Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 01:51:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svi mrze Branku Nevistic  (Pročitano 4362 puta)
18. Sep 2008, 11:01:28
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Branka, frka, panika!
Povratak Branke Nevistić na RTS izazvao opštu pometnju na javnom servisu

Kao autor jedne od emisija na RTS uskoro će se pojaviti Branka Nevistić, koja je donedavno bila u zavadi sa prvim čovekom javnog RTV servisa. Tijanić je u međuvremenu i nakon urgencija bliske saradnice, voditeljke emisije "Upitnik", inače dobre prijateljice Nevistićeve, popustio pod pritiskom i pozvao Branku da uređuje emisiju koju je svojevremeno odbila Olivera Kovačević, saznaje Kurir iz izvora bliskih RTS. Olivera je, naime, odbila da uređuje tu emisiju, pa je zbog toga i nije bilo na RTS neko vreme, ali sada je ponuđena Branki Nevistić i ona ju je oberučke prihvatila, kaže naš izvor i dodaje:

- Emisija koju će uređivati Branka je zabavnog karaktera i u sektoru Sandre Šuše. Bilo je planirano da je vodi Olivera Kovačević, ali ona je to odbila. Zatim se kao rešenje nametnula Verica Bradić, svojevremeno Brankina ljuta suparnica. Ona je vodila emisiju "Podignimo avalski toranj", koja je koncepcijski podsećala na "Piramidu" i po Tijanićevoj zamisli trebalo je da parira tom projektu. Radovi na tornju su u završnoj fazi, a Verica je ispaljena jer je i u ovom slučaju bila presudna Tijanićeva blagonaklonost prema Branki Nevistić. Inače, ceo kolegijum RTS je po kuloarima ove kuće slavio kada je Branka prešla na Pink. Ta žena je na RTS omražena još od vremena kada je bila u informativnom programu televizije. Većina njenih kolega je ogorčena zbog njenog povratka i bukvalno ih hvata panika jer će biti prinuđeni da sarađuju s njom - završava naš izvor.

Kako doživljava svoj povratak na RTS i kakve reakcije kolega očekuje, pitali smo i Branku lično:

- Već uveliko radim i nemam ništa specijalno da kažem na tu temu. Što se tiče kolega, ovo je sredina koju jako dobro poznajem i ovde sam manje-više na svom terenu - izričita je bila Nevistićeva.

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 18. Sep 2008, 11:04:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Lazu ja je ne mrzim!
Odmah bi je ozenio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Totalno je antipaticna,nije ni cudo sto je niko nevoli.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
antipaticna  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple N73
To veze s mozgom nema. Imam utisak da bih se odlično slagao sa njom, samo da se sretnemo.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
INTERVJU... Branka Nevistić, tv voditelj

OPET SAM NA RTS-u!

Od kraja oktobra vodiću emisiju koja će biti nešto sasvim novo na našim televizijama

Posle dve godine na TV Pink i „epizode" na crnogorskoj TV Atlas, Branka Nevistić vratila se u jato Javnog servisa Srbije. U intervjuu za Press Branka otkriva da će na programu RTS-a uskoro početi da vodi novu emisiju i objašnjava genezu iznenađujućeg povratka.

Ko je bio inicijator vašeg iznenadnog povratka na RTS?

- S obzirom na opredeljenje Javnog servisa da brine o ukusu i željama svojih gledalaca, sigurna sam da je to iznenađenje prijatno. RTS zaslužuje najbolje i zato smo ta kuća i ja prirodan spoj. Poziv je došao od gospodina Aleksandra Tijanića.

Šta se u međuvremenu promenilo?

- Prošle su tri sezone i za to vreme smo se profesionalno razvijali i ja i RTS. Koliko smo naučili i šta zajednički možemo da pružimo gledaocima, imaćete prilike da vidite uskoro.

Kakvu emisiju spremate i kada možemo da očekujemo premijeru?

- U pitanju je jedan novi format, i to ne samo za mene kao autora. Projekat je ambiciozan, zahtevan, pravi izazov i, verujte, jako mu se radujem. Kraj oktobra bio bi sasvim dobar za početak i emitovanje prve emisije, a za dvadesetak dana moći ću nešto više da kažem o njoj.

Pre godinu dana Tijanić je izjavio da nikada na RTS neće dovesti nijednu Pinkovu voditeljku, uključujući i vas. Zašto je promenio mišljenje?

- Verujem da Tijanić i dalje misli isto. A što se mene tiče, valjda ceni to što sam svoja.

Šta se dešava sa vašim angažmanom u „Piramidi", koju emituje TV Atlas?

- Ja sam bila angažovana od strane Atlasa da vodim 27 emisija „Piramide" i to smo uspešno završili. Televizija Atlas je pokazala hrabrost mojim dovođenjem, jer moj način rada je za uspavanu crnogorsku televizijsku scenu bio šokantan i drzak. Posle naše saradnje, Atlasu ostaje to da su imali najgledaniju emisiju u svojoj zemlji, a meni jedno prijatno profesionalno iskustvo.

U kakvim ste danas odnosima sa TV Pink i Željkom Mitrovićem?

- Nas odnos je završen istekom dvogodišnjeg profesionalnog ugovora

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Pa sta! Svi mrze i Rejmonda pa se opet progurao...   Smile

Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27

Smile

Rejmonda svi vole a Krisa mrze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S

Smile

Rejmonda svi vole a Krisa mrze Smile

A da! Obrnuto...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

For P.A.N.D.A.M.O.N.I.U.M

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 717
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 
zamislite da uzme sad ovo da cita ... svi mrze branku nevistic !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 5000
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4956
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4910
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4864
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 01:51:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.