Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:48:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svi putevi vode u Beograd  (Pročitano 6013 puta)
Ucesnik diskusija

Несретник сам од малена, годинама возам Ситроена!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 3510i
Da Taxtex ali nije valjda da samo dosljaci vam bacaju papire na ulicu i guraju kolica preko ceste....ja jos nisam ni jednom cuo u prijevozu u Beogradu neki Bosanski, Hrvatski naglasak i da se deru....vidio sam prije male zigise koje zicaju za malo novca i pjevaju, ili par puta babe kako drsko se uvaljivaju u one stolice bez pardona se znaju oko toga posvadjati...meni je to simpaticno gledati kako te bakice se uzrujaju a nitko im nista ne radi...

Али зато нафураних Ментенегроса има колико хоћеш, и свака друга им је "е ови БеОгрААААђанаи", онако растегнуто ко са планине да су сишли. Е од њих ми је мука. Крајишници и избеглице су дошли овамо зато што морају, а не зато што су хтели (ко Монтенигерси рецимо).
IP sačuvana
social share
Ситроен ти је као јавна кућа - безвезе ти је док не уђеш, али кад уђеш више ти се не излази!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Da Taxtex ali nije valjda da samo dosljaci vam bacaju papire na ulicu i guraju kolica preko ceste....ja jos nisam ni jednom cuo u prijevozu u Beogradu neki Bosanski, Hrvatski naglasak i da se deru....vidio sam prije male zigise koje zicaju za malo novca i pjevaju, ili par puta babe kako drsko se uvaljivaju u one stolice bez pardona se znaju oko toga posvadjati...meni je to simpaticno gledati kako te bakice se uzrujaju a nitko im nista ne radi...

Али зато нафураних Ментенегроса има колико хоћеш, и свака друга им је "е ови БеОгрААААђанаи", онако растегнуто ко са планине да су сишли. Е од њих ми је мука. Крајишници и избеглице су дошли овамо зато што морају, а не зато што су хтели (ко Монтенигерси рецимо).

I ti montenegrosi su dosli tu ne radi toga sigurno sto im je grad Beograd lijep i sto vole da uzivaju pokraj rijeke vise nego pokraj mora, nego zato sto ima vise money u tom gradu nego dole na kamenu i ispod suncobrana...nitko ne dolazi negdje zbog just for fun nego zato sto je ili prinudjen ili zbog novca...ja sam vidio da je u Beogradu u glavnom na vratima u clubovima uglavnom stoje redari iz Crne Gore i Bosne... dva metra visoki,dva metra siroki... Smile a glava kao naduvani balon, nista na glavi, a tako i u njoj...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Meni je zanimljivo ko pljucka po ovoj temi... to je svojevrstan socioloski fenomen... Smiley

Citat
Imao ja veze sa životom ili ne,tek,krećem se po ne baš elitnom društvu kao ti draga moja Anea.

Opet predrasude, opet mrznja...
Ko je rekao da se ja krecem u elitnom drustvu?
Ako tebi nije lepo... sta da se radi... ne znas da se radujes obicnim stvarima... Smiley

Citat
Ja sam ti ulični lik više nego kućni.Prepešačio sam Beograd i uzduž i popreko.

Ma, sta mi naprica...
Samo ti si isao ulicama Beograda, mi ostali, a posebno ja, nemamo pojma...
Zivela sam u skoro svim delovima grada, tako da...

Citat
Ne mislim da sam lik sa pedigreom,kažem da je većinom istina ovo što sam napisao gore.
Nije bitno ko je ovoliko ili onoliko godina u Beogradu,ja pričam o ponašanju ljudi koji su došli skoro i koji bezobzirno nameću svoju 'kulturu',navike i mentalitet.

To se desava od postanka sveta... Vremenom dolazi do asimilacije...
Eto... danas ce vecina Beogradjana pre crci, nego priznati da su ima roditelji dosli iz npr. Petrovca na Mlavi.... jer oni su Beogradjani, a oni koji su dosli su pupu-kaka, zaboravljajuci da su i njihovi roditelji dosli odnekud...

Citat
Ako neko misli da preterujem-trg republike i javni prevoz ga zovu..

Bas sam se juce citav dan vozikala prevozom... ne vidim da je stanje ista seljackije nego ranije...
E... sad.. prevoz jeste bolji i manje su guzve...  Smile

« Poslednja izmena: 16. Jan 2008, 13:29:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mislim da neki previse ocekuju od svih tih ljudi koji dolaze iz razlicitih sredina ali metropola trpi sve a time i vrijeme koje je potrebno za asimilaciju. Pa sta treba reci jedan lik iz Njujorka ili Londona ili ne znam iz kojeg grada gdje ljudi dolaze masovno, mora proci vrijeme sve u svemu Beograd je proglasen za grad buducnosti a ne Zagreb Bukurest Ljubljana i dr...  sta mislite zasto?
Ali ako je jedini problem koji ti imas sa tim ljudima njihov naglasak onda se smatraj sretnim i svi mi se trebamo smatrati sretnim jer to ipak znaci da se  ne radi o velikim kulturoloskim u nekim slucajevima nepremostivim razlikama kao sto je to slucaj u drugim gradovima Pariz !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG viewty

I ti montenegrosi su dosli tu ne radi toga sigurno sto im je grad Beograd lijep i sto vole da uzivaju pokraj rijeke vise nego pokraj mora, nego zato sto ima vise money u tom gradu nego dole na kamenu i ispod suncobrana...nitko ne dolazi negdje zbog just for fun nego zato sto je ili prinudjen ili zbog novca...ja sam vidio da je u Beogradu u glavnom na vratima u clubovima uglavnom stoje redari iz Crne Gore i Bosne... dva metra visoki,dva metra siroki... Smile a glava kao naduvani balon, nista na glavi, a tako i u njoj...

