Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svetske vesti na desktopu mob. Onskreen. V1.0 Full !  (Pročitano 2121 puta)
22. Jan 2006, 16:54:46
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Ekstra program!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

[0121] Onskreen.fusion.v.2b.fixed.symbianos.s60.freeware

--------------------------------------------------------------------------------

Fusion is a unique application that makes the idle screen of your phone useful. It adds a dynamic element to your screen that provides you with an up to date stream of information that you care about (news, sports, weather, anything...). There is no searching for information as it is always present on your phone`s idle screen. There is no waiting as Fusion manages all the hassles and frustrations of accessing content from your mobile phone. All you have to do is glance at your phone and all the information you care about is already waiting for you. Fusion comes packaged with a variety of feeds of content (Plugins), and you can download new Fusion Plugins any time you want. You can also download new Skins for Fusion to make it look just the way you want.

Compatible with:
Nokia Series 60 :: Nokia 3600, 3620, 3650, 3660, 7650, N-Gage
Siemens 60 UI :: Siemens SX-1
Nokia Series 60v2 :: Nokia 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 7610, N70
Other Symbian devices :: Sendo, Panasonic, Nokia NSeries

(01. May 2007, 10:52:51)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DownloadSample.jpg
(26.09 KB, 225x299)
Skin02.jpg
(7.19 KB, 100x118)
*
New WinZip File.zip (289.76 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Zanimljiv program, sličan programu "Nokia Gallery 1.2" samo kao i kod ovog drugog nema neke posebne koristi osim ako nekom nije stalo do vesti iz najdemokratskije zemlje sveta i td.
Kod ovog prvog "Onskreen Fusion" jedinu zanimljivost bar po meni predstavljaju plaginovi za "GMail" i "Yahoo" kojih na oficijelnom sajtu nazalost nema ili bar još nema za download. Samim tim program deluje kao obična navlakuša za slušanjem vesti kao što rekoh iz američke perspektive i nikakve druge koristi od njega!

AddonPlugins.jpg
(13.41 KB, 218x154)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
@ Cigla: Uvek me zaintrigiraju tvoji komentari!
 S obzirom na to sta sam diplomirao o terminu "najdemokratskija" zamlja mozemo da pricamo do sutra... Program je pre svega namenjen onima koji su "ovisnici informacija"... Uopste se ne bunim da cujem recimo vesti sa najvece svetske informativne (i druge) mreze-BBC! Bolje i to nego recimo Radio Minsk...   Smile
P.S. a download vesti je recimo 3-4 dinara,,,[b][/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Da, da po tebi je normalno da je mnogo bolje slusati vesti na stranom jeziku i o stranoj zemlji nego na svom maternjem jeziku diplomac i to o svojoj okolini, drzavi i td???
Maternjeg jezika i svoje drzave treba valjda da se stidimo i onda u čast američkoj demokratiji i tvojoj diplomi na tu temu treba čak i pored televizije instalirati i u mobilni telefon program koji će nam pokazivati temperaturu i vremenske prilike/neprilike i to samo u tamo nekim američkim gradovima, zatim vesti o tome šta je uradio u sezoni neki baseball tim ili kako se sprovodi demokratija u Iraku a sve će nam to verno i bez dlake na jeziku preneti niko drugi nego najobjektivnija televizija na svetu(i to preko mobilnog telefona) tipa CNN ili BBC i to još treba mizerno platiti svega 3-4 din. po "laži"?!?
Ma koga bre boli kurac za to!!!
P.S. moji komentari su na mestu tipa "navlakuša" jer u samom prozoru programa na reklami koju si btw. postavio na sajt stoji recimo "Gmail" a ni traga ni glasa od njega. Verovatno će ove plaginove i ubaciti ali onda kada budu počeli da naplaćuju program, do tada nam ostavljaju mogućnost sladjenja i slušanja vesti sa američkog tla e to je intrigantno!

index.jpeg
(19 KB, 225x299)
« Poslednja izmena: 23. Jan 2006, 15:01:43 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Cigla opusteno,a? Ukoliko pazljivo pogledas plugins videces da mozes da izaberes o cemu hoces da citas...
I zajebi sa tim radikalsko-socijalistickim sranjima o "svetskim zaverama" ovo je program za Open minded ljude.ako se tebi ne svidja-tvoj problem! A da li ovaj program govori o necijoj masinerijiili i samo o pol. i informativnoj dominaciji... pogledaj s.shotove...
P.S. ima nas koji vole da budu informisani...   Smile

ScreenShot1.jpg
(24.06 KB, 176x208)
ScreenShot2.jpg
(28.2 KB, 176x208)
ScreenShot.jpg
(24.54 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Hey man,  Smile bar koristiš istu temu kao i ja na telefonu.  Smile
Btw. nema veze sa radikalno-socijalističkim fazonima i "svetskim zaverama"(a mislim da bi o ovome mogli da razvezemo jednu temu u odgovarajucem delu foruma o uticaju medija i religije na današnji svet i tezi da se "danas moze vladati svetom uz pomoc religije i medija" a to veruj nisu izlupali naši radikali ili komunjare) već principom da neću i na mom mobilnom telefonu da čitam vesti na "engleskom jeziku" i za to još da platim pa bilo to i 3-4 din. po informaciji. Ko voli nek izvoli. Ovo su moji stavovi. Ako mi je do vesti uvek imam satelitsku antenu, 20 i kusur domaćih kanala, internet za ime boga, šta će mi onda još jedan smor na mobilnom telefonu kao da mi nije dosta bombardovanja sa "velikog ekrana"! Zato i ponavljam da bi program bio mnogo korisniji da reklamirani plag-in "Gmail" zaista i postoji a ne da služi kao obična navlakuša.
Poz.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
@Cigla;  Ok. razumemo se... Plus za interesovanje o Mass komunikacijama!!!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
P.S. chek PM
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson Galaxy Note
prso mi fon od ovoga,,restartuje se sam svajih dva minuta...ne mogu da stignem da obrisen a on se vec restartuje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.357 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.