Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svilanović: Ljudi mi prilaze i hvale me  (Pročitano 10374 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
веровали или не наталитет Срба који живе на Косову је у порасту Wink само нека тако остане да, што СФ каже, одржавају однос..
Било како било, Косово је и даље у власништву Срба (катастарски) а и кад тад ће доћи моменат да се илегално усељени Албанци врате у пизду материну одакле су дошли..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Najgore je sto su ti koji su tamo i koji ce se vratiti uglavnom starci. Mladezi ni za leba. To je problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Na Kosovu je ostala samo shachica u enklavama...njihov broj je neuporedivo manji od broja Albanaca.As obzirom na nash natalitet,i s obzirom na shiptarski natalitet,ako ostane ovako kako je sad,trebalo bi ne vishe od pedesetak godina da tih Albanaca sa Kosova bude vishe nego svih Srba u Srbiji.
Pri sadasnjem stanju stvari,za relativno malo godina mi postajemo zemlja sa vecinskim albanskim stanovnishtvom

Meni je neverovatno da ovo niko ne komentarise.
Znaci za relativno kratko vremena zemlja u kojoj je vecinski albanski narod.
S obzirom da je natalitet Srba jako nizak,koliko znam Beogradjani su u izumiranju.Nas ima oko 10 miliona.
Na Kosovu ih vec ima 2 miliona,Pristina oko 500 000 stanovnika.Pri prosecno 6-7 dece za takvo stanje gde ce oni da premase ukupan broj Srba ne bi trebalo dugo,ako vec za 40 godina bude bilo 8 miliona kako se ocekuje.Negde pedesetak godina.
Kako bi funkcionisale demokratske institucije?Kako bi izgledali izbori?Cija partija bi uvek pobedjivala,ko bi bio cinio vecinu u skupstini,vladi...?
U njihovom interesu je da ostanu deo Srbije,pogotovo zbog strahovite privredne zaostalosti koju im je bolje da vuce neko drugi
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
не знам зашто али ја сам оптимиста што се тиче нашег наталитета.. ваљда ће и овде да буду добри услови за живот и минимум троје деце у скоријем року..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
A kako mozes biti optimista kada je 80% stanovnilka Kosova staro?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
лепо сам рекао НЕ ЗНАМ ЗАШТО..
откуд знам, али оптимиста сам што се тиче тога..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Nije mi jasno... kakvu stvarnu korist Albanci imaju od toga što će imati dve siromašne, zaostale i nerazvijene nezavisne države: Republiku Albaniju i Republiku Kosovo??? Nemamo ni mi Srbi korist ako ovakvo Kosovo ostane u Srbiji, ali isto tako ne vidim ni jedan element zrelosti kod albanske većine na Kosovu, kojim dokazuju da zaslužuju da imaju dve nezavisne albanske države.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Oni misle da ce ih Amerika potpomagati, ali varaju se. Kosovo kada postane nezavisno to ce da bude bastion siromasnih, a ne drzava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
Kad mi neko kaze da je Kosmet vec nezavisan i da mi to treba da prihvatimo, dodje mi da ga isamaram (nista licno, samo za pokaznu vezbu), da mu upadnem u stan, isutam ga napolje , pa nek ide da se zali...Naravno zbog dobrih veza u sudstvu i policiji podmazao bih da taj koga sam izbacio iz rodjene kuce, ne moze kod njih da nadje zastitu i pravdu, a onda bih mu DZENTLMENSKI (a ja to jesam, bez obzira na prvi utisak) ponudio sporazum po kom ce on dobrovoljno da mi pokloni pola svog imanja, jer je to REALNOST, a ako nece, ima da ga jos malko isamaram i jos vise cu da mu trazim! Joj sto volim Realnost!!!    I sad pitam ja sve te sto kazu da treba da se pomirimo sa nezavisnoscu Kosmeta jel bi se oni pomirili sa takvom realnoscu i jel bi mi prepisali svoju imovinu? (ako je odgovor DA, nek mi ostave svoju adresu  )
E upravo je to nasa situacija sa Kosmetom. Sipusi imali jaka ledja, americka, a nas ni medjunarodno pravo ni UN nisu mogle da zastite i na silu nam otese ono sto je nase. Ali sad imaju jedan problemcic. Ne mogu da legalizuju svoje nasilje ako se mi sa tim ne saglasimo, tj. ako mi ne potpisemo da je Kosmet nezavisan! Zbog toga sad krece kampanja kako je to realnost (iz toga se jasno vidi da je Svileni "njihov" covek i da ga boli "ono sto nema" za Srbiju), kako ce do toga sigurno doci, kako mi tu ne mozemo nista da ucinimo, kako cemo zauzvrat da udjemo u EU itd, itd...A mi ako imamo imalo mozga, a nazalost do sada smo imali samo srce i hrabrost al ne bas i mozak, necemo nasesti na tu pricu i necemo ni po koju cenu potpisati i legalizovati nezavisnost Kosmeta. Pa ako Kosmet i bude nezavisan, neka to bude na silu i bez naseg ucesca, al onda neka se zna: KAKO SMO GA IZGUBILI, TAKO CEMO GA I VRATITI!!! I imacemo pravo na to, jer ce Kosmet PRAVNO gledano biti nas, i mi necemo vrsiti nikakvu agresiju, sto bi bilo u slucaju da prihvatimo nezavisnost, vec cemo se samo vratiti na nasu teritoriju! Naravno to vracanje treba da usledi kad se stvore povoljne medjunarodne okolnosti, tj. onda kad za uzvrat necemo popiti bombe od neke svetske sile, a sto se tice Sipusa..ma sa njima cemo lako, oni su uvek bili buranija...
A sta raditi dotle??? Pa pored toga sto ne smemo da nasednemo na Svilanovicevu realnost, slazem se i sa onima koji kazu da je ovakav Kosmet, sa milion-dva il kolko vec Siptara, kao leglo korupcije, kriminala i svega ostalog, nasa rak rana i da bi taj rak mogao da se prosiri i na ostali deo Srbije...Zato nisam ja ni za neku meku granicu izmedju Srbije i Kosmeta, nek postoji brate carina i policija, da ne moze da se seta ko kako hoce i da ne mogu sa Kosmeta da se naseljavaju po drugim delovima Srbije...Neka Sipusi dobiju sve od sudstva do policije, osim u delovima gde zive Srbi, tu da bude lokalna srpska vlast i policija, al na medjunarodnom planu, bez obzira na stanje na terenu, da Kosmet zvanicno bude deo Srbije! Sve to zbog toga da mirno i samouvereno docekamo TAJ dan, kada ce Srpska vojska zakoraciti na teritoriju Kosmeta, pocistiti Korov i otvoriti novu stranicu nase pobednicke Istorije.
Nadam se da ima vise onih koji razmisljaju ovako kao ja, nego ovih sto hvale i tapsu Svilenog!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat
dodje mi da ga isamaram (nista licno, samo za pokaznu vezbu), da mu upadnem u stan, isutam ga napolje , pa nek ide da se zali...Naravno zbog dobrih veza u sudstvu i policiji podmazao bih da taj koga sam izbacio iz rodjene kuce, ne moze kod njih da nadje zastitu i pravdu

