Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pseće nevolje s kožom - molim savet  (Pročitano 1404 puta)
16. Sep 2008, 22:26:25
Hronicar svakodnevice

bolje imati tri čiste nego četiri svoje biste

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 717
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Moja keruša,već u godinama,često ima probleme s kožom,koja je masna i sklona seboreji.U poslednje vreme češe se kao luda i čupka krzno,a i uši je svrbe.Mada uši nisu veliki problem,pošto ih čistim,i to vrlo pažljivo.
Međutim,to njeno češanje...Mislim,ne bi trebalo da ima buve,kupamo je povremeno antiseboreičnim šamponom,a i davali smo joj neke lekove protiv svraba.Dok ih je pila nije se češala,a sada opet.A i oseća se neprijatan miris,a krzno je masno i mat,nema sjaja.
Da li možete preporučiti neku mast,prašak,šta već mislite da će pomoći   Smile
Napominjem da imam još jednu kucu i da ona nema takve tegobe,mada me to čudi jer dele isti prostor i zajedno jedu,imaju istu posudicu za vodu itd.
Hvala unapred!

IP sačuvana
social share
ne možeš reći ništa toliko besmisleno a da to već nije rekao neki filozof.(lat.izr.)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mogu da razumem da si pitala npr. ne radi mi kako treba dvd citac ili cesto mi se gasi taj i taj mobilni telefon ili bilo sta drugo slicno.

postoje skolovani ljudi za resavanje problema tvoga psa ,ti ljudi se uglavnom zovu veterinari.

ps demantovala si svoj poptis,bez uvrede Smiley
« Poslednja izmena: 10. Nov 2008, 22:14:04 od mln80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Baš sam sinoć gledala nešto o tome....moraš je odvesti kod veterinara kako bi joj dao antibiotike. Dlaka mora biti uvek uredno isčešljana, ako ima dugu dlaku-redovno je moraš šišati jer ako to zanemariš javljaju se gljivice tj. problem koji ima tvoj pas.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
O boze  Smile

Veterinar ?

Nekim ljudima bi trebalo oduzeti kucne ljubimce ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 717
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Pa dobro,niste morali da vređate.Jednostavno nisam imala novca za veterinara i htela sam neki savet šta da preduzmem kao prvu pomoć.(izuzimam tebe,Makišon,tvoj post je stvarno dobronameran  Smile)
Ne znam da li znate da u ovoj srećnoj zemlji čovek može biti u besparici   Smile i da to ne znači nebrigu,pa napisala sam šta sam sve pokušala.Zato sam pitala za neku prvu pomoć.Postoje ljudi koji hoće da pomognu i uglavnom se zovu dobronamernim.
Na sreću moje keruše uspela sam doći do novca i veterinar ju je izlečio,ali nije me vređao što je nisam odmah dovela,stvarno je fin čovek i razume situaciju.
Tako da možete sad da prestanete s dušebrižnim postovima.Bez uvrede.
IP sačuvana
social share
ne možeš reći ništa toliko besmisleno a da to već nije rekao neki filozof.(lat.izr.)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
O tim stvarima se misli kad se uzima kuce; da ce mu nekad trebati pomoc veterinara i da ces mu je morati pruziti.

Citat
U poslednje vreme češe se kao luda i čupka krzno,a i uši je svrbe.
Citat
A i oseća se neprijatan miris,a krzno je masno i mat,nema sjaja.

Mozda zvucim pateticno, ali ja bih stvarno odvojila od ne znam ni ja cega i smilovala se na to kucence .. ovi simptomi koje si opisala zvuce strasno i apsolutno ne mogu da imam razumjevanja prema nekome ko pusti svoje kuce da se pati ovako.

Pozdrav.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 717
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
 Pa sad neću da pričam celu ilijadu,to što sam pitala bio je tada problem a možeš da pitaš veterinara koji je leči(dođe mi da ti dam njegov telefon) da li vodim brigu o njoj i koliko puta sam je vodila,kako sam pozajmila pare da je operišu kad je imala piometru ne može možeš znati kad uzmeš kuče da ćeš posle 13 godina nekad biti bez novca   Smile Ne moraš da razumeš i ja neću sad da se pravdam i objašnjavam.Napisala sam na početku da sam sve pokušala dok nisam došla do novca, da sam je kupala i davala joj lekove koje je ranije uzimala dakle nisam je pustila i ne razumeš kako je to kad ne možeš da pomogneš ljubimcu a sve pokušavaš.Pa sad ako neko hoće da obesi čoveka zato što je tražio savet jer je trenutno bez love onda ...
Hvala bogu uspela sam u međuvremenu da odvojim za veterinara(piše u prethodnom postu).
Nisam tražila popovanje samo savet.A ovu temu sam postovala pre 2 meseca i niko se dosad nije javio,a kuca je već odavno dobro  Smile  tako da više uostalom nema potrebe da pišem ovde.
Pozdrav za Makišon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Nema potrebe da bilo kog ovde vredjamo. Tu smo da pomognemo svojim odgovorima, ako znamo. Skloni smo tome da osudjujemo sve i svakoga a 95% od tih koji osudjuju bi isto tako postupilo.

Moj brat već oko godinu dana ima psa, skoro se razboleo i platili smo neverovatnu sumu za lečenje Smile
PticoZu, samo redovno četkaj dlaku svog psa-to je najbitnije, kao i to da pas nema buva Smiley

Drago mi je da ti je ljubimac sada ok. Smile Pozdrav i za tebe Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2008, 11:19:14 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Pa dobro,niste morali da vređate.Jednostavno nisam imala novca za veterinara i htela sam neki savet šta da preduzmem kao prvu pomoć.(izuzimam tebe,Makišon,tvoj post je stvarno dobronameran  Smile)
Ne znam da li znate da u ovoj srećnoj zemlji čovek može biti u besparici   Smile i da to ne znači nebrigu,pa napisala sam šta sam sve pokušala.Zato sam pitala za neku prvu pomoć.Postoje ljudi koji hoće da pomognu i uglavnom se zovu dobronamernim.
Na sreću moje keruše uspela sam doći do novca i veterinar ju je izlečio,ali nije me vređao što je nisam odmah dovela,stvarno je fin čovek i razume situaciju.
Tako da možete sad da prestanete s dušebrižnim postovima.Bez uvrede.

niko tebe ovde nije vredjao , rekli smo da odvedes psa kod veterinara ,samo to
kako mi ovde da znamo ko si sta si odnosno da li imas novaca , jednostavno si mogla da napises da nisi u prilici da platis psu lecenje,na svoj prvi post si dobila sasvim normalan i dobronameran odgovoro od cesarica18 i mene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.