Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 12:37:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 946233 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49985
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S24
A ја баш размишљам супротно. Овај свијет је једноставно превише лијеп да  би могао настати случајно... Узми за примјер природне љепоте... Чему оне служе у еволуцији, зашто су уопште настале ? Зар није логично да љепота може настати само од онога који зна шта је лијепо ? Шта атомима значи што граде нешто прекрасно... шта трави и дрвећу значи и помаже што чине прекрасне пејзаже ? Зашто је је природа створила једног Леонарда, Бетовена, Моцарта, Микеланђела или Баха... Зар лаву није довољно да само једе и спава... шта ће природи умови човјечанства ако еволуција нема сврху ? 

Prijatelju, apsolutno se slazem sa tobom...  Smile Sad bih te castio picem  Smile

Надам се да си успут одгледао и клип који сам поставио.  Smile Божја мудрост се огледа у његовим дјелима.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 19:20:07 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple N73
Ne postoji ništa na našoj lijepoj plavoj planeti što nema neku svrhu. Sve postoji sa razlogom i ima svoju ulogu. Po teoriji evolucije daleki rođak mi je i drvo ispred kuće... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49985
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S24
Ne postoji ništa na našoj lijepoj plavoj planeti što nema neku svrhu. Sve postoji sa razlogom i ima svoju ulogu. Po teoriji evolucije daleki rođak mi je i drvo ispred kuće... Smile Smile Smile

Па пошто је и дрво као и ти потекло од Бога, није искључено да сте браћа по Богу Оцу.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
Šta mislite, da li Božidar posećuje ovaj forum?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
A ја баш размишљам супротно. Овај свијет је једноставно превише лијеп да  би могао настати случајно... Узми за примјер природне љепоте... Чему оне служе у еволуцији, зашто су уопште настале ? Зар није логично да љепота може настати само од онога који зна шта је лијепо ? Шта атомима значи што граде нешто прекрасно... шта трави и дрвећу значи и помаже што чине прекрасне пејзаже ? Зашто је је природа створила једног Леонарда, Бетовена, Моцарта, Микеланђела или Баха... Зар лаву није довољно да само једе и спава... шта ће природи умови човјечанства ако еволуција нема сврху ? 

Prijatelju, apsolutno se slazem sa tobom...  Smile Sad bih te castio picem  Smile

Надам се да си успут одгледао и клип који сам поставио.  Smile Божја мудрост се огледа у његовим дјелима.  Smile
Objasni to onda porodicama izginulih od cunamija na sumatri gde je poginulo preko 250 000 ljudi, objasni to porodicama koje su izginuli od zemljtresa, oluja zar je toliko savrsen bog ili je to samo savrsena priroda koja se razvila na ovoj planeti....
ja mislim da je to samo slucajnost jer je ova zemlja prolagodljiva ali isto tako surova kao i ostale planete..

Pazi ja ako nesto najvise volim to je da setam sumom, da se kupam na moru, skijam na planinama nema nista lepse, nisam ja mislio da je sve toliko lose ali garantujem da ovako nesto savrseni bog ne bi stvorio....

A o coveku da ni ne pricam ako neka zviotinja moze da bude toliko surova to je covek...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC Wildfire S
Htedoh ja reći, ako već gledate lepe stvari oko nas... budite objektivni i pogledajte sve one ružne kojih ima u tolikoj meri da bi se taj Boža morao pokriti ušima ako postoji.  Smile

Al' rek'o, da pitam prvo ima li ga ovde... da ga priupitamo lično...  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 19:55:59 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

WhiteGoa

Ne treba sa podsmehom da se raspravljamo, meni je muka kad vidim onog predraga koliko ne zna pa se pravi pametan sto se tice biologije i evolucije  koja je komplikovana a on je uproscava i iskrivljuje i pri tome se podsmeva.

Problem je sto su ljudi shvatili da im niko nece pomoci i sami su poceli da razvijaju tehnologiju i shvatili su da je sve ovo delo prirode a ne boga.

Neko ima drugacije misljenje ok, ja prihvatam neka veruju u sta hoce...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
"budite objektivni i pogledajte sve one ružne kojih ima u tolikoj meri da bi se taj Boža morao pokriti ušima ako postoji."

Ja da sam moderator - ovakve bih poruke brisao... Imaju uvredljiv sadrzaj (najblaze receno). Osim toga covek ogranicene inteligencije sudi o Bogu koji je neogranicene inteligencije (da se tako izrazim).   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC Wildfire S
Ne treba sa podsmehom da se raspravljamo

A kako drugačije?  Smile
Ne može se ozbiljno raspravljati sa nečim što je neozbiljno od samog starta kao što je religija.  Smile
(i ako smem dodati, u najmanju ruku podrugljivo u trenucima kad misli da je u pravu)

Osim toga, malo smeha ne škodi...  Smile

Imaju uvredljiv sadrzaj (najblaze receno).

Ali realan.  Smile
Jebiga, život nije samo cvetići i Leonardo, Betoven.
Postoje i one druge stvari.
I to mnogo njih.
Stvari kojih bi bog, koji navodno postoji, trebalo da se stidi umesto što neodgovorno prebacuje krivicu na njegovu drugu tvorevinu, đavola.

E sad, to što pojedinci žele da zažmure na njih jer im tako odgovara to je druga stvar.

Osim toga covek ogranicene inteligencije sudi o Bogu koji je neogranicene inteligencije (da se tako izrazim).   Smile

Reci to ovom tipu gore što je renovirao (da se tako izrazim) kuću.  Smile

Inače Ajnštaj je rekao: The difference between stupidity and genius is that genius has its limits.  Smile
Samo je glupost neograničena.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple N73

WhiteGoa

Ne treba sa podsmehom da se raspravljamo, meni je muka kad vidim onog predraga koliko ne zna pa se pravi pametan sto se tice biologije i evolucije  koja je komplikovana a on je uproscava i iskrivljuje i pri tome se podsmeva.

Problem je sto su ljudi shvatili da im niko nece pomoci i sami su poceli da razvijaju tehnologiju i shvatili su da je sve ovo delo prirode a ne boga.

Neko ima drugacije misljenje ok, ja prihvatam neka veruju u sta hoce...

1. Lična imena se pišu velikim slovom!

2. Nisam rekao da je to prosto niti sam uprošćavao išta! Naprotiv, pokazivao sam nezamislivu složenost, a takva složenost ne može biti produkt slučajnosti, kako ti tvrdiš. Sučajnost donosi samo haos i destrukciju, osim u imaginarnom svijetu evolucije, u koju se ti kuneš.

3. Neznanje? Nisam primijetio da si ti pokazao neko veliko znanje. Napisao sam gomilu činjenica koje nećeš da prihvatiš, pa me onda degradiraš nazivajući me neznalicom. Uostalom, to je praksa svih evolucionista kad nemaju kud. Degradiranje i osporavanje činjenica ali bez argumenata!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 12:37:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.