Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:23:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sveti Georgije ubiva azdahu  (Pročitano 106869 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple 15
Citat
# Film je pretenciozan na svaku temu - nacionalistička mačoistička priča sa velikim utoškom brojnih energija i mnogo novca
(ivana, 12. mart 2009 15:37)

Ahahaha... Ja mislim da je ovo najveci kompliment za Duska Kovacevica...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
B92 = Jew92 = Shit. Kad je Obama pobedio imalo je 1000 komentara na kojima su debili cestitali Amerikancima "pobedu demokratije"... B92 forum je merodavan kao albanska akademija nauka.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia E52
Evo i malo ocena sa sajta B92, uglavnom su negativne, vecina smatra da je rezija podbacila ali da je gluma solidna...

Citat

# Dobra gluma i Vrlo Loša režija. Neuverljiva, puna grešaka, gora od prosečnog srpskog filma. Montaža nikakva. Tasiću uvalio govor kapetana Luke. Svi znamo o čemu se radi, čitali smo Kovačevića kao lektiru, predstava je igrala svuda, ali je Dragojević sve upropastio. Od Lepih sela nije snimio dobar film. Zar nije bilo nekog boljeg reditelja da radi Aždahu? Očekivao sam dosta, a dobili smo budimo realni malo.
(ilke, 12. mart 2009 21:56)

# Malo rat, malo ljubav, malo humor....i na kraju nista- duplo golo.Trebalo bi da se ulaznice dele besplatno jer ionako smo film platili iz nasih dzepova (budzeta). Mada, meni i da plate ne bih ga gledala ni prvi put samo da sam znala koliko je los
(Jasna, 13. mart 2009 08:54)

# Sad smo saznali sta Srdjan Dragojevic misli, sta mrzi i prezire na one teme na koje nije stigao da obradi i potkaci u prethodnim filmovima. Ovaj nefilmican i lose dramatizovan tekst je stvarno dosadan, a takav je i film.
(ilija, 13. mart 2009 12:42)

# Odgledala sam film sinoc i moram priznati da sam razocarana, mozda i zato sto sam ocekivala mnogo vise. Jedino sto je solidno je gluma. Nasi autori kao da su izgubili inspiraciju i vrte se u krug. Jedini domaci film koji se pokazao originalnim i drugacijim od ostalih u poslednje vreme je "Zona mrtvih".
(Moralo je mnogo bolje sa tolikim budzetom, 13. mart 2009 13:50)

# Razočaran sam.Više sam očekivao od filma.Meni se čini da je film ismejavanje srpske istorije i nekih dogadjaja iz prvog svetskog rata.
Kao na prm cerske bitke.Ti ljudi koji su izginuli i koji su pisali istoriju i koji su ostvarili prvu pobedu saveznika u 1.sv.ratu mogu smo da se prevrću u grobu.Ispade da su za njih ginuli invalidi koji su to isto zaradili boreći se.
Poznavajući istorijske činjenice, nije bilo onakvih ukopavanja i rovova na Ceru.
Srdjan Dragojević je UPROPASTIO film.Lepa sela je poslednji film koji je snimio, a da kazem da je dobar.
I da, pitam se koja je tema filma? Kako se yene ponašaju kada nema muškaraca. Mislim da i one trebaju da kažu svoje.
Srdjane, više sreće sledeći put!
(nemanja, 14. mart 2009 12:45)

# Postovani gospodine Dragojevicu, apsolutno se slazem sa prethodnim citaocima koji su istakli da je u pitanju odlican tekst, jos bolja gluma i ocajna rezija. Vi kao da se trudite iz filma u film da nas prikazete svetu jos gore, pokvarenije, primitivnije nego sto zaista jesmo. Cak ste uspeli da uprljate jednu od retkih tacaka srpske istorije 20. veka na koju mozemo da budemo ponosni. Stavise, nije Vam se dalo ni da sa dve recenice na kraju filma naglasite da je Cerska bitka prva pobeda saveznika u Velikom ratu, kao i da je u istom Srbija ostala bez 58% muske populacije. Ali ne, za to se ne dobijaju oskari i zlatne palme kada su Srbi u pitanju. Nego hajde da ih prikazemo kao ratnike-ludake koji ni svoje invalide ne umeju da cene, a koji su prirodnom matricom osudjeni da u sebi nose sva zla ovog sveta. Ako je i od Vas gospodine Dragojevicu, mnogo je.
(Marko (Dorcol), 14. mart 2009 15:27)

