2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko prvenstvo u rukometu 2009 - Hrvatska  (Pročitano 131637 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Upravo tako... Nas su stavljali kao neke sporedne favorite, no to nije bitno, prolaz u polufinale bi bio fantastican uspeh posle dugog posta i nikakve reprezentacije.

Smile

Hm.. ovoga... prika, nisan siguran da smo se dobro razumili... kad san napisa "nas" ja san mislija na Hrvatsku... znaš, ja san ti iz Splita

Smile

I za Francusku, smatram da si i bez Gilea prvi favoriti.

Slažen se s tobon... samo oću reć da su bez B. Gillea manje izraziti favoriti nego šta bi bili da imaju njega

Razumiš?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 1100
Ne mogu da verujem da se Stojanovicu daju 2 minuta yato sto je prilikom skok suta udario danca u glavu,pa ja ne mogu da svatim kakvo je to sudjenje,a u prvom poluvremenu danci sa igracem manje kojic ide sam u kontri i danac skace na njega sa namerom da ga povredi,i pada preko njega i nedobija 2 min??!!!Nasima ne mogu zameriti nista ostavili su srce na teren!!Samo mislim da je bojinovic trebao da zavrsava zadnji napad,trebalo je njemu prostor da se napravi i da skok sutom ili probijanjem resi utakmicu...
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Joj odavno nijesam ovako popizdeo.. Smile
Na silu su Danci morali da slave,sudije su odigrale glavnu,kljucnu ulogu...Slomili su nas u naj vaznijim trenutcima meca,iskljucenja sramna,katastrofalna....banalna,debilna...

Ali svaka cast momcima,borili su se kao lavovi... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson W810i
platili danak neiskustvu... ali svaka cast momcima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ma kuzim te faco, naravno. Nas=Srbija  Smile Ja sam iz Srbije. Mi, kao sporedni favoriti aka kandidati za polufinale.

I ovo za Gilea te kontam i slazem se sa tobom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S
Svaka cast nasim momcima, stvarno. Nije bitno sto smo izgubili, tu je i ocekivano da izgubime, bitno je da smo pokazali da mozemo i umemo samo da treba dobro da se motivisemo i padaju i najjaci. Samo hrabro do kraja, nece biti problema ako ovako igraju na dalje ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Ma kuzim te faco, naravno. Nas=Srbija  Smile Ja sam iz Srbije. Mi, kao sporedni favoriti aka kandidati za polufinale.

Aha... skužaj onda, nisan ja tebe dobro bija razumija...  Smile

I ovo za Gilea te kontam i slazem se sa tobom.  Smile

Da... uglavnon, mislin da je ovo prvenstvo dosta izjednačeno... evo, čak su i nominalni favoriti svoje prve utakmice odigralo lošije od očekivanoga...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 1100
Ja mislim da sa ovakvom igrom ima da zgazimo norvezane,mada i daj boze da ne padnemo psihicki,jer jeste da smo unapred ocekivali da izgubimo od danaca,ali niko nije ocekivao da cemo ovako sokantno da izgubimo,jaooo kako bih voleo sa hrvatima da se padnemo,pa cela dvorana protiv nas,pa da Bojinovic i drugovi zaigraju kolce u Zagrebu,kao sto su Sapic i druzina uradili!
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 7610
Ne mogu da verujem da se Stojanovicu daju 2 minuta yato sto je prilikom skok suta udario danca u glavu,pa ja ne mogu da svatim kakvo je to sudjenje

Stojanovic je dobio 2 minuta zato sto je sutnuo posle dosudjenog faula u napadu,umesto da spusti loptu na parket... Ali Strajnic (komentator) ni posle 15 godina prenosenja rukometnih utakmica ne moze da ukapira neke stvari...

Steta... Ovaj poraz moze da nas kosta polufinala... Mada kad vidim grupu C s kojom se ukrstamo... Rusi nisu dobili u prva dva kola,Nemci jedva danas dobili Tunis,Poljaci dobili Ruse... Tu ce u drugom krugu svako svakog moci da dobije... Pa postoji sansa da se i sa jos jednim (eventualnim) porazom ide u polufinale...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Не знам какви су Норвежани, али знам да смо их добијали и кад нисмо играли ни приближно добро, као сад.

Велики ће проблем бити што немамо крила. Нећемо увек бити овако шутерски расположени. Стоји да играмо брзо и да лако отварамо простор за шут, али морамо бити свесни да и данас Хвит није скоро ништа одбранио. Следећи пут можда и не будемо те среће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 161
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.