Da, ali nije isto doci jer ti neko puca u potiljak, jer je zivot tvoje dece ugrozen i doci zato da bi samo zgrnuo vise para... Ne kazem da su ovi drugi losi, naprotiv, ali uvek se krene prica o Krajisnicima koji su sisli sa brda. Nisu svi ziveli na selu niti su svi nepismeni i prosti. Obicno generalizovanje svojstveno neobrazovanim ljudima. (tiger2005 ne mislim na tebe, samo sam se naodvezala na ova dva posta i neke komentare od pre)

IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Mislim da neki previse ocekuju od svih tih ljudi koji dolaze iz razlicitih sredina ali metropola trpi sve a time i vrijeme koje je potrebno za asimilaciju. Pa sta treba reci jedan lik iz Njujorka ili Londona ili ne znam iz kojeg grada gdje ljudi dolaze masovno, mora proci vrijeme sve u svemu Beograd je proglasen za grad buducnosti a ne Zagreb Bukurest Ljubljana i dr...  sta mislite zasto?
Ali ako je jedini problem koji ti imas sa tim ljudima njihov naglasak onda se smatraj sretnim i svi mi se trebamo smatrati sretnim jer to ipak znaci da se  ne radi o velikim kulturoloskim u nekim slucajevima nepremostivim razlikama kao sto je to slucaj u drugim gradovima Pariz !!!

Upravo tako... Beograd je metropola, samim tim mesavina kulutra...
Beograd nije selo u kome svi moraju da se ponasaju isto...

Citat
. Ne kazem da su ovi drugi losi, naprotiv, ali uvek se krene prica o Krajisnicima koji su sisli sa brda. Nisu svi ziveli na selu niti su svi nepismeni i prosti.

Ja cu samo da podestim da je prethodni ministar za rad i socialna pitanja izjavio da su izbeglice digle obrazovnu strukturu u Srbiji...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Људи превише упадате у ватру...

И ви избеглице и ви "староседеоци"!
Да постоје правила и закони који се спроводи не би могао босанац да организује роштиљ испред моје зграде на зеленој површини на 10 различитих места...

Нити би времешни "београђанин" могао да баца ђубре са солитера...

Значи критике упутите власти а не једни другима!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820

Sasa sve je tocno samo sam htio da ti kazem da je Beograd se jedini prijavio u svojoj regiji zemalja na to takmicenje, na to takmicenje od Financial Times se gradovi moraju sami prijaviti na takmicenje...a to je zapravo ucinio samo Beograd. Zato nema drugog plasiranog...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ma tako je brate nema to veze odakle si samo po dzepu svi ce postati " gradski narod " kroz  kratko vrijeme.
Ako je nesto mogao nekad anegdje gdje je ziveo da radi e sad ne moze

kao sto se kaze u filmu "ubistvo s predumisljajem"
Oni ce ulice Beogradske uzorati samo da ih poseca na zavicaj

Kad god dodjem u Beograd a to je obicno za vrijeme sajma knjiga ili ( mnogo cesce i mnogo draze ) kad odem da gledam Zvezdu  Smile Smile osecam neki ponos i postovanje sto sam tu. A kako i ne bi jer se u Beogradu ima mnogo toga za vidjeti i nauciti o sopstvenoj istoriji i td... Neprijatnosti nisam imao iako govorim kako govrim ( iz RS sam)
Ali sam se takodje susreo za ljudima koji misle ako su u Beogradu kao  da su ne znam gdje i  da mogu da rade sta hoce
a onda neki od njh dozive i izvsne neprijatnosti pa poslije pricaju price a sta ces svi smo razliciti

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nadam se.Medjutim,znam momke koji žive godinama u Beogradu i drže se isključivo društva iz svog mesta.Tako da znam i vidjam mlade ljude koji u sred Bgd-a viču Djes' ba jarane - konstantno,čak i kad pričaju sa drugim ljudima.Svaka druga je "jarane",za čašu izbegli iz Hrvatske kažu "šalica",za hleb-"kruh" i to na poslu gde radim!Hoću da kažem da ne postoji iskrena želja da se ljudi inkorporiraju sa Beogradjanima nego žive u klanovima.
 ...jbg...
Можда су несигурни јер се, због држања неких од нас, сматрају непожељнима? Друга генерација ће се сасвим фино утопити. Притом, савршено је нормално да говоре говором свог краја. Исто ради и Нишлија, Сомборац, Крагујевчанин. Да ли ти и то смета? Како би се ти, на пример, прилагодио Сарајеву? Јел би из прве кренуо са "Ђезба јаране!"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:48:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.