Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 00:03:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kako su nastali danasnji ljudi?
Evolucijom
44%  (212)
Bog ih je stvorio
38.6%  (186)
Nesto trece
17.4%  (84)
Ukupno glasova: 482
Idi dole
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin?  (Pročitano 950805 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One

Za pretragu koristite Google.

Za trivijalnosti koristite Wikipediu.

Za sve ozbiljno sto vam treba, tu je - Lightopedia  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Niti je Jung niti Vladeta govorio o tome da ne postoji moralni ateista. Za Vladetu sam narocito siguran... njegov stav koji polazi od religije (posto je on duboko religiozna covek, na strani njegovu struku u kojoj je strucnjak) jeste da je ateistima teze da budu moralni i da je po njemu mnogo manji broj moralnih ateista u odnosu na moralne vernike, ali ih nikako nije iskljucio kao postojecu kategoriju.  Smile

Nije tačno, uz svo poštovanje , nije tačno ! Da ne dužimo ne kontaš matariju, niti si ikada razmišljao o tome , .........

I još jednom , nema ljutiš , kao što mene ne zanima tvoja nevladina politička organizacija, tako ni ti ne bi trabalo da se mučiš nečim što ti ne ide.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Ne budi bezobrazan  Smile

Em sam sa Vladetom licno prica o tome i jos nekim stvarima nakon predavanja u Cacku u Domu kulture na temu "Kako biti moralan" (cudne li teme  Smile) em redovno pratim emisiju Agape i njegove stavove.

Ja se bavim sa mnogo vise stvari nego samo sa NVO, a sve cega se uhvatim radim kako treba, ne osljarim. Stoga, nauci se ponasanju i nadji neke realnije kriterijume da procenjujes ljude, ovo je detinjasto.

Nema ljutis  Smile

Edit: Jung, From, Frojd, Adorno, Sopenhauer, Kant, Nice i mnogi drugi iako su jedni iz polja psihologije, drugi iz filozofije a neki oba se izucavaju veoma ozbiljno na FPN-u, sto iz filozofije, sto iz politicke teorije, sto iz Religije i politike, sto iz Psihologije.  Smile

EDIT 2: Gajsin, koji blisko saradjuje sa Vladetom i vazi za duboko religioznu osobu i poznavaoca materije je zavrsio FPN... a i sa njim sam imao prilike da pricam... ali, mogu ja ovako da editujem do sutra, materijala je puno ali ne znam imaju li one ikakav znacaj i sansu naspram predrasuda.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 17:21:20 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple N73
Sto opet govori da si ovde dosao ne da diskutujes vec da drzis lekcije. Nisi coveka udostojio ni toliko da zastanes dve sekunde i razmislis sta je hteo da kaze i kome je upuceno (konkretno, mislio je na mene  Smile ).

Jeste, mislio sam najviše na tebe. Smile Smile Diskutovali smo puno, i imali smo sukob mišljenja, što ne znači da nekad ne bi mogli popiti pivo ili rujno vino, kao pravi dobri drugari. Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 19:49:41 od Predrag_NK_77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Sto opet govori da si ovde dosao ne da diskutujes vec da drzis lekcije. Nisi coveka udostojio ni toliko da zastanes dve sekunde i razmislis sta je hteo da kaze i kome je upuceno (konkretno, mislio je na mene  Smile ).

Jeste, mislio sam najviše na tebe. Smile Smile Diskutovali smo puno, i imali u sukob mišljenja, što ne nači da nekad ne bi mogli popiti pivo ili rujno vino, kao pravi dobri drugari. Smile

Napisah ja u jednoj poruci nakon toga, ja sam tobom imam "sukob" samo na ovu temu a ne licno niti bih voleo tako nesto.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A što sam bezobrazan Coolrunnere ,  Smile , ničim te nisam uvredio. To što imam nisko mišljenje o političarima, to naravno nema veze sa tobom.

Ti si tek ona garnitura moralnih političara koja dolazi na scenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
A što sam bezobrazan Coolrunnere ,  Smile , ničim te nisam uvredio. To što imam nisko mišljenje o političarima, to naravno nema veze sa tobom.

Ti si tek ona garnitura moralnih političara koja dolazi na scenu.

Ma ne zbog politicara, ni ja ih ne cenim  Smile Ja sam politikolog, bavim se naukom a ne politicarenjem. Molim te da mi ne izjednacavas politikologiju i politiku  Smile

Mene je uvredilo malcice to sto me ukalupljavas i imas predrasudu da me nesto van struke ne zanima privatno, a ironija je sto je za politikologiju pored suvih strucnih predmeta jedan od stubova i psihologija kao i religija i politika... inace, kako bi se drugacije ozbiljno bavio naukom ako se bavis suvim sistemima a da tu ne uracunas i individualna i kolektivna ponasanja ljudi, zajednice, stereotipije, procese identifikacije, odnos prema religiji i slicno.

Ako si mislio to zbog politicara, ne zameram ti nista.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Sony xperia
Gotovo, letese cvecke, ...   Smile

Nego, nofx0023 brojis li ti ? Sad' bih opet da kazem:

Ok, ok, ... da se vratimo na temu.  Smile
Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG G2
Ma jok ja  Smile
Mislio sam da ti pratis pa sam zato pitao.  Smile
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Gotovo, letese cvecke, ...   Smile

Da,  Smile, za divno čudo jedan ateista i onaj drugi , složiše se oko nečega. I to na ovom forumu, eeeee , nije mala stvar........ Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 17:46:19 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 00:03:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.