Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Symbian s60v3, s60v3 FP1, UIQ - protection kacked!  (Pročitano 44734 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Prvo jednom skines firmver, pa pripremis patch, pa dok se skida po drugi put, cim se zavrsi skidane core fajla (koji ide prvi) patchujes dok se skidaju ostali delovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Prvo jednom skines firmver, pa pripremis patch, pa dok se skida po drugi put, cim se zavrsi skidane core fajla (koji ide prvi) patchujes dok se skidaju ostali delovi.
Aha, to mi je malo bilo nejasno........aj pa, cim budem imao vremena u toku nedelje cu da probam.....
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy S6 White
E pa evo ovako ljudi...Ja sam isprobala...na mom E50...I za početak... ne mora da se skida firmware 2 puta...dovoljno je da, kad vam download firmwarea bude na oko 90-95%, samo raskačite telefon sa kabla i download će se završiti bez problema...Tada treba odraditi onu promenu fajla prema uputstvu, i kad ponovo povežete telefon NSU će prepoznati da firmware postooji u kompu i krenuće flashovanje tim Patchovanim firmwareom...Jedino što i pored uspešne izmene firmwarea nemam i dalje pristup Private i Resource folderu, a što se tiče Unsignovanih aplikacija ne mogu da instaliram čak ni programe signovane baš za njega...Tako da ne radi to patchovanje za E50... Mada na nekim forumima piše da je Nokia u novi firmware ubacila neke dodatne zaštite kako bi sprečila ovakvo menjanje firmwarea... Ne znam koji bi drugi razlog bio neuspešnosti ovog Patchovanja, jer je fon prihvatio modifikovani firmware, ali ništa što je modifikovanio nije prihvatio... Smile

Jel isprobao ovo još neko? Da li ima nekih dodatnih podešavanja koja treba da se unesu kad se ubaci ovakav promenjeni firmware kako bi se omogućio pristup Private folderu iz X-plore-a? Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Da ti rezimiram prethodnih par strana, probao je aco, i kod njega je sve ostalo isto, probao je dalle, kod njega na N80 radi, probao sam ja, i kod mene radi  Smile. Salim se, ja proso najgore, meni telefon vrsi CRC check kernela pri bootovanju tako da je moj 5700 zavrsio u servisu  Smile.

Izgleda da nema pravila kad ovaj "hack" radi/ne radi, vec to zavisi od slucaja do slucaja.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy S6 White
Večeras ću ponovo da probam... Smile...A pročitala sam na jednom forumu da i Y-browser ili X-plore moraju da se modifikujku kako bi bio dozvoljen pristup tim, inače, zaštićenim folderima...Sad bi mogao neko kome je to uspelo, da napiše da li je koristio običan X-plore ili modifikovan... Smile

Čim završim novi Flash javljam rezultate... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Xplore definitivno ne moze da se modifikuje, a da li bi imao pristup sisitemskim folderima kad bi to moglo ili ne nisam siguran... dok je za Ybrowser potreban plugin, mada bolje da neko ko je modifikovao uspesno firmver kaze nesto vise o ovome.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy S6 White
A koji plugin za Y browser mi treba? Postoji ih nekoliko?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Mislim da nema veze sa modifikuvanje na  Y-browser ili X-plore samo je firmver Bitan da se modifikuje ,,Nina ti kazes da kada skines firmver pri uplaud otkacis kabel sa telefona ,,,zar tada ne ti  izbacuje da je prekinuta veza i da ne mozes nastaviti ,,ili ce ti izbaciti Retry pa kad zavrsis sa pacem pa prikacis telefona i kliknes Retry i produzice sa Flesanje ......da ne slucajno ti opet skida  firmver  ,,pretpostavljam da to sledis dal se desava ili ne ....U svaki slucaj Svaka Cast na Hrabrosti   Smile  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Ne znam gde, ali negde sam pročitao da program pri traženju listinga direktorijuma od sistema dobija i te (zabranjene) foldere, i ako kroz petlju pokuša da im pristupi dolazi do greške usled zabranjenog pristupa, pa programi vrše proveru naziva direktorijuma i ako naiđu na neki od zabranjenih jednostavno ga preskoče, bio pristup dozvoljen ili ne. Nisam siguran, ali mislim da su autori Xplorea o tome govorili na nekom forumu, moguće je da Ybrowser ipak pokuša prvo pristup, pa ako izađe greška ignoriše je, tako da treba prvo sa njim pokušati. Ne znam zašto sam mislio da postoji plugin za Ybrowser za to, ali evo sad tražim i ne vidim ga... A moguće je i da je to promenjeno u nekoj kasnijoj verziji Xplore-a, ovo je bilo odavno, još dok je bio u beta fazi. U svakom slučaju, treba probati i sa jednim i sa drugim.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy S6 White
Mislim da nema veze sa modifikuvanje na  Y-browser ili X-plore samo je firmver Bitan da se modifikuje ,,Nina ti kazes da kada skines firmver pri uplaud otkacis kabel sa telefona ,,,zar tada ne ti  izbacuje da je prekinuta veza i da ne mozes nastaviti ,,ili ce ti izbaciti Retry pa kad zavrsis sa pacem pa prikacis telefona i kliknes Retry i produzice sa Flesanje ......da ne slucajno ti opet skida  firmver  ,,pretpostavljam da to sledis dal se desava ili ne ....U svaki slucaj Svaka Cast na Hrabrosti   Smile  Smile 

Smile Smile Smile

Mislim da je ipak neophodan modifikovan File explorer, koji god to bio...Jer na Symbian Signed sajtu piše da oni ne dozvoljavaju sertifikovanje programa koji imaju uključen pristup svim fajlovima u fonu...Zato su te opcije već po defaultu isključene u svim nama poznatim file explorerima...

Nije prekinuo download firmwarea...I ja sam tada rizikovala, jer nisam znala šta će se desiti...Ali kad je stigao do 60MB od ukupnih 63MB koliko ima firmware, otkačila sam fon i NSU jeste prijavio da se fon otkačio, ali je završio download firmwarea... Smile

Ali kako god...i posle ponovnog flasha nije uspeo da prevaziđe grešku prilikom instaliranja uncertificated programa tako da sam mu sad vratila originalan, nemodifikovan firmware i sad radi "normalno"... Smile

Možda će ipak pronaći neki uspešniji način izmene firmwarea...A to što je modifikovanje nemoguće na N95 verovatno ima veze s tim što je on OS 9.2... Na spisku uspelih modifikovanja nema ni jednog telefona koji ima OS 9.2... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.