Vratih se upravo iz bioskopa, i šta da kažem. Bruka, sramota, i razočarenje! Smile

Po hiljaditi put srbi su ispali goveda, stoka, svinjari, ološ, propaliteti, bitange, smrdljivci, slepci, kurvari. Smile Kao da nam nije dosta što nas po svetu blate i pogane, nego moramo i mi sami da im pomognemo u tome. Poludeo sam, šta drugo da kažem. Postali smo izgleda umetnici u zaseravanju svoje istorije, i pljuvanju svega što je srpsko. Sramota!
« Poslednja izmena: 14. Mar 2009, 22:07:21 od ixtis »
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Evo i malo ocena sa sajta B92, uglavnom su negativne, vecina smatra da je rezija podbacila ali da je gluma solidna...

Citat

# Dobra gluma i Vrlo Loša režija. Neuverljiva, puna grešaka, gora od prosečnog srpskog filma. Montaža nikakva. Tasiću uvalio govor kapetana Luke. Svi znamo o čemu se radi, čitali smo Kovačevića kao lektiru, predstava je igrala svuda, ali je Dragojević sve upropastio. Od Lepih sela nije snimio dobar film. Zar nije bilo nekog boljeg reditelja da radi Aždahu? Očekivao sam dosta, a dobili smo budimo realni malo.
(ilke, 12. mart 2009 21:56)

# Malo rat, malo ljubav, malo humor....i na kraju nista- duplo golo.Trebalo bi da se ulaznice dele besplatno jer ionako smo film platili iz nasih dzepova (budzeta). Mada, meni i da plate ne bih ga gledala ni prvi put samo da sam znala koliko je los
(Jasna, 13. mart 2009 08:54)

# Sad smo saznali sta Srdjan Dragojevic misli, sta mrzi i prezire na one teme na koje nije stigao da obradi i potkaci u prethodnim filmovima. Ovaj nefilmican i lose dramatizovan tekst je stvarno dosadan, a takav je i film.
(ilija, 13. mart 2009 12:42)

# Odgledala sam film sinoc i moram priznati da sam razocarana, mozda i zato sto sam ocekivala mnogo vise. Jedino sto je solidno je gluma. Nasi autori kao da su izgubili inspiraciju i vrte se u krug. Jedini domaci film koji se pokazao originalnim i drugacijim od ostalih u poslednje vreme je "Zona mrtvih".
(Moralo je mnogo bolje sa tolikim budzetom, 13. mart 2009 13:50)

# Razočaran sam.Više sam očekivao od filma.Meni se čini da je film ismejavanje srpske istorije i nekih dogadjaja iz prvog svetskog rata.
Kao na prm cerske bitke.Ti ljudi koji su izginuli i koji su pisali istoriju i koji su ostvarili prvu pobedu saveznika u 1.sv.ratu mogu smo da se prevrću u grobu.Ispade da su za njih ginuli invalidi koji su to isto zaradili boreći se.
Poznavajući istorijske činjenice, nije bilo onakvih ukopavanja i rovova na Ceru.
Srdjan Dragojević je UPROPASTIO film.Lepa sela je poslednji film koji je snimio, a da kazem da je dobar.
I da, pitam se koja je tema filma? Kako se yene ponašaju kada nema muškaraca. Mislim da i one trebaju da kažu svoje.
Srdjane, više sreće sledeći put!
(nemanja, 14. mart 2009 12:45)

# Postovani gospodine Dragojevicu, apsolutno se slazem sa prethodnim citaocima koji su istakli da je u pitanju odlican tekst, jos bolja gluma i ocajna rezija. Vi kao da se trudite iz filma u film da nas prikazete svetu jos gore, pokvarenije, primitivnije nego sto zaista jesmo. Cak ste uspeli da uprljate jednu od retkih tacaka srpske istorije 20. veka na koju mozemo da budemo ponosni. Stavise, nije Vam se dalo ni da sa dve recenice na kraju filma naglasite da je Cerska bitka prva pobeda saveznika u Velikom ratu, kao i da je u istom Srbija ostala bez 58% muske populacije. Ali ne, za to se ne dobijaju oskari i zlatne palme kada su Srbi u pitanju. Nego hajde da ih prikazemo kao ratnike-ludake koji ni svoje invalide ne umeju da cene, a koji su prirodnom matricom osudjeni da u sebi nose sva zla ovog sveta. Ako je i od Vas gospodine Dragojevicu, mnogo je.
(Marko (Dorcol), 14. mart 2009 15:27)

