Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Symbian instalacija  (Pročitano 11276 puta)
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
E došlo je i to da vam kažem šta se desilo sa telefonm ili bolje rečeno šta se nije desilo sa telefon.
Krenem ja po servisima za mobilne telefone u Novom Sadu i gde god sam ušao da mi kažu šta može biti sa telefonom(oko 5,6 radnji sam bio) svi su me upućivali u Jevrejsku 12 (Mob trend).Ja otišo kod njih i kaže dođi za 10 minuta dok se završi flešovanje.Ja došo posle 20 minuta i kaže da nije mogo da ga flešuje jer je otišo neki ČIP ZA FLEŠOVANJE i da ga ne može prepoznati u kompjuteru i da je kvar 3000 din.I ajde da mu poverujem i onda mi je palo na pamet(pošto ovde u Srbiji jedva čeka neko nekog da zajebe i da kaže da je kvar 35 eura,a ono 5 i da zaradi još 30 eura) da odnesem u drugi servis kod jednog druga i njegova dijagnoza je bila da je otišo BLUETOOTH  i da je čip za flešovanje u redu(ja mu nisam rekao da je čip otišo kao što su mi rekli u mob trendu-u,nego sam mu tek reko kad mi je on reko šta on misli da je kvar )i sad mi je telefon kod trećeg servisera gde naravno očekujem i treću (nažalost) različitu dijagnozu.kako ovde stvari stoji  ili niko ne zna šta je (svi amateri) ili je ovo kao što sam rekao Srbija i da čeka jedva neko nekog da zajebe.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
To ti je Srbija... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

yebo zemlju koja burek nema !

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple 3GS
jbg, trebao si odmah otici u *********** i tip bi ti resio telefon za kratko vreme, po normalnoj ceni. Mozda jos uvek imas vremena
Pozdrav

[Edit by Cigla tel.: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 16. Maj 2006, 21:09:02 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
@ AcaN
poslao sam ti pp gde da odes da sredis telefon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
@ kontrola_leta
Otišo sam i rekao je da će mi sutra javiti šta je fazon i kaže da je bilo takvih problema i da ne obećava nisšta ali će ga pogledati.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
@AcaN
Resice ti on ne brini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
@ kontrola_leta
nije problem da li će rešiti nego da li se isplati to praviti.da ne bi opet za 2 meseca lupio 30 evra za popravku!Pa pitaću ga i videću šta je najbolje za činiti.
IP sačuvana
social share

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
@AcaN poslacu ti na pp moje ime,i reci mu da sam ti drugar i da sam te ja poslao kod njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.