Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:01:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 325
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveto pismo ili Darvin? nastavak  (Pročitano 350786 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
3. Zasto Darvinovi roditelji nisu mamuni nego ljudi?
Smile

Зато нечији очито јесу. Case solved.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Citat
3. Zasto Darvinovi roditelji nisu mamuni nego ljudi?
Smile

Зато нечији очито јесу. Case solved.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Ja mislim da smo 54466422466999783678345675332 rekli da nisu postali od majmuna...vec da covek i majmun imaju zajednickog pretka.... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
А где је настао бог који је хиљаду пута компликованији и сложенији од нас по тој логици и он мора имати свог ствараоца...

Bog je vecan i on oduvek postoji...postavljas glupa pitanja a na glavna odgovaras pitanjem, na koje ni sam ne znas  Smile

Boga ne mozes da vidis, covek ne vidi duhovni svet ! ne vidi bakterije, ne vidi vetar, ne vidi struju. I dokazi ti nekom iz 1250 godina (kada bi se vratio u istoriju) da postoje bakterije i struja...dokazi nekom da postoji kompijuter...televizor i ostalo, da nije to mozda slucajno nastalo? ili je to covek stvorio rukama Smile

Da nije mozda i avion avoluirao...nastao od leteceg tanjira ili su ga marsovci poslali na zemlju?  Smile

Bog-Jahve (Biblijski Bog) Pravi i jedini koji je stvorio svet - zapisao je da covek treba imati i verovati samo u jednog Boga, jer ako verujes u Boga, veruje u ljubav, srecu i zdravlje

Bog je takodje dao 10 zapovesti...ali je covek postao tolika zver...toliko cudoviste, da s njim ne moze pricati  Smile

Bog je stvorio svet za 6 dana...sve zive organizme...hranu i svetlost da ljude podseca na rad...noc za odmor...

Bog je stovrio coveka i zenu da se mnoze...vole i postuju...

Bog ce unustiti zlo koje je Sotona stvorio...a njegove sledbenike politi vrelom lavom i sumporom

Zar se ne zapitas kako to da su sve planete tako lepo oblikovane, tako savrseno dizajnirane da je to nemoguce...daj nekom coveku da ti oblijuje glinu...garantujem ti da nece moci ''namerno'' da je toliko savrseno olikuje kao planetu...

I ti meni sad kazi da Bog ne postoji...pa kakav je covece onda smisao tvog zivota i postojanja...zasto ljudi i zivotinje onda paze na decu...zasto ih hrane...cemu to???
« Poslednja izmena: 21. Sep 2013, 21:24:45 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ja mislim da smo 54466422466999783678345675332 rekli da nisu postali od majmuna...vec da covek i majmun imaju zajednickog pretka.... Smile

Otkud ti ta glupost u mozgu? Zakon biologije glasi : zivo nastaje samo od zivog! Ne moze celija da nastane od kamena i vatre. Covek ima dusu...to ga pokrece da razmislja, dise, komunicira

Znas li ti sta bi se desilo kada bi nestao kiseonik...svi bi pocrkali za 2-3 min  Smile

Da li ti zans ko su ljudi koji su stvorili nauku: Isak Njutn, Albert Anstajen, Gregor Mendel, Mocart, Nikola Tesla...to su sve ljudi koji su verovali u Boga !  Smile

Navedi mi molim te jednog naucnika koji je uspeo da dokaze da Bog ne postoji.

Cak i Entoni Flu koji je ceo zivot govorio da je ateista, poceo je da veruje u Boga  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2013, 21:20:18 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
 Smile Smile

Ајде не тролуј и не спамуј.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Smile Smile

Trolujem...znaci kada vam se malo daju ozbiljni argmenti, i kada ne znate sta da kazete, vi odmah menjate temu i pokusavate da se iscuvapte filozofskim ubedjenjima i izokretavanjem reci

pobedio sam vas!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro

Otkud ti ta glupost u mozgu? Zakon biologije glasi : zivo nastaje samo od zivog! Ne moze celija da nastane od kamena i vatre. Covek ima dusu...to ga pokrece da razmislja, dise, komunicira

Znas li ti sta bi se desilo kada bi nestao kiseonik...svi bi pocrkali za 2-3 min  Smile

Da li ti zans ko su ljudi koji su stvorili nauku: Isak Njutn, Albert Anstajen, Gregor Mendel, Mocart, Nikola Tesla...to su sve ljudi koji su verovali u Boga !  Smile

Navedi mi molim te jednog naucnika koji je uspeo da dokaze da Bog ne postoji.

Cak i Entoni Flu koji je ceo zivot govorio da je ateista, poceo je da veruje u Boga  Smile Smile

Ti se prvo malo upoznaj sa cinjenicama...

Mnogo si se zaleteo... Smile

Raneru ti li si.... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2013, 21:27:46 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Smile Smile

Trolujem...znaci kada vam se malo daju ozbiljni argmenti, i kada ne znate sta da kazete, vi odmah menjate temu i pokusavate da se iscuvapte filozofskim ubedjenjima i izokretavanjem reci

pobedio sam vas!  Smile
Победа, ајде сад да се паји, давно цртаћ био.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 325
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:01:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.