Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svirepost prema zivotinjama  (Pročitano 8352 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Kod nas je bila ideja da se sterilisu svi psi lutalice, samo je bilo problema oko toga ko bi ih pohvatao, a ni mojim kolegama nije padalo na pamet da sve odrade besplatno - naravno da mudri gradski oci nisu predvideli lovu kojom bi trebalo pokriti troskove tolikih operacija, pa je sve propalo... ali zato su tu penziuonisana vojna lica, nervozna od silnih ratova, pa oni lepo sa terase trofejnim oruzjem resavaju problem lutalica...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
dreadnot, verovatno si bolje informisan od mene, ali zar nije bila neka fora da Fondation Brigitte Bardot refundira sterilisanje uhvacenih lutalica? Dokle se stiglo sa tim? Uopste, koliko kosta jedna kastracija ili sterilisanje? (Pa da se mi dokoni ljubitelji zivotinja bacimo na pravljenje nekih fund-raising zurki!  Wink  )
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Koliko kosta.. pa.. zavisi od mesara do mesara  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
SF ja bi bebu,ti si malo prevelik Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mogu ja da se zipujem  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
ne mozes...prsnuo bi WinZip Smile
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Pozdravi, dragi moji. Nisam bio kod kuce neko vreme, a ova se tema razvila u medjuvremenu, pa nisam stigao da vam na nju nista odgovorim. Hvala vam za sve vase opaske i sugestije koje su dosle od srca. Pa i ja od srca moram da vam kazem sledece:

1. Kao samozaposleni podstanar ciji svi prihodi odlaze na hranu i smestaj (a hrana nam je ovde krajnje bazicna i da nema baste i zivine ne znam kako bismo ziveli), ne mogu da priustim da kupujem mleko za stene, a od cvrste hrane ne verujem da je u tom uzrastu moglo nesto drugo da jede. Ja pokusavam jedva da se zakrpim da dodjem na okupljanje zbog vasih vapaja, a kamoli kada bih mogao da hranim jos jedno stene.

2. Podrzavam ORCU, sto mozete videti na mom sajtu, to je sve sto ja mogu da uradim za zivotinje. Pokusao sam da mrvice sa naseg stola i vise od toga ne bacam nego da postavim hranilicu za gugutke i vrapce na terasi, ali se hleb stvrdnuo a sve ga ptice ignorisale. Iako se nisam predao u namisli da barem hranim ptice, priznajem da me je deprimirala cinjenica da su me totalno ignorisale.

3. Kao podstanar ne mogu da drzim zivotinje. Pri tome, u dvoristu vec imamo tri macke, psa i zivinu... Te zivotinje dobrim delom hranim i ja onim sto prihodim ovoj kuci, tako da vise od toga zaista ne mogu.

Stene je tri dana sve slabije jaukalo i plakalo i na kraju je utihnulo. Zeleo sam samo da umre sto pre da se ne muci dugo. Siblje preko puta reke je toliko gusto i razgranato da bih tesko mogao da ga nadjem, cak i da sam bogatiji nego sto jesam.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
U svakom slucaju,iscepao sam se kad sam vide da te ptice ignorisu
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Sad mi je zao malog steneta...nadala sam se da ga je neko ipak nahranio dok ne nauci sam da se snalazi...nema veze kad je umrlo(ako je umrlo uopste),ako se mucilo..umiruci u najtezim mukama Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
E jadno kuce  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.