Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 13:47:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svi putevi vode u Beograd  (Pročitano 6031 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nadam se.Medjutim,znam momke koji žive godinama u Beogradu i drže se isključivo društva iz svog mesta.Tako da znam i vidjam mlade ljude koji u sred Bgd-a viču Djes' ba jarane - konstantno,čak i kad pričaju sa drugim ljudima.Svaka druga je "jarane",za čašu izbegli iz Hrvatske kažu "šalica",za hleb-"kruh" i to na poslu gde radim!Hoću da kažem da ne postoji iskrena želja da se ljudi inkorporiraju sa Beogradjanima nego žive u klanovima.
...jbg...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nadam se.Medjutim,znam momke koji žive godinama u Beogradu i drže se isključivo društva iz svog mesta.Tako da znam i vidjam mlade ljude koji u sred Bgd-a viču Djes' ba jarane - konstantno,čak i kad pričaju sa drugim ljudima.Svaka druga je "jarane",za čašu izbegli iz Hrvatske kažu "šalica",za hleb-"kruh" i to na poslu gde radim!Hoću da kažem da ne postoji iskrena želja da se ljudi inkorporiraju sa Beogradjanima nego žive u klanovima.
 ...jbg...

Ne vidim sta je tu lose kada kaze netko jarane ili salica,kruh ili ba.... ako ti ljudi zive sukladno sa zakonom, ako imaju posao, ne cine kriminal...onda neznam zasto problem...dodje ti covijek sa Kosova Srbin u Beograd pa ce pricati drugacijim dijalektom, tako isto kada Beogradjanin ode u Vojvodinu ili drugo negdje razlikovati ce se naglasom i mozda izrazima nekim...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
 Da ali ako odem u Vojvodinu pratiću kako se ponašaju pa ću da se uskladim kako ne bih preterano iskakao.Ništa iz frke,jednostavno bih se malo primirio da vidim kako je kod njih pa da se "ušemim"...Ne,ovi guraju svoje godinama,ej,gooodinama brate mili i još pričaju protiv Beogradjana kako smo ovo i ono i nameću svoja pravila ponašanja.Nadam se da mnogi prepoznaju ovo što pričam.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Da ali ako odem u Vojvodinu pratiću kako se ponašaju pa ću da se uskladim kako ne bih preterano iskakao.Ništa iz frke,jednostavno bih se malo primirio da vidim kako je kod njih pa da se "ušemim"...Ne,ovi guraju svoje godinama,ej,gooodinama brate mili i još pričaju protiv Beogradjana kako smo ovo i ono i nameću svoja pravila ponašanja.Nadam se da mnogi prepoznaju ovo što pričam.

Pa dobro to je lose ako se vec samo svoje guraju i to da protiv Beogradjana pricaju...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Tome sam svedok.To je taj nakaradni mentalitet koji čini Beograd običnom rupom.
Ti ljudi su vrlo površni u odnosima i zavidni prema Beogradjanima.Precenjuju sebe,misle da sve znaju i drže se strogo zatvorenog kruga ljudi.
  E sad,raditi sa takvom ekipom ume da bude zamorno do jaja.
Specifično ponašanje koje godinama raste u Beogradu je izuzetna neosetljivost i hladnoća u odnosima.To je doneseno ovde tokom migracija a tragedija je baš u tome što niko ne želi da se menja i malo modifikuje ponašanje u skladu sa jednom metropolom-nego gura svoje ponašanje kao neprikosnoveno.Tužan je ovaj grad postao...
Ne prodje jedan dan da ne vidim neku odraslu osobu sa decom kako pretrčava van pešačkog prelaza ili kako baca papir na ulici bez ikakvog blama.To rade i žene i muškarci,svi lepo obučeni i uglancani...O telefoniranju i buci u autobusima sa prepoznatljivo bosanskim akcentom-da ne govorim.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
mob
Apple 15
Citat
Beograd je sada prljav,namrgodjen,hladan.Beograd čine stanovnici koji su pretežno došli u zadnjih 15 godina.Izuvanje ispred stanova u soliterima,parkiranje na najgore moguće načine,nacionalizam,šovinizam,prostota,amoralnost,hladnoća i sebičnost,ostrašćeno-siledžijsko ponašanje i nakostrešenost...To sigurno videlo dalje od svog dvorišta nije..

