Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Свети Оци против печата антихриста  (Pročitano 16970 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Dekiju44 treba dati titulu (ne)prijatelja foruma, gledajuci kolicinu spama kojim zasipa servere...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Ako zelis da kupis jednu dusu pozuri na Ebay, imas jos malo vremena. Samo trebas vlasniku da uplatis neku sicu...  Smile

Amerikanac prodaje svoju dušu na internetu
Blic - Pre 59 minuta

Jedan Amerikanac prodaje svoju dušu na internetu za 500.000 funti kako bi zaradio novac za Božić. On kaže da će onaj koji ponudi najviše dobiti njegovu dušu u čaši, kao i ugovor kojim se on "odriče vlasništva".

On je poručio kupcima: "Nemam novca za praznike i sve što mi je ostalo da prodam je duša. Ne koristim je u poslednje vreme i prodavanje na "Ebay" je bolje nego da je prepustim đavolu".

Prodavac iz Los Anđelesa je još dodao: "Zadržite je za sebe ili je dajte nekome kome je potrebna. Ko zna šta se sve može s njom učiniti". Nadam se da ću zarađenim novcem dobiti život i da ću potom moći da otkupim svoju dušu".

Početna cena je milion dolara, ali prodavac još čeka na ponudu. On se, međutim, nada da će novac dobiti jer aukcija traje još jedan dan.

Ova prodaja podseća na jednu od epizoda Simpsonovih u kojoj Bart prodaje svoju dušu Milhausu. Bartu je ta ideja veoma smešna sve dok ne otkrije automatska vrata koja se otvaraju ispred njega.
IP sačuvana
social share
Nisam ni ateista ni teista i uvek stajem u odbranu jedne od te dve kategorije ljudi kada je ova druga napada.
Ljudi nisu svojom voljom ateisti ili teisti i niko nema racionalan razlog za kritiku jednog ili drugog stava.
Ali zato postoji racionalan razlog za kritiku tvrdnje koje ateisti ili teisti naturaju.

...imbecili i debili ogroman je zbir,
Moj glas danas odlazi u manastir...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
Ako zelis da kupis jednu dusu pozuri na Ebay, imas jos malo vremena. Samo trebas vlasniku da uplatis neku sicu...  Smile

pa shta ti mislish da sam ja od juche ... Smile dusha tog krelca je odavno u vlasnishtvu ,konzervirana i stavljena u turshiju ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla

Ja sam se obratio dekiju u nadi da ce prevod svog uputstva proslediti amerikancu i tako ga spasiti... ako vec nema tu sicu da je otkupi od zaludnog vlasnika i cuva je u tegli sve do sudnjeg dana kada ce je predati Bogu i zaraditi jedan cvarak pa da od obicne dobre duse postane razvodnik dobrih dusa...  Smile
IP sačuvana
social share
Nisam ni ateista ni teista i uvek stajem u odbranu jedne od te dve kategorije ljudi kada je ova druga napada.
Ljudi nisu svojom voljom ateisti ili teisti i niko nema racionalan razlog za kritiku jednog ili drugog stava.
Ali zato postoji racionalan razlog za kritiku tvrdnje koje ateisti ili teisti naturaju.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Blic - Pre 59 minuta

Jedan Amerikanac prodaje svoju dušu na internetu za 500.000 funti kako bi zaradio novac za Božić. On kaže da će onaj koji ponudi najviše dobiti njegovu dušu u čaši, kao i ugovor kojim se on "odriče vlasništva".

On je poručio kupcima: "Nemam novca za praznike i sve što mi je ostalo da prodam je duša. Ne koristim je u poslednje vreme i prodavanje na "Ebay" je bolje nego da je prepustim đavolu".

Prodavac iz Los Anđelesa je još dodao: "Zadržite je za sebe ili je dajte nekome kome je potrebna. Ko zna šta se sve može s njom učiniti". Nadam se da ću zarađenim novcem dobiti život i da ću potom moći da otkupim svoju dušu".

Početna cena je milion dolara, ali prodavac još čeka na ponudu. On se, međutim, nada da će novac dobiti jer aukcija traje još jedan dan.

Ova prodaja podseća na jednu od epizoda Simpsonovih u kojoj Bart prodaje svoju dušu Milhausu. Bartu je ta ideja veoma smešna sve dok ne otkrije automatska vrata koja se otvaraju ispred njega.

Fol duha u boci je jednom prosao, u Aladinu, drugi put je vec kopiranje... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dusha tog krelca je odavno u vlasnishtvu
Тачно тако. Јадан човек Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla

Razocaran sam tobom deki. Na forumu se trudis iz sve snage da pomognes "potencijalno posrnulim" ljudima a tako se lako odrices coveka kome ocigledno treba tvoja pomoc?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Razocaran sam tobom deki. Na forumu se trudis iz sve snage da pomognes "potencijalno posrnulim" ljudima a tako se lako odrices coveka kome ocigledno treba tvoja pomoc? Smile

Комшија очекујем да се предомисли  Smile видећеш. Јави како се завршило Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Citat
Jos da nademo odgovor koju revoluciju je mogla da izvede bulumenta ribara i ulicara kojima su jedine brige bile kako docekati sutrasnji dan...
zbog toga sam ja pre da su ti ribari hteli da osnuju novu sektu,da bi prikupljali nove clanove i imali hleb za sutra,revolucija nije bila motiv nego se kasnije izrodila
Citat
a gde si ti to prochitao u bibliji izraz : duhovni nivo   ? da li si ti uopshte prochitao bibliju ? 

postoje ,ali ti si ochigledno slabo poznat sa njima . nije dovoljno samo da slushash neu muziku da bi znao koje ideje se tu prenose ...
-ne pishe nigde,ali je besmisleno opvrgavati duhovnu pobedu u toj knjizi...a duhovni nivo se bash tad zalomio...procesija je morala da se dogodi,bez obzira da li bi bila napisana biblija ili ne,ali se igrom sluchaja tad zadesila i prihvacena kao udarna snaga tadashnje procesije...slozeno je,pochni malo vishe da chitash,umesto shto na forumu branish zadrte stavove i ismejavash
-naravno,ja saznajem o tim pokretima mnogo,ne samo preko muzike,jer muzika prihvata te stavove pa ih prenosi u drugom vidu...ona ima oslon u pokretima,pa predstavlja samo uvod u njih.
-ima necheg kontradiktorno izmedju tih pokreta,to si lepo zapazio,ali nisi ni razmisleo shta predstavljaju u sushtini...naprimer kad si rekao kako je smeshno da odbacujem zivotinjsko u sebi iako sam satanista...eto dokaza da ne razmishljash,vec samo odgovarsh i pravish logichke greshke:satanizam se ne odriche zivotinjske strane,ali nigde ne govori ta da strana treba da pobedi,vec da porivi treba da budu izbacheni(jer kad su oni zadovoljeni chovek je spreman za zadovoljenje duhovnih,rekao je premudri Frojd)pa mozesh da zakluchish da je satanizam tezi duhovnom i mudrom,zadovoljavajuci materijalno...nije isto nepriznavanje i iizbacivanje,izbacivanje je zdravije...dok anarhisti i ostali filozofi teze duhovnom,nikad ne govore da treba materijano u sebi odbaciti i ne priznavati,vec ga treba pobediti...ista banda je u pitanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Blic - Pre 59 minuta

Ne može taj jadnik da prodaje dušu pogotovo ne preko neta. Jednostavan razlog je što on nije nigde kupio svoju dušu on je dušu dobio i može da je pokloni a kome će da je pokloni to je pitanje i od njega zavisi. Smile
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.