Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:43:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveti Georgije ubiva azdahu  (Pročitano 106867 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 4
Politika politika politika  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 7
kad sam rekao oni najbolji što idu Napred i što seru u petomesečne gaće jer je noša još velika za njih mislio sam na SNS. Ima još vremena da postanemo njihovi članovi, pa pravac u odsek za kulturu. Ti isti su "finansirali" rušenje grada (eto kulture)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ja njih zovem običnim ljudima tog doba. Mada treba razumeti... zašto treba davati pare da bi videli "srpsku stoku" kako gine za odbranu zemlje, kada to možete gledati besplatno svakoga dana na drugom kanalu... Od septembra biće to novi Cattle TV, koji će verovatno biti ukinut posle par meseci zbog malog rejtinga.

Gospodo, ti što prozivaju film, što prete, što laksativno seru, ponekad im se omane pa prdnu, ja ništa smrdljivije i poganije nisam čuo od tvrdnje da su Srbi najgori narod na svetu. A ti što su napravili film kada ga budu emitovali širom sveta, Vi kada vidite u koju zemlju idu, bacite se ispred njih, da im otežate dolazak do te zemlje, ako ih već ne možete zaustaviti, da i tad služite svojoj zemlji.

Do tada, gledajte u nebo, među zvezde i videćete šta je bioskop kad zagrmi. Nećete znati da li je to zvuk grmljavine ili ovacija stranaca nakon te bioskopske projekcije na nebu.

Srpska stoka neće razumeti ovaj moj post jer je ona neobrazovana, slepa, bogalj koji zaostaje za normalnim. Njihova jedina nada je da se žaba neće pretvoriti u aždaju. Ako se to desi onda će samo oni najbolji, koji idu Napred da shvate šta to znači. A do tada mogu samo da seru u petomesečne gaće jer je noša još velika za njih.

Imali smo vratove kao svinje, ponosili smo se našim blatom za koje smo jedino i znali, a zvezde smo prepustili drugima da o njima i dalje sanjaju.

Pomozi im Sveti Georgije. Ubio si aždaju, ali sada se boriš protiv samog sebe.

svako ko nije gledao film i ko nema mozga i kome tumačenje nije jača strana neće razumeti svu moju ironiju u ovim rečima. Kome treba detaljno tumačenje neka mi pošalje poruku, pa da vidimo šta vas muči (boelsti glave ne lečim)
Jedan od najboljih filmova koji vas u jednoj sekundi raskezi do ušne rese, u drugoj osetite ukus suze, a u tećoj se naježite zbog ponosa. Ako nemate zbog čega da se ježite, uradite nešto da se barem vaši potomci tako osećaju.

Žao mi je samo što nije uloženo još sredstava u ovaj film

Појасни српску стоку............................................... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
kad sam rekao oni najbolji što idu Napred i što seru u petomesečne gaće jer je noša još velika za njih mislio sam na SNS. Ima još vremena da postanemo njihovi članovi, pa pravac u odsek za kulturu. Ti isti su "finansirali" rušenje grada (eto kulture)

Не капирам шта ти значи цитирање интервјуа за који не остављаш извор?
Треба ли то да схватимо као твој лични став?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 7
pa jbt ja nisam nikog citirao to sam ja sve pisao.

"srpska stoka" aka političari
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 15:28:12 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Онда са жаљењем констатујем да се дивиш делу које је сушта супротност ономе како га ти замишљаш...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
@Feanor11985 i @

Nekoliko puta pominjes najskuplji,Anea ti je rekla da nije......pogledaj ovo http://sh.wikipedia.org/wiki/Spisak_najskupljih_srpskih_filmova

I ja se slazem s tobom da nije pokazano probijanje solunskog fronta,velicanstven kontra napad Misica,herojska odbrana Beograda itd. ,nego da te pitam nesto...Jel u Spasavanje redova Rajana prikazano kako pada atomska bomba na Hirosimu ?? Ono sto hocu da kazem (smorio sam sebe vise ponavljanjem) ,ovo je DRAMA u nezgodnom vremenu...Novinari su napravili dosta gresaka,predstavljajuci Georgija kao film o Prvom svetskom ratu....Ljudi ovo je ljubavna prica...Kao i Titanik...Kao i Admiral...
Drama je prikazivana 15 godina,sad svi laju....Mogu misliti sta bi tek bilo da se snimi film po knjizi Marka Vidojkovica "Kandze" ....Ajde sta je u filmu prikazano izvestaceno ?? Ajde pozivam te da dodjes kod mene u selo,da vidis kako izgleda svakodnevno ispijanje alkohola ispred prodavnice,pisanje u sred bela dana tih istih pijandura u centru sela po spomenku dok ljudi prolaze...Varanje zena i muzeva na sve strane...Ne zna se ko koga *ebe....Lopovluk,ogovaranje,namestanje nezgoda,ponizavanje bolesnih i mentalno zaostalih....Postoji samo saka jada dobrih ljudi...Kao Aleksa u Georgiju,ili Vane,cak i Gavrilov rodjeni brat..A to je u svakom selu.....Ovo nije pljuvanje,ovo je istina....I dok god neko ne bude pokazao istinu,nema napretka....Ono sto je snaga filma,jeste da sam za vreme premijere i posle filma,cuo ljude sa svih strana kako pricaju "Boze,takvi smo" , "Potpuna istina" itd.....bilo je dosta skenjanih zbog istine...Ali eto to je dobro,jer znamo na cemu smo i kako treba da se menjamo...

IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
@Feanor11985 i @

Nekoliko puta pominjes najskuplji,Anea ti je rekla da nije......pogledaj ovo http://sh.wikipedia.org/wiki/Spisak_najskupljih_srpskih_filmova

I ja se slazem s tobom da nije pokazano probijanje solunskog fronta,velicanstven kontra napad Misica,herojska odbrana Beograda itd. ,nego da te pitam nesto...Jel u Spasavanje redova Rajana prikazano kako pada atomska bomba na Hirosimu ?? Ono sto hocu da kazem (smorio sam sebe vise ponavljanjem) ,ovo je DRAMA u nezgodnom vremenu...Novinari su napravili dosta gresaka,predstavljajuci Georgija kao film o Prvom svetskom ratu....Ljudi ovo je ljubavna prica...Kao i Titanik...Kao i Admiral...
Drama je prikazivana 15 godina,sad svi laju....Mogu misliti sta bi tek bilo da se snimi film po knjizi Marka Vidojkovica "Kandze" ....Ajde sta je u filmu prikazano izvestaceno ?? Ajde pozivam te da dodjes kod mene u selo,da vidis kako izgleda svakodnevno ispijanje alkohola ispred prodavnice,pisanje u sred bela dana tih istih pijandura u centru sela po spomenku dok ljudi prolaze...Varanje zena i muzeva na sve strane...Ne zna se ko koga *ebe....Lopovluk,ogovaranje,namestanje nezgoda,ponizavanje bolesnih i mentalno zaostalih....Postoji samo saka jada dobrih ljudi...Kao Aleksa u Georgiju,ili Vane,cak i Gavrilov rodjeni brat..A to je u svakom selu.....Ovo nije pljuvanje,ovo je istina....I dok god neko ne bude pokazao istinu,nema napretka....Ono sto je snaga filma,jeste da sam za vreme premijere i posle filma,cuo ljude sa svih strana kako pricaju "Boze,takvi smo" , "Potpuna istina" itd.....bilo je dosta skenjanih zbog istine...Ali eto to je dobro,jer znamo na cemu smo i kako treba da se menjamo...

Битка на Неретви није српски филм...  Smile
Живот је чудо није скупљи од Аждахе...  Smile

Ја немам ништа против драме... Свако може да прави своје приватне пројекте и да ужива у плодовима свог рада...
Када држава финансира нешто онда желим КРИТЕРИЈУМЕ!!!

Можда је твоје село пуно пијандура, протува и курви али код мене није тако...
У мом селу људи су вредни, радни и поштени... Можда нису улицкани као ми Београђани али то није тема...
То поготову није било тако у тим временима!!!

То није истина!!! Тј. било је и тога али у изолованим случајевима а не по правилу...

Мени смета када држава даје моје (наше) паре да то лудило и изузетке представи као стандард (јер такви смо ми како ти кажеш)... Треба да те је срамота због тих речи...

Значи, у 1. светском рату Србин је био сељак који се 3. пут у 2 године без поговора одазвао позиву у рат!
Српска регуларна (првопозивци) војска је пробијала фронт на Церу и Колубари а не неки тамо инвалиди!

Која то држава на свету финансира "истину"? Ко то у први план истиче лоше изузетке код себе?
Ко то у државним пројектима приказује свој народ као кретене и силеџије?

Нико! Само Србија са говедом од Драгојевића...

Нећу да се понављам више... Немам ништа против драме кад би била екранизована као 10. филм о 1. рату... Као ајде да видимо и ту страну приче... Али не! Она је екранизована као први српски филм који се бави темом 1. светског рата који је однео 50% мушког становништва...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia E52
Feanor11985, џаба се нервираш и губиш живце...неки би волели да нам је таква историја, па макар се крили и иза драмског дела. Ал` џаба им. Smile
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:43:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.