2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetsko prvenstvo u odbojci, Japan 2006  (Pročitano 28838 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Sta im bi?  Smile  Nisam gledao utakmicu, bio sam umoran...  Smile

No dobro je... velika cetvorka... kad samo bacim pogled na 5-8 mjesto... lakse mi je  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Gerić: Možda je i dobro što smo dobili packu

Odbojkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Vladimir Grbić izjavio je da je, ako je njegova ekipa trebalo da na Svetskom prvenstvu u Japanu izgubi neki meč, dobro što je to bilo na utakmici sa Poljskom.

Reprezentacija SCG poražena je od Poljske sa 0:3, u poslednjem kolu takmičenja u Grupi E i sa drugog mesta plasirala se u polufinale turnira, gde će se sastati sa Brazilom.

"U polufinalu nas čeka sigurno protivnik koji će igrati dobro kao Poljska. Ipak, smatram da je Brazil apsolutno u našem dometu. Igraju kao Poljaci, čak i malo brže", rekao je Grbić.

On je dodao da ne veruje da "plavi" mogu da odigraju još jednu utakmicu tako loše kao protiv Poljske.

"Očekujem neizvesnu utakmicu u polufinalu. Mislim da su šanse podjednake. Očekivali smo da ćemo igrati sa Brazilom, a nije važno da li je to u polufinalu ili finalu", rekao je Grbić.

Reprezentativac SCG Goran Vujević ocenio je da je cela ekipa imala loš dan protiv Poljske.

"Mislim da smo podsvesno već bili u polufinalu. Očekivali smo da ćemo Poljake lako dobiti. Medjutim, oni su odigrali veoma dobro, bolje nego u prethodnim utakmicama", rekao je Vujević.

"Činjenica je da su nas izbacili iz takta i zasluženo pobedili. Mislim da smo sve pokušali, ali jednostavno nije išlo. Iskreno, odigrali smo svi ispod sopstvenih mogućnosti", dodao je.

Vujević je dodao da je "plavima" zbog poraza od Poljske pripao teži protivnik u polufinalu, jer je Brazil apsolutni favorit za osvajanje zlata.

Polufinalni dueli na Svetskom prvenstvu igraće se u subotu.

"Ipak, u polufinalu smo. Imamo utakmicu za ulazak u finale i okrećemo se njoj. Dobro će nam doći predah. Potrebno je da se smirimo posle ovog poraza i da na utakmici sa Brazilom damo sve od sebe i pokušamo da ih pobedimo", istakao je Vujević.

Bloker Andrija Gerić ocenio je da je SCG protiv Poljaka odigrala ispod nivoa, dok su protivnici bili vrlo dobri

"Plus smo postali malo nervozni kad su nas stigli u finišu prvog seta. Pošto su imali i malo sreće, a obzirom da su igrali stvarno dobro, usledile su naše greške, sigurno veći broj od uobičajenih i onda je nervoza učinila svoje", rekao je Gerić.

Gerić je istakao da što pre želi da zaboravi duel sa Poljskom i da njegova ekipa treba da se koncetriše na utakmicu sa Brazilom.

"Možda je i bolje što smo dobili ovakvu 'packu'. Važno je da se svako od nas zamisli šta moze još da popravi i gde može da pomogne ekipi. Ne treba ovaj poraz da shvatamo tragično, moramo da izvučemo neke pozitivne zaključke, da sve ostavimo iza nas i da razmišljamo o Brazilu", rekao je Gerić.

Srpski bloker je dodao da Brazil nije neranjiv, ali da je problem što protivnici "plavih" u polufinalu Svetskog prvenstva uvek igraju dobro u završnicama turnira.

"Ne treba da imamo nikakve predrasude, već treba da odigramo najbolje što mozemo, pa šta bude. To je jedna bitka, možemo da je dobijemo ako odigramo na visokom nivou. Mislim da možemo da udjemo u egal sa njima i smatram da dosta toga zavisi od nas", rekao je Gerić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
Gerić: Možda je i dobro što smo dobili packu

A mozda i nije dobro.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Boričić zadovoljan igrama "plavih" na SP

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Alekandar Boričić izrazio je nadu da će muška reprezentacija Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu u Japanu biti na pobedničkom postolju.

