Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:57:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveti Otac primio Thompsona  (Pročitano 27145 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
@ vl4d4: Poslovica "Sačuvaj me Bože gladi, kuge i Hrvata" je smišljena u Njemačkoj još u srednjem vijeku jer su Hrvati bili planetarno poznati kao prvoklasna vojska. Napoleonov časnik Marmont je rekao da nikad nije imao boljih i hrabrijih vojnika u svojoj vojsci, i da bi sa 100 000 Hrvata osvojio čitav svijet. Tako da su nas se Nijemci s pravom bojali. 

Između ostalih i Hrvati su srušili NDH jer im je to bio san. Rušenje NDH je dalo novi smisao pojmu hrvatskog antifašizma. Hrvati su bili 1. koji su se odlučili suprotstaviti fašizmu jer su imali najviše motiva za to zbog činjenice da što im je fašizam bio u vlastitom dvorištu.

4 godine su bile potrebne za pobjedu jer nažalost diljem Europe je bilo mnogo onih koji su bile pristaše fašizma. Hrvatski su antifašisti bili malobrojni u odnosu na njih ali su ih željeznom voljom pobjedili. Hrvati su , dakle između ostalih umarširali u oslobođene zemlje. Naravno sa svojim antifašističkim kolegama iz drugih zemalja kao što sam prethodno i napisao.

Čavoglave su bile napadnute i munjevito obranjene

@ Perudji: Borilo ih se onoliko koliko ih se moglo boriti, s obzirom da Hrvatska ima malo stanovnika 500 000 ljudi je ogroman broj.

@ Gale10: Skupina običnih ustaša bila je prisiljena ubijati Srbe kako bi se zavarali Nijemci. Bio je to način da pomisle da su Hrvati na njihovoj strani dok su u pozadini Hrvati gomilali svoju antifašističku vojsku.

@ 3dogy: Nigdje nisam ni napisao da su svi Srbi koljači niti to mislim. Ne promatram Srbiiju negativno niti ću ikad. Ako i nešto napišem protiv Srbije to je samo dobronamjerna kritika. Ja volim Srbiju. Na Hrvatskim su me forumima zbog toga nazivali i četnikom, ali ja se ne nogu izbaciti iz takta.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 22:11:09 od 2772 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
BlackBerry 8800
@2772
Ja sa onom slikom nemam nista nego sam je slucajno nasao na netu,a kao drugo papa nije sveti otac on je obican jeretik koji skrnavi ime Bozije i Isusa Hrista.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
2772, da li papa voli dječarce, da pipa? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
BlackBerry 8800
Citat
kao prvoklasna vojska

Sluzili ste kao koljacki odred vatikanske crkve i bili ste poznati kao poslednje kukavice koje ubijaju zene i decu.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
2772, ko je pobio one ljude u jasenovcu, zar nisu Hrvati? A možda su to bili prerušeni Srbi, dedovi istih onih što su sami sebe isterali iz Hrvatske. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Citat
@ vl4d4: Poslovica "Sačuvaj me Bože gladi, kuge i Hrvata" je smišljena u Njemačkoj još u srednjem vijeku jer su Hrvati bili planetarno poznati kao prvoklasna vojska. Napoleonov časnik Marmont je rekao da nikad nije imao boljih i hrabrijih vojnika u svojoj vojsci, i da bi sa 100 000 Hrvata osvojio čitav svijet. Tako da su nas se Nijemci s pravom bojali.

Smile Smile Smile

Мислиш били су познати по прљавим пословима у рату које нико жив није могао да одради? Има негде и о томе изрека Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia E
@2772
ovoliku kolicinu gluposti cak ni ja ne mogu da komentarisem, izvini ali tako je!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Kad smo već kod izreka o hrvatima

Citat
Hrvati nikada u historiji nisu imali vladara koji je govorio njihovim jezikom."

~ [[Franjo Josif|Franjo Josif]]
"Hrvati to su dronjci!"

~ [[Franjo Josif|Franjo Josif]]
"Hrvati su izmet ljudskog roda!!"

~ [[Adolf Hitler|Adolf Hitler]]
"Od svih naroda na zemaljskom saru, Hrvati su najgrozniji!"

~ drug Karl Marx
"Boze sacuvaj nas gladi, kuge i Hrvata"

~ Njemačka poslovica
IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
@ Perudji: Papa širi ljubav prema svakom. Platonsku, naravno.
Ljude u Jaenovcu su ubijale ustaše. Niti su ih svi Hrvati podržavali niti će ikad. S obzirom da je njihov aikonografija, ideologija i praksa antihrvatska jedva da se i mogiu smatrati Hrvatima. Srbe iz Hravtske 90.-ih su prognali Srpski izdajnici u generalštabu RSK koji su naredili evakuaciju koja bi smišljeno zgledala kao protjerivanje od "ustaša".

@ fitosept: Da današnji papa skrnavi ime Božje i Isusa Krsita si u pravu. Međutim prijašnji papa je bio suprotnost sadašnjem.
Ja sam pisao o Hrvatskoj vojsci u srednjem vijeku, ne o ustašama iz drugog svjetskog rata koji se ni ne mogu smatrati vojskom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
BlackBerry 8800
Citat
Ja sam pisao o Hrvatskoj vojsci u srednjem vijeku, ne o ustašama iz drugog svjetskog rata koji se ni ne mogu smatrati vojskom.

I ja sam pisao o hrvatskoj vojsci u sredjem veku.To sto sam pisao mogu da i potvdim sa izvorima iz istorije,samo da ih nadjem,ne secam se de sam to procitao.
Citat
Da današnji papa skrnavi ime Božje i Isusa Krsita si u pravu. Međutim prijašnji papa je bio suprotnost sadašnjem.
Za prethodnog i mozemo da se slozimo da je bio dobar covek,ali sta je sa ostalim u nizu.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 22:39:45 od fitosept »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:57:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.347 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.