Bez vredjanja. Argumenti, postovanje ... su prioritet. Ne zanima me Kvantitet na ustrb kvaliteta. Kvalitet u prvom planu, uz postovanje i uvazavanje sagovornika. Nista manje ne trazim, nista vise ne nudim. :)
Zivi bili, pa obe strane neka pokazu ono za sta se zalazu. :wave:
Professor Lee Berger and his son stumble across an amazing find in South Africa — two-million-year-old fossils of an unknown species of ape-like creatures.
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules." --Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
sta se tripujete...pa ovde je namerno namesteno da se podesi da vise ljudi veruje u evoluciju,da bi bio sukob razmisljanja na temi...
znam 10 drugara koji imaju burek naloge ovde i svih 10 njih su glasali da je nastao svet od boga,a na temi se nista nije promenilo ste se tice rezultata...
da je covek nastao sam od sebe, ne bih ga majka radjala...a vi sad tutumurite do sutra ovde sta je i kako...
sta se tripujete...pa ovde je namerno namesteno da se podesi da vise ljudi veruje u evoluciju,da bi bio sukob razmisljanja na temi...
znam 10 drugara koji imaju burek naloge ovde i svih 10 njih su glasali da je nastao svet od boga,a na temi se nista nije promenilo ste se tice rezultata...
da je covek nastao sam od sebe, ne bih ga majka radjala...a vi sad tutumurite do sutra ovde sta je i kako...
Laz. Uzivaj u svojoj lazi. Tako vera mozda nalaze. :-k