Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:54:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 952855 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Vruha

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Bog, bog, mi verujemo u boga, bog, bog   Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
" Darvin, gubitnik koji je umro, mi verujemo u Darvina !, Darvin !, Darvin, Darvin, mi hocemo da budemo mrtvi kao Darvin ".... " Mi smo primati, kao i sto je Darvin bio !!! "

IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG G2
Evidence FOR Evolution

IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520
Evidence FOR Evolution

Ti druze ne shvatas da coveka ne cini covekom to sto ga izjednacuje sa zivotinjom, nego ono sto ga od zivotinje razlikuje.
Evo jednostavno-elegantnog objasnjenja da mi nismo sisari posto nemamo inteligenciju koju imaju sisari.

Niko razuman ne bi trebalo da porice cinjenicu da je fizicki do coveka na ovoj Planeti doslo razvojem od jednocelijskog organizma do humanoida, Sukob izmedju biblije i darvina je jedino tvrdnja da je covek isto sto i primat, ista vrsta dok biblija govori da je covek zasebna vrsta koja gospodari svim drugim vrstama.
Biblija ne govori o kromanjoncu, biblija govori o coveku koji zivi danas, kromanjonci i ostali humanoidi koji nisu imali svest su izumrli, bas kao i dinosaurusi.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG G2
Moze da nas inteligencija razdvaja kako hoce, mi jesmo zivotinje, samo sa vecim mozgom od ostalih.
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Osim od slona, možda i još neke.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG G2
Osim od slona, možda i još neke.
Ne bih rekao

Citat
However, in proportion to the size of the body, the elephant brain is smaller than the human brain.
http://elephant.elehost.com/About_Elephants/Anatomy/The_Brain/the_brain.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
a ti bi se prije ujeo za guzcu neg priznao da si pogirješio...  Smile

prvo kažeš da smo sa većim mozgom od ostalih, a sada kažeš u proprociji sa tijelom....  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520
Moze da nas inteligencija razdvaja kako hoce, mi jesmo zivotinje, samo sa vecim mozgom od ostalih.
Ne razdvaja nas inteligencija nego svest koja se razvila iz znanja koje ostale vrste nemaju. Inteligencija je samo
sposobnost shvatanja situacije i svaka dusa (svaka ziva vrsta) ima dovoljnu inteligenciju za opstanak vrste.
Mi nismo zivotinje ali imamo sposobnost da na njih licimo po ponasanju, zivotinje lice na nas po defaultu
posto su se one razvile od nas a ne mi od njih. Posto je jedna celija dosla do coveka znaci da je ta celija morala da pripada coveku. Ne moze da visa vrsta dodje iz nize, ne moze da se iz ne svesti dolazi do svesti, nego se iz svesti dolazi do ne svesti.
Ne moze danasnji covek da bude isto sto i humanoid koji milionima godina nije imao svest.
Velicina mozga nema nikakve veze sa inteligencijom ili svesnoscu ili znanjem.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG G2
a ti bi se prije ujeo za guzcu neg priznao da si pogirješio...  Smile

prvo kažeš da smo sa većim mozgom od ostalih, a sada kažeš u proprociji sa tijelom....  Smile

Nemoj tako Smile ne ujedam, mogu da priznam da sam pogresio. Mozda sam u zurbi to napisao. Ovo cu jos da istrazujem.

Citat
Brainsize
As you might imagine, larger animals have larger brains. However, this does not mean that animals with larger brains are smarter than animals with smaller brains. For example, a larger brain is necessary to control larger muscles in larger animals and a larger brain is necessary to process more sensory information from the skin in larger animals - this has nothing to do with intelligence.

Why are humans more inteligent than animals
Thinking about Brain Size...
Brain Size and Intelligence
http://pubpages.unh.edu/~jel/brainIQ.html
Smart Set: Exploring Intelligence in the Brain

@eyepheelYU
Citat: eyepheelYU
Mi nismo zivotinje ali imamo sposobnost da na njih licimo po ponasanju, zivotinje lice na nas po defaultu
posto su se one razvile od nas a ne mi od njih
. Posto je jedna celija dosla do coveka znaci da je ta celija morala da pripada coveku. Ne moze da visa vrsta dodje iz nize, ne moze da se iz ne svesti dolazi do svesti, nego se iz svesti dolazi do ne svesti.

Odakle ti ove tvrdnje da mi je znati  Smile

Citat
zivotinje lice na nas po defaultu
posto su se one razvile od nas a ne mi od njih

Ovo prvi put cujem, jel imas neku referencu na taj dokazni materijal

Citat: eyepheelYU
Biblija ne govori o kromanjoncu, biblija govori o coveku koji zivi danas, kromanjonci i ostali humanoidi koji nisu imali svest su izumrli, bas kao i dinosaurusi.

Ne, oni su izumrli zato sto se nisu prilagodili promenljivoj prirodi. Mi smo zivi danas jer smo se prilagodili zivotu na planeti a ne suprotno.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 18:44:07 od nofx0023 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple N73

Niko razuman ne bi trebalo da porice cinjenicu da je fizicki do coveka na ovoj Planeti doslo razvojem od jednocelijskog organizma do humanoida,

@eyepheelYU

Ja sam mislio da ti ne vjeruješ u bajke. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:54:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.