Zna li neko zasto je pukao Hacker? Konacno su trafike pocele da prodaju taj casopis (100 kinti sa DVDom) i posle mesec-dva procitam negde da vise ne postoje.
Evo cisto da i ja dam svoj doprinos... Kuzma stvarno je odlican novinar i drago mi je da je opet poceo da pise ko covek..ali stvarno je jedno vreme prso od Wow-a..pisao sam na forumu Sk-a...u jednom broju je izdao dva opisa koji su toliko licili jedan na drugi...uvodni tekstovi su mu bili bez oshtrice..ali srecom popravio se Inace, moje je mishljenje da casopisi propadaju iskljucivo zbog kvaliteta..mislim kad se covek navikne i kada mu je super svakog meseca...on kupuje ko zombi ne gleda cenu i tako to... A sto se tice inace sveta kompjutera...kupujem ga svakog meseca od kad znam za sebe i mislim da sam zadnji put oborio rekord za koliko sam ga procitao...jedno 8 minuta na kenjari + 20 sekundi brisanja bulje za rubriku I/O Port ili sto bi rekao moj cale...(koji ga inace takodje cita) "Sine, a sto si opet kupio ovo..bolje uzmi marker i samo promeni datum na naslovnoj strani proslog broja).... Ali sve ovo me i dalje ne sprecava da svakog prvog u mesecu kao zombi ..odlazim na obliznju trafiku i kupim SK.... (sto se tice ocenjivanja igara...no comment mislim da ljudi u Politici su svi na hashishu)
To face an ancient foe you take your sword in hand And cling to the faint glimmer bestowed on you by her Although you are reluctant you have to fight again To be forever more the hero that you were