Vratih se upravo iz bioskopa, i šta da kažem. Bruka, sramota, i razočarenje! Smile

Po hiljaditi put srbi su ispali goveda, stoka, svinjari, ološ, propaliteti, bitange, smrdljivci, slepci, kurvari. Smile Kao da nam nije dosta što nas po svetu blate i pogane, nego moramo i mi sami da im pomognemo u tome. Poludeo sam, šta drugo da kažem. Postali smo izgleda umetnici u zaseravanju svoje istorije, i pljuvanju svega što je srpsko. Sramota!

Istinita prica...  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.0.7)
pozz svima
ja sam nov ovde
odmah da znate studiram istoriju i imam prilicno pouzdane izvore sto se tice filma
najveci problem je bio u honorarima, kako glumaca  tako i reditelja i svih ostalih redom
citam komentare i na b92 i ovde, moze se reci da je pola zadovoljno a pola uzasnuto
moje iskreno misljenje je da ste previse ocekivali od filma, ocekivali ste da nas prikazu kao bogove, a mi smo samo obicni ljudi koji su ginuli non stop, cinjenica je da je zasnovano na istinitoj prici,
bune se kao nas prikazuju ali mi smo takvi, ja se slazem da je neke stvari trebalo mozda drugacije uraditi ali opet mi tu nista ne mozemo,  ja se jako isfrustriram kada nas spominju na stranim televizijama kako smo mi krivi za prvi svetski rat i nista vise se ne spominje, nadam se da ce ovaj film i neki buduci pokazati ko smo i sta smo bili tada.  
jel to je nas najslavniji deo istorije i najtuzniji! i za kraj slazem se da je trebalo na kraju da pise da je poginulo 58posto muske populacije.  
umesto sto pljujete nesto sto drugi stvaraju mozda bi trebalo da se potrudite da pokazete svetu ko je i sta je ovaj narod bio, jer sada to nismo, ja necu da me mrzi pola sveta zato so su neke budale pravile gluposti dok sam ja pisao u pelene.   rodjen sam 1986 na sv.   Nikolu
izvinjavam se sto nemam velika slova i tacke
ako nekom smeta nesto sto sam napisao ili se ne slaze sa istim moze da mi posalje mail.  
« Poslednja izmena: 15. Mar 2009, 00:02:10 od Straka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 7
odličan film, a to što neki hoće da nas prikažu kao one iz prve klase sa Titanika u to vreme, prosto neće da može. Pa radnja se majku mu odvija na selu...većina filma... nerviram se...zbog komentara dugih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.0.7)
slazem se sa prethodnim komentarom
jedan lik mi na youtubu psuje sestru, kao autonomas sam
a ne shvata da se ja zalim sto ns nema bioskop pa moram u bg da gledam film
samo ne avionom :)
srbija je bia seljacka zemlja, glavni izvozni prozivod su bile svinje i sljive!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 7
ja zaplakao kada je mali vikao crko da bog da Gavrilo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia E52
Pa neće da može baš ko što pričate. Smile Ta priča je usamljeni, ili redak slučaj.
Što ne uložiše gospoda 5.000.000€ u neki projekat gde se ne tera sprdnja sa srpskim junacima u periodu od 1912-1918!? To je pravo pitanje.
Ovako misle, lakše će svetu da prodaju priču, o srbima čobanima, šabanima, i svinjarima. Ali to nažalost malo ljudi ovde primećuje. Žalosno na šta se mi danas ponosimo, i kakvim se svinjarijama divimo.
Uzgred, trebali su uz ulaznicu za film da dele i naočare za noćno osmatranje, da nešto od filma i vidimo, s obzirom da se 90% radnje odvija u veoma mračnim uslovima! Na šta budale potrošiše onolike pare...
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
B92 = Jew92 = Shit. Kad je Obama pobedio imalo je 1000 komentara na kojima su debili cestitali Amerikancima "pobedu demokratije"... B92 forum je merodavan kao albanska akademija nauka.

Ja to ne gledam na taj nacin...
Problem je u tome sto Kovacevic pise takve komade koji mogu da se smeste u svaku istorijsku epohu, dok se neki kao pijan plota drze blokova, devedesetih i raspada drustva...
Ovo pre ili kasnije dosadi... meni vec jeste...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:23:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.