2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko prvenstvo u rukometu 2009 - Hrvatska  (Pročitano 131432 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Citat
ево и ја са дупли постом..
Smile

Pa kako covek da se ne nasmeje ??  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
брате грешка у брзом куцању, извини  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

umro sam al sam živ

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
neznam zasto nema prenosa ja sam samo vidio slicnost, nezelim nikog uvriedit, to je pravo televizije Smile

balic nezeli srebro, pa cuj covijek smatra da ima razloga a tesko je znati sto se zbiva u njegovoj glavi, ali cinjenica je da se vise puta sudi nerealno, nitko nenavodi to razlogom za poraz od francuza al vjerovatno je jedan od cimbenika, balic je oduvjek osjetljiv na sudce, mozda je u pravu a mozda nije, tko smo mi da sudimo, mozemo samo komentirat  Smile

a index je davno pokazao kolko je ucinio za hrvatsku, hahahaha oni su sramota i kad bi bilo koja nacija imala nekog takvog  u svoim redovima kao sto si ljudi koi ureduju tu stranicu nebi se ponosili njima

karabatic je zaustavio balica  Smile Smile  udarcem u lice  Smile decko je vrhuncki al mu je najgora nesreca i bol kad mu spomenu balica, znas i zasto, zato jer je baliceve rezultate tesko dostici a za njega vjerovatno nemoguce ili on sam nije dovoljno siguran u sebe da bi vjerovao u suprotno
IP sačuvana
social share
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka
tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema,
samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju,
i zato samo u jaja, samo u jaja
pokaži malom šta je tehnika
samo u jaja, samo u jaja
milost je čista patetika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
брате грешка у брзом куцању, извини  Smile
Smile Smile

Samo uzivajte. Zivi bili.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson HGPORI
Najbolji trenutak mecha kad je Vori "cimno" sudiju  Smile Smile Smile Smile Smile

Jao kako sam se smejao  Smile Smile Smile Smile Smile    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Touch Pro
haha balic je 0
kako mi je zao hrvata
oni ce sami sebe pojesti
nacija su sa najmanje samopostovanja
jadno...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2009, 20:49:58 od mikx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
дечко, разумем да браниш Хрватску, и по надимку се лако може закључити, али ајде ти још једном  прегледај утакмицу па види да ли се грешило на обе стране? погледај Балићев последњи гол , оно када су судије дигле руку и измери колико вам је дуго тада трајао напад..или франсцуски фаул у нападу... немој бити необјективан. а то јеси чим браниш то што овај није хтео да прихвати друго место. Па шта је нпр Џон Тери требало да уради на крају задњег финала ЛШ а он је човек отишао горе и прихватио пораз. Нико не може да каже да је Француска незаслужено освојила, нити да је Хрватска боља.
А кад упоређујеш Николу и Ивана, и ту нам можеш показати да знаш и да размислиш пре него што нешто објавиш. Никола Карабатић има 24 ( двадесет и четири ) године и титулу олимпијског и светског шампиона. а то ко је кога зауставио се могло видети вечерас кад је Балић био један од најгорих на терену.
кад смо већ код балића, и овим гестом само показује колико је размажен и уображен да је величина ( колико год он величина био). и колико медији пишу о томе. ето, на индексу ( који је и понајбољи хр медиј,а то што теби смета што не вриште на судије и признају да је скидање српске заставе кретенско говори о твом схватању објективности) и осталим хр медијима скоро сваки дан пишу о некој његовој овој повреди, оној повреди итд. не кажем ја да он није исповређиван, али правити од њега човека који и поред Исусових рана игра за ту репрезентацију је прихватљиво до неке мере. да је он велики вечерас би се другачије понашао и ко се икад барем и на дан бавио спортом мора да зна да је и пораз састаани део спорта и да не би требало ни у случају пораза да се брукаш, као твоја репрезентација што је вечерас скакала на судију, жалила се, одбијала медаље итд..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

umro sam al sam živ

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Vori najbolji igrač SP-a Smile
Junak bez premca – Igor Vori (FOTO: Cropix/Drago Sopta)
Iako nije izdržao sudačku nepravdu i u zadnjim minutama finala dobio crveni karton, hrvatski pivot je najkorisniji igrač SP-a. U najboljoj sedmorki su tri Hrvata i Francuza te jedan Poljak.

Iako će Hrvatski rukometni savez vjerojatno ući u 'hladni rat' s IHF-om zbog sudaca delegiranih za finale, krovna organizacija svjetskog rukometa je domaćinima Svjetskog prvenstva 2009. dodijelila pregršt nagrada. Sasvim zasluženo!

Igor Vori je proglašen najkorisnijim igračem SP-a. Pivot hrvatske reprezentacije odigrao je najbolji turnir u karijeri, bio je vrhunski u obrani i vrlo učinkovit u napadu, te jedan od rukometaša s najvećom minutažom. Dojam nije potamnio ni crveni karton koji je dobio u finalu jer je reagirao ljudski na sudačke (ne)pravde.

U najboljoj momčad SP-a nalaze se čak trojica igrača Červarove momčad – Ivan Čupić je najbolje desno krilo, Vori pivot, a Blaženko Lacković na lijevom vanjskom.

Thierry Omeyer je najbolji vratar na svijetu (FOTO: Cropix/Joško Ponoš)

I svjetski prvaci imaju trojicu u najboljoj sedmorki – Thierry Omeyer je prvi vratar svijeta, Nikola Karabatić je najbolji srednji vanjski, a Michael Guigou lijevo krilo. Među sve njih se ugurao kao desni vanjski Marcin Lijewski, vlasnik bronce s Poljskom.

Najbolji strijelac SP-a je Makedonac Kiril Lazarov, koji je postao rekorder svjetski prvenstava sa 92 gola, dok je najbolji vratar već spomenuti Francuz Omeyer.

net.hr
IP sačuvana
social share
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka
tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema,
samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju,
i zato samo u jaja, samo u jaja
pokaži malom šta je tehnika
samo u jaja, samo u jaja
milost je čista patetika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Najbolji trenutak mecha kad je Vori "cimno" sudiju  Smile Smile Smile Smile Smile

Jao kako sam se smejao  Smile Smile Smile Smile Smile    Smile

Vori  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jodilolej tara jodilodilej I jodilodilodilo looo

Aj ća, volin te
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.