2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko prvenstvo u rukometu 2009 - Hrvatska  (Pročitano 131854 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Da nelazem voleo bi da Hrvatska bude prvak, ako budu sa Francuzima u finalu dobice batina kao na OI (tu su ih Francuzi bas istukli)
Da ne lažem ja ne bih , a što se tice batina to bih volio !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
mozda i danci stignu do finala sto bih ja iskreno i voleo!!!!
« Poslednja izmena: 28. Jan 2009, 14:47:08 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 163
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.2.1
Jao kako ce biti suza kad puknete od Poljske.
Kako ide ona narodna:
Ko visoko leti, nisko pada.

To se vec desilo s vama i mislim da ne shvacas tu narodnu bas najbolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
ja ne mrzim hrvate,ako su ljudi dobri u rukometu i igraju dobro treba im cestitati,a ne ovde da se prepucavamo!!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung , dobio od MTS-a
kada igramo sa Shvedima?
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
17:30
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Cvetković: Potrošiti rezervu na Šveđane

Rukometna reprezentacija Srbije sutra će od 17,30 časova u Zagrebu protiv Švedske igrati meč za sedmo mesto na prvenstvu sveta, a uoči tog duela selektor našeg tima Jovica Cvetković kaže ćemo uprkos povredama trojice ključnih igrača uraditi sve što možemo da pobedimo.

"Učinićemo sve da sa kapacitetima koje imamo odigramo dobro. Posle Ivana Nikčevića i Danijela Anđelkovića povredio se i Mladen Bojinović, koji ima problem sa rukom. Videćemo koliko nam je rezervi ostalo i koliko ćemo moći da se da regenerišemo do sutra. Ipak, kao i na svakoj utakmici, idemo da pobedimo", rekao je Cvetković.
Selektor reprezentacije Srbije kaže da Šveđani imaju odličnu mladu ekipu, koju stvaraju od 2004. godine i da im je jedini cilj bio da prođu u drugi krug takmičenja.
"I mi i oni smo krenuli ispočetka i biće interesantno videti gde se ko nalazi. Videćemo koliko znače naše dve i po godine u odnosu na njihovih pet godina priprema. Mi smo ovde postigli više nego što je iko ocekivao. Uz sve probleme imali smo i neiskustvo, jer je samo deset odsto igrača prethodno učestvovalo na velikim takmičenjima", rekao je Cvetković.

Bez obzira na ishod sutrašnje utakmice, Cvetković kaže da je u Hrvatskoj ostvareno mnogo.
"Nakon dobrih igara u većini utakmica u svetu rukometa ponovo nas poštuju. Nismo više nepoznati. To je dobro, jer se nastavljaju pozitivni procesi. Nama ostaje samo da radimo i da se veruje u nas", rekao je Cvetković.
Golman našeg tima Darko Stanić kaže da je sigurno da ćemo protiv Šveđana odigrati najbolje sto trenutno možemo.
"Švedska je uvek veliki protivnik. Čini mi se da su u sličnoj situaciji kao mi, jer prave novu reprezentaciju. U budućnosti će ta ekipa biti mnogo opasnija. Imaju odlične pojedince, a nama ta utakmica treba da posluži za sticanje još više iskustva. Sigurno ćemo odigrati taj duel najbolje što znamo", rekao je Stanić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia n80
Wenta: Poljska je autsajder s Hrvatima 

Reprezentacija Poljske, polufinalni protivnik hrvatskih rukometaša, jučer prijepodne doputovala je u zagrebački hotel Westin

ZAGREB - Ishod nevjerojatne završnice između Poljske i Norveške, u kojoj se do zadnje sekunde nije znao putnik u polufinale, jako je razveselio poljskog izbornika Bogdana Wentu.

- Da, težak ždrijeb. Imate iznimno jaku reprezentaciju, domaći teren i po mom mišljenju ste apsolutni favorit prvenstva. Momčad je prepuna kvalitetnih igrača, istaknuo bih Balića, Vorija, pa i mladog Duvnjaka kao najjače karike vaše ekipe. No, Hrvatska je puno više od samih igrača, u izborniku Červaru ima stručnjaka čiji rad dugo pratim i kojeg izuzetno cijenim. Također, imate sjajnu atmosferu i navijači će vam biti dodatni poticaj na putu prema zlatu.

Što očekujete od same utakmice?

- Iako smo autsajderi, sigurno se nećemo predati bez borbe. To je meč u kojem nemamo što izgubiti, odigrat ćemo ‘mušku’ utakmicu, pa što bude.

Spomenuli ste izbornika Červara, dojma smo da ste pomalo ‘kopirali’ stil igre hrvatske reprezentacije.

- To je i bio moj cilj, agresivno u obrani i raznovrsno u napadu.

Teško je istaknuti neku ‘zvijezdu’, lidera vaše momčadi. Svi igrači su podređeni kolektivu i opasni ste sa svih pozicija.

- Da, to je istina. Dosad smo se mučili s kolektivnim pristupom, uvijek smo imali zvijezde koje nismo uspjeli uklopiti u momčad. Danas, kad pobjeđujemo, ne pobjeđuje Wenta, Lijewski ili Siodmiak, već Poljska, kad gubimo, to činimo kao momčad.

U skupini ste igrali veoma loše, koji je uzrok poleta vaše momčadi?

- Prvi dio natjecanja nismo odigrali na nivou na kojem možemo. U nastavku smo se posložili, podigli kvalitetu svoje igre i s tri uzastopne pobjede ostvarili novi veliki rezultat za poljski rukomet.

Objasnite malo posljednjih nekoliko minuta utakmice protiv Norveške.

- Već ranije smo znali da nas samo pobjeda vodi u polufinale. Igrali smo u grču, no na kraju smo riskirali, rekao bih da smo ‘imali muda’.

Slažete li se s izjavama vaših igrača da je ipak samo sreća kumovala vašoj pobjedi?

- Sreća je zasigurno odigrala veliku ulogu, no i nju treba isprovocirati. Mi smo na kraju utakmice napravili upravo to.

Norveška vas je dosta namučila, protiv plitke 6-0 obrane u potpunosti su zakazali vanjski pucači.

- Usudio bih se reći da je tu veliku ulogu imala sama psiha igrača. Veoma je teško preuzeti odgovornost u takvoj utakmici. Iznimno sam zadovoljan dosadašnjim učinkom svih svojih igrača i siguran sam da će biti pravi u polufinalu.

Jutarnji list

Hm...autsajderi...ne bi baš reko...
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 1100
Danas nadam se oprastamo se uz pobedu!Ajmo orlovi!
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Kire Lazarov najbolji strelac u istoriji svetskih prvenstava sa 87 golova i ima jos 15 minuta   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.