Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svremena umetnost???(nije za one sa slabim stmakom)  (Pročitano 1317 puta)
06. Jul 2008, 07:09:22
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Gledam nesto i ne mogu da verujem sta se sve danas nece smatrati umetnoscu

Covek koji sam sebe sece naziva sebe umetnikom.
Gabrijel Savic Ra

Neli ;udak je vezao psa i putio ga da umre
Guillermo Habacuc Vargas

Dokle po vama moze ici sloboda u umetnosti i da li se vi slazete sa ovakvim i slicnim "umetnicima"?

« Poslednja izmena: 06. Jul 2008, 07:10:44 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
to je cist egzibicionizam...

nije to nista cudno.

covjek 20 i 21 vijeka pati od hronicne dosade...ostalo mu je jos jedino da sokira,a i to vise ne pali....

recimo,

umjetnica koja brije svoje intimne dijelove i svi u publici treba da gutaju pricu o sustini zivota Smile

ili....likovi koji se pisaju na platna u boji.... Smile

uostalom,

zna se kako se manifestuje i cime se sluze mnogi "umjetnici" u  nedostatku talenta....
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
SonyEricsson k310i
 Smile kratko ali sve receno.Mnogi ce sve uciniti samo da bude poznat i primecen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
znam za umetnika koji je tokom performansa sebi iskopao oci i odsekao polni organ- epilog, umro nekoliko dana nakon toga  Smile

umetnost i umetnicarenje, narocito ovo savremeno, mnogima je paravan za egzibicije svakojakih vrsta... gotovo da nema toga sto se danas ne moze nazvati umetnoscu.
poceci antiumetnickih ( kazem anti jer su bile vid protesta umetnika ili intelektualaca raznih profila) egzibicija datiraju u doba oko prvog svetskog rata, i to kao reakcija na sveopstu krizu u drustvu, krizu identiteta civilizovanog i modernog coveka, otudjenje,postvarenje, i rat kao krunu svega... oni su za umetnost izvojevali potpunu slobodu, a ta umetnicka sloboda se ponekad na vrlo cudnovate nacine koristi  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2008, 00:51:01 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
primera radi, svakako ste culi za nasu umetnicu, Katarinu Abramovic... elem, njeni performansi su cesto obilovali telesnim torturama ili iscrpljivanjima raznih vrsta  Smile
svetski poznata i priznata umetnica, da dodam...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
da,cula sam za tu lujku Smile

pazi,cinjenica je da ti kvazi umjetnici imaju svoju publiku,sto opet govori o tome koliko se ljudska vrsta negdje...izopacuje...ajde,da zvucim grubo Smile...ali ne vidim da sam daleko od istine.

tacno je da se danas svasta proziva umjetnikom i umjetnoscu,pa se ucini da nekih kriterijuma i nema,osim mjerilo sokantnosti....za zeludac,naravno.

na izlozbama slika,mada mi se rijetko desava da odem negdje gdje necu i uzivati,znala sam da u cudu slusam umjetnika koji sa zarom svojstvenim samo ludaku ubjedjuje zbunjenu publiku da je tacka na potpuno praznom platnu....najobicnija tacka....pupak svemira...i tu ide takva prica,ali tako dobro upakovana....nemoguce je da je ponovim...ali,vjerujte mi na rijec,pa vise bi ga cijenila da je napisao knjigu Smile

talentovan momak...nema sta Smile

to su prodavci magle...prosto.

ocajnici bez talenta u svjetu prezasicenom "talentima i bogom danih umjetnika"....
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile al bar mu je prica dobra  Smile pupak svemira, eeeeeeeeeeeeej  Smile Smile

umetnost je postala roba kao i svaka druga... postala? uvek bila. a svaka roba ima svoga kupca...
kakvo vreme, takva i umetnost  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Sony xperia tipo
па, имам и ја добру причу... Smiley нацртам обичне празне зидове и ћошкове, и онда причам о смислу живота, о томе како се осећам као да сам затворена међу зидовима и да немам слободу  Smile

моја професоирца књижевности цени модерну уметност, и редовно нам доноси снимке неких перформанса, плакате, фотографије... препоручује неке представе, филмове...

и ту има занимљивих ствари, али већина су само начин да се привуче пажња и шокира јавност...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
sto rece jedan nas istoricar umetnosti- umetnik je dobio punu slobodu stvaranja i izrazavanja, ali je izgubio svoje delo.... mislivsi na umetnost kao robu, kupi me-prodaj me sindrom

jedna od bitnih karakteristika moderne umetnosti je rec koja je prati... rec, objasnjenje, teorija, manifest... umetnicko delo cesto ne poseduje simbole koji ce bez dodatnih pojasnjenja umeti da komuniciraju sa publikom, bas zato sto se ( ima tome vec citav vek) oslobodila opisne uloge- ne predstavlja stvarnost, vec dozivljaj ili ideju umetnika
nekada je to dovedeno do savrsenstva, a nekada je savrsena prilika za 'lov u mutnom'
sve ostalo je stvar licnog senzibiliteta i/ilidobre reklame  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
jao,a tek knjizevnost.... Smile

pa to je tek poligon za masturbiranje(mentalno)...prosto mi je zao papira...sta sve mora da trpi,pa kad vec mora da trpi ja se svojski zalazem za reciklazu!

da ne nabrajam...oni koji prate,koliko-toliko,savremenu knjizevnost(ne mora da se ide daleko...evo,pojedini srpski "pisci" zauzeli citave kanale ko prorocice...),a stancaju knjige redovnije nego pojedini zenski magazini....

jos ako u naslovu imate polni organ.... Smile

eksperti za seks i ulicni zargon uskoro postaju eksperti za sastavljanje vlade u srbiji.... Smile
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.