Kao osoba cija porodica zivi malo duze u Beogradu, a koja sama zivi 17 godina, mogu samo da kazem da veze nemas sa zivotom...
Smatram da je danas Beograd lepsi, organizovaniji i znacajno cistiji nego 80-ih kojih se jasno secam posto, iako nisam zivela u njemu, Beograd sam posecivala veoma cesto... Smiley

U tvojim recima nema ni trunke objektivnosti, vec ciste mrznje i netrpeljivosti...
Na kraju... nisu izbeglice te koje su se 92-93. tukle po ulicama za hleb i jogurt... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG viewty
@taxtex
To je mozda tvoje iskustvo... Samo molim te reci mi jesi li ti rodjen u bg-u? Ili tvoji roditelji, baba i deda? Starosedelac si ako vise generacija tvoje porodice zivi ovde. Moja jedna drugarica je rodjena ovde, ali njena majka je sa Kosova i posle 25 i kusur god zivota u Beogradu ona prica akcentovano i koristi dva padeza. Mislim da previse generalizujes, u Beograd nisu dosli samo ti prostacki Krajisnici kako ih ti zoves ili Bosanci, stalno dolaze ljudi sa juga Srbije, a tek koliko je Crnogoraca, pa nisam primetila ni u jednom tvom postu da si pomenuo njih. Pritom, ovde je "extra" govoriti engleske reci a smeta ti obican kolokvijalni izraz - "Znas, tebra bilo je bruka na onom party-ju", da to je pravi fini kulturni beogradski govor. Pa izvini ali nijedan stariji gradjanin nece znati sta si rekao.

U mom drustvu samo jednu drugaricu imam ciji su i prababa i pradeda ziveli u Beogradu, a takve sto su oni prva ili druga generacija rodjenih Beogradjana, ne priznajem!

Svaka tebi cast, ali pravi gospodin nikad ne kaze da je to vec to pokazuje sojim gestovima. Onaj koji stalno drugima natura "ja sam uljudan, da nisam takav rekao bih ti svasta" taj je jedan obicni seljak kompleksas (i da pod seljak ne mislim na covea sa sela, vec prostacinu iz grada).  
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Da Taxtex ali nije valjda da samo dosljaci vam bacaju papire na ulicu i guraju kolica preko ceste....ja jos nisam ni jednom cuo u prijevozu u Beogradu neki Bosanski, Hrvatski naglasak i da se deru....vidio sam prije male zigise koje zicaju za malo novca i pjevaju, ili par puta babe kako drsko se uvaljivaju u one stolice bez pardona se znaju oko toga posvadjati...meni je to simpaticno gledati kako te bakice se uzrujaju a nitko im nista ne radi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Imao ja veze sa životom ili ne,tek,krećem se po ne baš elitnom društvu kao ti draga moja Anea.Ja sam ti ulični lik više nego kućni.Prepešačio sam Beograd i uzduž i popreko.
Ne mislim da sam lik sa pedigreom,kažem da je većinom istina ovo što sam napisao gore.
Nije bitno ko je ovoliko ili onoliko godina u Beogradu,ja pričam o ponašanju ljudi koji su došli skoro i koji bezobzirno nameću svoju 'kulturu',navike i mentalitet.
Ako neko misli da preterujem-trg republike i javni prevoz ga zovu.. Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nedavno sam otvorio sličnu temu, isto sam koristio podatke sa sajta Differentie.

Otvorio sam temu želeći da vidim šta ljudi iz unutrašnjosti misle, pogotovo forumaši iz Niša i sa "južne pruge". Dobio sam od njih očekivani odgovor. Svaki moj pokušaj da im objasnim zašto je decentralizacija spasonosno rešenje dočekana je kao još jedan "izdajnički" pokušaj rasparčavanja Srbije.

Moćne centralističke stranke su isprale mozgove ljudima na jugu, znam iz ličnog iskustva, dole se tradicionalno čeka na inicijative (naredbe) iz Beograda. Imam utisak da ljudi dole čekaju da dođe neki ćata iz Beograda da im stvori neku pokrajinu (ili region), a da oni sami pokrenu inicijativu, to nikako.

Evo, ovaj kandidat Dobričanin se zalaže za decentralizaciju, baš me zanima koliko glasova bi dobio od Nišlija na ovom forumu. Verovatno ni jedan.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2008, 13:22:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 13:47:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.