Studio help collection. Once this happens, so there won't be any broken links.

In the meantime, there is an easy workaround: go to MSDN. As our complete documentation set is up on MSDN, it will not have any broken links. Even more importantly, as we regularly update the documentation on MSDN, you can be sure you're reading the most up-to-date version that we have available. And don't forget all those great samples that are installed as part of the SDK: sometimes a line of code can be worth a thousand words :-)
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moze li to ukratko i na srpskom
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
Ako cemo pravedno,windows mobile je bolji,za njega se veoma tesko nalaze programi,igre itd. ali kad nadjes naso si za ceo zivot (upravo sam skinuo  Worms World Party za moj fon)
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
Hellboy321, kako te sluzi Qtek?
sorry za off....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ako cemo pravedno,windows mobile je bolji,za njega se veoma tesko nalaze programi,igre itd. ali kad nadjes naso si za ceo zivot (upravo sam skinuo Worms World Party za moj fon)
Pa ako je za tebe Worms World Party "aplikacija za ceo život", i po tome zaključuješ da je bolji WindowsMobile onda zaista...... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
Smile Ne slazem se sa tvojom logikom! @X3mE

Cak suprotno, svako ko se bar malo razume moze da napravi neki koristan programcic za nas obicne smrtinike, npr. kao sto je neki rus napravio programz a koriscenje blica kao bateriske lampe! A sa druge strane i obiljni programi se onda lakse prave, sto ce sigurno doprineti raznovsnosti i sirokoj ponudi aplikacija za ovaj op. sistem! Cak se moze smatrati i strategijskom prednoscu za buduci kolac na trzistu!

pazi, ja nikad u zivotu nisam posedovao Windows telefon, a mogu vrlo lako da napravim program za njega. Pravio sam programe za PocketPC (tj konkretno za Win 2002), a PocketPC sam imao manje od mesec dana i nisam stigao ni da se detaljno upoznam sa svim funkcijama i mogucnostima... veoma je lako uz pomoc VS-a napraviti program za windows (bilo koju mobilnu varijantu), cak i za onog ko ga nikad nije koristio, tako da svako moze da ih pravi, pa onda ne znam bas koliko korisni mogu da budu (cast izuzecima)...

dok je za symbian druga prica... mnogo teze idu stvari i mora covek da se pomuci da zavrsi neki posao...prvo je tesko naci dobro razvojno okruzenje, pa onda sve ostalo

Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2006, 00:06:45 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Anything but Criptonite!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola MPX200
WM vs. Symbian, hmm...WM! Svako u svetu se slaze da je WM bolji, pravi OS a ne neka poveca Java aplikacija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ajde "supermenu" obrazloži ovu tvoju tvrdnju činjenicama, nemoj samo praznom demagogijom! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
WM vs. Symbian, hmm...WM! Svako u svetu se slaze da je WM bolji, pravi OS a ne neka poveca Java aplikacija...
Ne znas sta pricas!Kakva java aplikacija?Svi smo se slozili da su oba OS-a slicna stim da je u prednosti symbian zbog vise razvijenih aplikacija,mada i za Wm ima sve vise i vise softvera!Ali stvarno porediti symbian sa Javom Smile,nemam reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.