Isutas, isamaras...razbijes glavu, izbodes nozem slobodno reci ako imas jos nesto znamo da je to mnogima u ovoj zemlji u krvi.

Kada bi mi na neki nacin kuca i dvoriste bilo ugrozeno, prvi bi promenuo boraviste, i ne bih cekao da me ti iskasapis.

Citat
Zato nisam ja ni za neku meku granicu izmedju Srbije i Kosmeta, nek postoji brate carina i policija, da ne moze da se seta ko kako hoce i da ne mogu sa Kosmeta da se naseljavaju po drugim delovima Srbije

Hoces da Kosovo bude deo Srbije, a neces da dozvolis da stanovnik Srbije zivi po svojoj volji u bilo kom delu Srbije??

Citat
Sve to zbog toga da mirno i samouvereno docekamo TAJ dan, kada ce Srpska vojska zakoraciti na teritoriju Kosmeta, pocistiti Korov

Hm pocistiti korov, cime? Bajonetima? Zaboravi na taj dan, jer Srpska vojska koja kasapi ne samo druge nego i svoje ljude, bili smo svedoci u proteklih godinu i pol, vise nece postojati, i bice profesionalna vojska koja ce uglavnom da vrsi mirovne misije. Srbija ce pre uci u NATO nego na Kosovo, a kada udje u NATO onda ce valjda i budali biti jasno da je Kosovo "lost forever".
« Poslednja izmena: 15. Maj 2005, 01:04:40 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.