U izjavi za sajt Svetske odbojkaške federacije (FIVB), Boričić je rekao da je oduševljen velikim uspehom, bronzom, ženske reprezentacije SCG na SP, koje je završeno u Japanu 16. novembra, dan pre nego što je počelo SP za odbojkaše.

Predsednik OŠ takodje je izuzetno zadovoljan igrama muške selekcije SCG, koja će u subotu igrati u polufinalu sa Brazilom, posle osam pobeda i samo jednog poraza na ovom SP.

"Odbojkašice su bile izuzetno uspešne, to je bila prva medalja za naše odbojkašice u istoriji. Nadam se i uspehu naših odbojkaša, koji u subotu igraju u polufinalu", rekao je Boričić, koji je nedavno izabran i za potpredsednika FIVB.

Iako su Srbija i Crna Gora već dve nezavisne države, i iako su se su odbojkaši savezi takodje razdruženi, na SP i za odbojkašice i za odbojkaše igraju zajedno, pošto su se kvalifikovali za ta takmičenja kao SCG, podseća autor teksta na sajtu FIVB.

Boričić je objasio da je odbojkaški savez pokušao da se, uprkos političkim promenama, koncentriše samo na odbojku i da doprinese njenom razvoju.

"Naša organizacija je ista. Imamo isti sistem, trenere, igrače, a promenilo se ime našeg saveza, u skladu sa zemljom u kojoj živimo", dodao je on.

Prema njegovoj oceni, Crnoj Gori, sa znatno manjom polulacijom od Srbije, možda će predstavljati problem da sastavi izuzeno jake timove, s obzirom da većina sadašnjih reprezentativaca dolazi iz Srbije.

"Pred njima su teški dani, ali uveren sam da će uspeti da zaštite odbojku", rekao je on.

Boričić je istakao da OŠ ima veoma poseban odnos i veoma dobru saradnju sa OS Crne Gore.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Grbić: Možemo da pobedimo Brazil

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore Nikola Grbić ocenio je da "plavi" mogu da pobede selekciju Brazila u polufinalu Svetskog prvenstva u Japanu, jer za to imaju dovoljno snage, motiva i znanja.

"Moramo da verujemo da možemo da ih pobedimo, jer ako i dalje budemo razmišljali o porazu od Poljske (u poslednjoj utakmici druge faze SP) i činjenici da je trebalo da igramo protiv Bugarske, onda nema ništa od toga", istakao je Grbić.

"Plavi" su se danas preselili iz Senadija, gde su igrali u prvom i drugom delu SP, u Tokio, gde će u subotu igrati polufinale sa Brazilom (4.30 po srednjoevroposkom vremenu).

Po dolasku u Tokio, Grbić je ocenio i da je uveren da je za njegov tim moglo da bude opasnije da se u polufinalu sastao sa Bugarskom, koja sjajno igra. "Plašim se da bi bilo kao protiv Poljaka, ma lako ćemo mi s njima...", kazao je tehničar SCG.

On je rekao i da SCG može da igra "egal" sa Brazilom, i da samim tim ima šanse da pobedi. "Ponavljam, ako ne budemo verovali u to, nećemo ih ni pobediti. A, ukoliko verujemo da možemo da budemo svetski prvaci, moramo pobediti Brazil, bez obzira da li se radi o polufinalu ili finalu", istakao je Grbić.

Kapiten je naveo i da su "plavi" veoma motivisani za duel sa olimpijskim i svetskim šampionom.

"U svakom slučaju, ovo je moje poslednje polufinale Svetskog prvenstva. Mnogo stvari igra ulogu u celoj ovoj priči. Nekima je poslednje SP, a nekima i poslednji mečevi u reprezentaciji. Svakako da bi bilo najlepše da se oprostimo sa zlatom", dodao je Grbić.

Prema njegovim rečima, i bez tih dodatnih stvari, "plavi" nikako ne bi trebalo da imaju problema sa motivacijom.

"Igrati polufinale SP nije mala stvar. To je nešto što se igra jako retko, a što je odigralo malo ljudi na planeti i to treba svi da cenimo".

