Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 03:41:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 528 529 531 532 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 950846 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 

Smile Smile Smile

Udri udri, možda se dozoveš pameti.

Naravno u njegovom odgovoru, praznina, rupa, nista, nula...

E pa vidi, pošto je ovo tvoje pisanije praznina, rupa, jedno veliko ništa, ne možeš očekivati sem takve odgovore. ; )

Klasika, odgovor jednog vernika  Smile

Znaci ako sam dobro razumeo, posto ja pricam SAMO o stvarima iz biblije, koja je tebi i jos nekim ograniceno sposobnim ideal zivota, vodilja ta knjiga je kako kazes rupa, praznina.  Smile

Vidi ja ovako bezobrzno pisem na manje/vise svim sajtovima gde se okupljaju zaludjenici o nebeskim ljudima, mitoloskim bicima i umobolnim knjigama....Odgovori na pitanja su uglavnoim, glup si, bezobrazan i sl, veruj mi da se niko nije dovatio objasnjenja lika od 930 godina, nevine ribe koja se poradja, potopa i ostalih baljezgarija iz biblije. Srecom ima puno dece po forumima koja umeju da koriste internet tako da sam siguran da ta govna iz biblije necete vise moci nikome da poturate Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2011, 11:40:44 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia zvrr
 Smile Smile Smile Aplaudiram tvojim nebulozama i na svoju ruku izvedenim zaključcima.

Ali evo, razmislio sam o svemu što ste rekli... I moram priznati da sam uvidio svoju grešku. Evo javno kažem da pojedini ljudi jesu nastali od majmuna. Happy? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
A zasto se smatra uvredom nekome reci da je nastao od majmuna?? Pa to ne znaci (kao u nekim jeftinim vicevima) da mu je otac majmun, nego znaci da je nastao od primitivnog bica koje je zivjelo prije milion godina i koje je vremenom evouliralo u oblik u kojem smo svi danas Smile Smile Bas je glupo to sto vjernici navlace vodu na svoj mlin koristeci tu cinjenicu sa nekakvim podsmjehom, a valjda su svi nastali od takvog bica, pa i oni sami Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Citat
Bas je glupo to sto vjernici navlace vodu na svoj mlin koristeci tu cinjenicu sa nekakvim podsmjehom, a valjda su svi nastali od takvog bica, pa i oni sami

Tačnije, ako je verovati teoriji evolucije, svi smo mi nastali od planktona.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
Smile Smile Smile Aplaudiram tvojim nebulozama i na svoju ruku izvedenim zaključcima.

Ali evo, razmislio sam o svemu što ste rekli... I moram priznati da sam uvidio svoju grešku. Evo javno kažem da pojedini ljudi jesu nastali od majmuna. Happy? Smiley

Nebuloze su stvari koje su napisane u bibliji  Smile Miroljube tili si  Smile

Naravno niti na jedno pitanje  nije odgovorio ( jesi procitao ti bibliju ili si jos jedan instant vernik  Smile ), majmun/simpanza/gorila nije ni bitno ( sve je to istu, zar ne  Smile ), carski je sto vi vernici mislite da cete nekoga uvrediti time sto cete reci da je nastao od majmuna  Smile Smile

To sto verujes da je svet nastao za 6 dana, da je dzidsusa rodila devica koja je zakevila za duhom  Smile Smile, i ostale nebuloze zaludjenika to nema veze, kada nemam odgovora ja cu reci nekome da je majmun.... Smile Smile

Ne nisi nastao od majmuna, nego od  od tri Nojeva sina posle potopa  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia zvrr
Rekoh već da su pojedini među vama nastali od majmuna, više od toga ne mogu da priznam. Ubijedio si me, ostvario si svoj cilj, kud ćeš više. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
Rekoh već da su pojedini među vama nastali od majmuna, više od toga ne mogu da priznam. Ubijedio si me, ostvario si svoj cilj, kud ćeš više. Smile

Vernik odgovara  Smile sve je opovrgao, a Adamovih 930 godina, i Evu iz rebra, i gradjevinca sto je napravio svet za 6 dana, planetu od 6000 godina, sve nam je  vernik ( namerno tamnim, da bi ljudi svatili kakvi ste zaludjenici ) objasnio...tisinom, cutnjom, prazninom ( neki se tako brane i na sudu  Smile )

Ajd ako ti se ovo nesvidja, mozes li da nam pojasnis knjigu o sudijama ( glava 11 ) kada vojskovodja Jefitaj ubija svoju cerku jer je bog tako trazio  Smile, ili da nam pojasnis iz knjige postojanja zasto je bog trazio od Avrama da ubije svog sina Isaka  Smile... ajd daj sve od sebe da ti odgovori budu sa malo vise teksta...evo pocni sa Zato sto ________________

Decko ovako mogu svakog zaludjenika da izgazim za par minuta, na mnogim forumima sam pisao, niti jedan zaludjenik nije dao neki smislen odgovor....ucutali se kao majmun  Smile Smile u koga veruju.

Javi kada si spreman za dalje lekcije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia zvrr
Kralju, nisi ti mene izgazio ni za sekundu, grdno se varaš ako misliš to. Nego neću ni ja da se prepirem s fanatičnim pristalicama darvinizma koji nema nikakvih dokaza za svoje tvrdnje. Pogledaj malo ove klipove, ili i dalje doživljavaj orgazme pri pomisli na evoluciju.

http://video.google.com/videoplay?docid=-764739493348409316

http://video.google.com/videoplay?docid=-1619707796651923328

http://video.google.com/videoplay?docid=4815510849362438620&hl=en
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
Ako verujes u one gluposti  tebi je potreba pomoc ( ne zezam se ozbiljan sam ).

Sa sektasima ne zelim nikakvu komunikaciju, cak ni ovako online. Fuj

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia zvrr
Aham. Dakle, prvo zatražiš neke dokaze. Nakon što dokaze dobiješ, nastavljaš s besmislicama. Neka si mi samo zdravo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 528 529 531 532 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 03:41:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.