Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:29:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveznajuća neznalica  (Pročitano 12447 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

I znao je Bog SVE unaprijed, zato je i poslao Mesiju Isusa Krista na Zemlju da ISPRAVI ono što je po čovjeku pošlo  krivo, jer SVE će se NOVO napraviti kada dođe vrijeme.

Prvo taj izmisljeni Mesija nije nista popravio nego je jos vise pogorsao stvari jer je zbog njegovih navodnih reci nastalo na desetine hiljada razlicitih hriscanskih sekti i kultova. Da ne pominjem ratna razaranja i spaljivanje vestica i neistomisljenika u srednjem veku.

A i u danasnjem dobu, krvavi ratovi izmedju katolika, protestanata i pravoslavnih vernika.

Sve se dogodilo upravo kako je prorečeno u Bibliji, a tako će se i nastaviti dok se SVE ne ispuni, ništa tu nitko ne može učiniti, dapače, e da!

ne nego bi to značilo da za boga ništa nije nemoguće
sedi jedan,BRAVO!  Smile

Ne lupetaj gluposti, jedno je što ljudi vjeruju a sasvim drugo što nešto znači, eto  da ti rastavim svemoguć možda shvatiš što stvarno znači:

"SVE- MOGUĆ"

Dakle taj pridjev znači da može Bog ono što i piše SVE-MOGUĆE, ne piše nemoguće, kraj priče za pametne, e da!  Smile

« Poslednja izmena: 18. Sep 2023, 18:15:14 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

I znao je Bog SVE unaprijed, zato je i poslao Mesiju Isusa Krista na Zemlju da ISPRAVI ono što je po čovjeku pošlo  krivo, jer SVE će se NOVO napraviti kada dođe vrijeme.

Prvo taj izmisljeni Mesija nije nista popravio nego je jos vise pogorsao stvari jer je zbog njegovih navodnih reci nastalo na desetine hiljada razlicitih hriscanskih sekti i kultova. Da ne pominjem ratna razaranja i spaljivanje vestica i neistomisljenika u srednjem veku.

A i u danasnjem dobu, krvavi ratovi izmedju katolika, protestanata i pravoslavnih vernika.

Sve se dogodilo upravo kako je prorečeno u Bibliji, a tako će se i nastaviti dok se SVE ne ispuni, ništa tu nitko ne može učiniti, dapače, e da!

Napisi ako možeš gde tačno u Bibliji piše da će Isusove reči izazvati formiranje preko 10.000 hrišćanskih sekti i bar 3 različita glavna pravca i gde tačno piše da će papa biti poglavar katolika, da će protestanti biti to što jesu i da će pravoslavci imati bar 7 podjednako važnih episkopija u kojoj ni jedna nije najglavnija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 226

Napisi ako možeš gde tačno u Bibliji piše da će Isusove reči izazvati formiranje preko 10.000 hrišćanskih sekti i bar 3 različita glavna pravca i gde tačno piše da će papa biti poglavar katolika, da će protestanti biti to što jesu i da će pravoslavci imati bar 7 podjednako važnih episkopija u kojoj ni jedna nije najglavnija.

Evo u ovoj:

Ne mislite da sam ja došao da donesem mir na zemlju; nisam došao da donesem mir nego mač. Jer sam došao da rastavim čoveka od oca njegovog i kćer od matere njene i snahu od svekrve njene: I neprijatelji čoveku postaće domašnji njegovi. Koji ljubi oca ili mater većma nego mene, nije mene dostojan; i koji ljubi sina ili kćer većma nego mene, nije mene dostojan. I koji ne uzme krst svoj i ne pođe za mnom, nije mene dostojan.

A imaš i ovo:

Mislite li da sam došao da donesem mir na zemlju? Ne, kažem vam, nego razdor. Jer će od sad pet njih u jednoj kući biti razdeljeni; podeliće se troje protiv dvoje i dvoje protiv troje, otac protiv sina i sin protiv oca, majka protiv kćeri i kći protiv majke, svekrva protiv svoje snahe i snaha protiv svekrve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
pa gde tu piše ovo o sektama itd? opet zajebavaš nešto i troluješ  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 226

Posledica toga i jeste postjanje na hiljade sekti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745

Posledica toga i jeste postjanje na hiljade sekti.
ne nužno,to je samo tvoje tumačenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

Evo u ovoj:

Ne mislite da sam ja došao da donesem mir na zemlju; nisam došao da donesem mir nego mač. Jer sam došao da rastavim čoveka od oca njegovog i kćer od matere njene i snahu od svekrve njene: I neprijatelji čoveku postaće domašnji njegovi. Koji ljubi oca ili mater većma nego mene, nije mene dostojan; i koji ljubi sina ili kćer većma nego mene, nije mene dostojan. I koji ne uzme krst svoj i ne pođe za mnom, nije mene dostojan.

Ja mislim da te njegove navodne reci (jer nije on licno pisao jevandjelja) nekako mi ne deluje da je to razlog postojanja 3 glavna hriscanska pravca.

Pre ce biti da je nesto drugo.

Ali od @Teoglupa sam trazio da mi napise gde tacno u bibliji pise da ce se nesto ostvariti u 21. veku i onda da smo mi svedoci da se to stvarno ostvarilo.

Vezano za konstatno @Teodorovo lupetanje evo vec 10 godina.

Isus jasno kaže da će doći do svjetskih ratova u kojima će narodi i države ratovati, eto ti jedan primjer koji se i te kako ostvario u dva svjetska rata, a citate si sam nađi u Bibliji ak si sposoban, ak nisi što se baviš Biblijom, jel?  Smile

I još niste shvatili što zapravo znači SVEMOGUĆ?

Pa sam pridjev govori što znači kada se rastave slova, ali neki radije traže što to znači na wiki, od nekih koji isto tako nemaju pojma što to znači kao ni oni koji traže odgovor, haha, neverjetno!  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2023, 21:06:33 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

Evo u ovoj:

Ja mislim da te njegove navodne reci (jer nije on licno pisao jevandjelja) nekako mi ne deluje da je to razlog postojanja 3 glavna hriscanska pravca.

Pre ce biti da je nesto drugo.

Ali od @Teoglupa sam trazio da mi napise gde tacno u bibliji pise da ce se nesto ostvariti u 21. veku i onda da smo mi svedoci da se to stvarno ostvarilo.

Vezano za konstatno @Teodorovo lupetanje evo vec 10 godina.

Isus jasno kaže da će doći do svjetskih ratova u kojima će narodi i države ratovati, eto ti jedan primjer koji se i te kako ostvario u dva svjetska rata

Ne, ti tvrdis da pise u bibliji da ce biti dva svetska rata. Pokazi tacno gde to pise, tacno koje godine je pisac biblije naveo da ce se ta dva rata dogoditi. Na tebi je odgovornost da svoja lupetanja napokon potvrdis nekim dokazom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
troluje krele ko i uvek,ne obraćaj pažnju nanjeg
BRAVO
ENGAGE
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:29:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.