"Naša ekipa vredi i svojim je kvalitetom došla do polufinala. Niko nam to nije poklonio, ni dao. Ostvarili smo veliku stvar, možda malo teže, ili malo lakše, to nije bitno, ali definitivno, ovo je dobar rezultat, samo što su naše ambicije veće, mi želimo da postanemo svetski šampioni", rekao je Nikola Grbić.

On je takodje uporedio sadašnju sitauciju sa onom pre četiri godine, kada su "plavi" u polufinalu SP u Argentini izgubili od Brazila.

"Za razliku od Argentine, sada u polufinale ulazimo sa jednim porazom i to porazom koji je po meni došao u jednom jako dobrom momentu. Imali smo prethodno seriju utakmica koje smo dobili relativno lako, bez snažnog protivnika s druge strane mreže, sve do tog meča protiv Poljske", rekao je Grbić.

Prema njegovoj oceni, poraz može da bude dobra stvar, jer "plave" može da trgne iz uljuljkanosti u kojoj su možda bili i tada u Argentini, kada su do polufinala izgubili samo dva seta.

"Već u prvom jačem meču, tada nismo izdržali pritisak", kazao je Grbić, izražavajući nadu da će im i to iskustvo sada pomoći.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Vujević: Brazil je favorit, ali imamo šanse

Reprezentativac Srbije i Crne Gore, primač servisa Goran Vujević, ocenio je da je reprezentacija Brazila favorit u polufinalnom duelu Svetskog prvenstva u Japanu, ali da plavi imaju šanse da ih pobede, ako pruže svoj maksimum.

"Željni smo pobede, dugo ih nismo dobili, ne samo mi, nego niko u ovako važnim mečevima. Brazil je imao problema na početku takmičenja, ali je poslednje dve utakmice odigrao veoma dobro i opravdao ulogu favorita", rekao je Vujević u Tokiju, gde ce plavi igrati sa Brazilom u subotu (4.30).

Prema njegovim rečima, SCG nema šta da izgubi u tom meču i može da rizikuje.

"Ako budemo dobro igrali, možemo da ih ugrozimo. To je jedini recept, nema drugog, znači da igramo svom snagom", kazao je Vujević.

On je, medjutim, podsetio da su Brazilici već nekoliko godina neprikosnoveni, da niko nije uspeo da ih ugrozi.

"Oni možda svake godine sve teže i teže osvajaju titule, ali ih ipak osvajaju", naveo je Vujević.

"Naravno, mi ćemo dati sve od sebe. Nema tu tajni. Oni znaju kako mi igramo, mi poznajemo njihov stil igre. Pokazali su neke slabosti i moraćemo sve dobro da snimimo i da se na pravi način pripremimo za ovaj meč", dodao je on.

On je istakao da će za pobedu protiv Brazila biti potrebno i malo sreće.

"Bilo bi dobro da meč počnemo u egalu, da osetimo da možemo ravnopravno da igramo. Sam start utakmice biće izuzetno važan, jer oni su protiv svih ekipa utakmice lomili u prvom setu, pa su kasnije lako prolazili kroz meč", ukazao je Vujević.

Ipak, dodao je, i ako SCG izgubi prvi set, ne sme da posustane.

"Moramo da nastavimo da igramo našu igru, a ako oni na kraju budu bolji, čestitaćemo im. Uveren sam da ćemo dati sve od sebe i verujem da možemo da ih ugrozimo, iako su oni u ovom susretu favoriti". smatra Vujević.

On je još jednom je potvrdio da će dve preostale utakmice na SP u Japanu biti njegove poslednje u reprezentativnom dresu.

"Ponosan sam na reprezentativnu karijeru, voleo bih da ovde osvojimo zlato, pa je i moj motiv u susretu protiv Brazila još veći", dodao je Vujević.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Kolaković: Velika borba protiv "karioka"

Selektor odbojkaške reprezentacije SCG Igor Kolaković obećao je veliku borbu protiv Brazila u polufinalu Svetskog prvenstva u Japanu.

"Ispunili smo i drugi cilj plasmanom u polufinale Svetskog prvenstva. Naš naredni protivnik je Brazil, najbolji tim na svetu, koga mi želimo da pobedimo. To je, medjutim, lakše reći nego uraditi. Daćemo sve od sebe, obećavamo veliku bitku", rekao je on.

Selektor Brazila Bernardo Rezende rekao je da je svestan da svi žele da pobede njegov tim, a SCG je okarakterisao kao izuzetno iskusnu i kvalitetnu ekipu, čija većina igrača zna kako se osvajaju titule.

"Naša želja je, ipak, da odbranimo zlatnu medalju, a na tom putu moraćemo da savladamo i SCG", rekao je Rezende.

SCG i Brazil igraju u subotu od 4.30 časova, a u drugom polufinalu sastaju se Poljska i Bugarska.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
MVP samo iz redova polufinalista

Najkorisniji pojedinac (MVP) Svetskog prvenstva za odbojkaše u Japanu može da bude samo igrač iz četiri reprezentacije koje su se plasirale u polufinale, dogovorili su se čelnici Svetske odbojkaške federacije (FIVB).

Taj podatak još nije zvanično objavljen, ali je izvesno da je promena dogovorena za vreme samog šampionata, verovatno zbog velikog negodovanja što je titula MVP prethodno održanog SP za odbojkašice pripala igračici Japana Joši Takešita, iako je selekcija za koju je nastupala zauzela tek šesto mesto.

Pored toga što može da bude samo član neke od selekcija polufinalista, a to znači iz Brazila, SCG, Poljske ili Bugarske, do imena MVP igrač će doći uz glasove trenera 12 selekcija koje su se plasirale u završnicu SP, zatim novinara i na kraju predstavnika FIVB.

Glasovi će biti sabrani pre finalnog meča, u nedelju do 16.00 časova po lokalnom (8.00 po našem) vremenu, tako da partije u finalu zakazanom za 19.30 časova (11.30), neće uticati na izbor.

Svi nominovani igrači, takodje, moraju da budu medju desetoricom najboljih na jednoj od šest statističkih lista (najbolji poenter, server, bloker, napadač, tehničar ili libero). Titula MVP-ja donosi i nagradu od 100.000 dolara.

Po statističkom učinku najbolji poenter dobiće 75.000 dolara, a najviše šansi ima Portorikanac Hektor Soto.

Statističke rang-liste otkriće i ko je najbolji napadač (nagrada 50.000 dolara), a uoči polufinala, na toj listi je najbolji Brazilac Dante, koji je imao neznatnu prednost u odnosu na Poljaka Šviderskog i sunarodnika Žibu. Korektor plavih Ivan Miljković zauzima trenutno četvrtu poziciju.

Rus Aleksej Kulešov je veoma blizu nagrade za najboljeg blokera, koja donosi novčanu nagradu od 50 hiljada dolara, a Bugarin Matej Kazijski je bez konkurencije bio najbolji server dosadašnjeg toka SP. On trenutno ima ubedljivu prednost u odnosu na drugoplasiranog Žibu i gotovo je izvesno da će dobiti ček na 50 hiljada dolara.

Najboljeg dizača i libera, titule koje takodje donose 50.000 dolara, proglasiće žiri SP (bez trenera i novinara), a tu će, pored statističkih listi, odlučivati i lični utisak članova žirija.

Prvi polufinalni meč na SP na rasporedu je u subotu u 4.30 časova po centralnoevropaksom vremenu izmedju SCG i Brazila, a druga borba za plasman u finale na programu je od 7.00 i sastaju se Bugarska i Poljska.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Subota, 02. decembar:

Polufinale:
04:30h Srbija i Crna Gora - Brazil
07:00h Poljska - Bugarska

Razigravanje za plasman pd 5. do 8. mesta:
10:00h Francuska - Japan
10:00h Rusija - Italija

Razigravanje za plasman pd 9. do 12. mesta:
06:00h SAD - Kanada
08:00h Portoriko - Nemačka

Nedelja, 03. Decembar:

04:00h Meč za 11. mesto
05:00h Meč za 9. mesto
06:30h Meč za treće mesto
07:00h Meč za 5. ili 7. mesto u kome ne igra Japan
10:00h Meč za 5. ili 7. mesto u kome igra Japan
11:30h Finale Svetskog prvenstva
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson k300i
Joj bruka koliko rano igramo! U stvari ne igramo rano nego gledamo rano! Pa i da je finali ne znam da li bi ustao...
Imam osecaj da idemo u FINALE
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.