Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neda Arneric u teskom stanju posle pada sa balkona  (Pročitano 2984 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Ja Mislim da je najveca fora sto je boja Na pesackom klizava. Zivela srbija.

A sto se nede tice, karma jbg. Bodrum definitivno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.4
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
NEDA POMERA RUKE I NOGE Glumica je teško povređena, ali je njeno stanje stabilno

Kako „Blic“ saznaje, Neda je prekjuče uspela da pomeri i ruke i noge, a tokom narednih 48 sati biće medicinski praćena kako ne bi došlo do povrede unutrašnjih organa.

Glumica je u ponedeljak pala sa balkona na trećem spratu zgrade u Dubljanskoj ulici u kojoj živi sa suprugom dr Miloradom Mešterovićem.

Zadobila je povredu kičme - prelom tri pršljena, a polomljena su joj i rebra.

Neda je prema tvrdnjama njenog supruga nešto posle deset sati uveče izašla da okači opran veš. On pretpostavlja da se tada okliznula i pala u svetlarnik zgrade na aluminijumski krov jedne antikvarnice koja se nalazi u prizemlju zgrade koji je donekle ublažio pad.

U MUP-u su juče za “Blic” kratko rekli da je istraga povodom ovog događaja u toku. Kako nezvanično saznajemo, Neda je rekla inspektorima s kojima je razgovarala u sobi Urgentnog centra da je do pada došlo kada se nagnula preko ograde balkona da bi “istresla neku krpu”, te da nije htela da se ubije.

Policiju, nakon razgovora sa komšijama i Nedinim mužem najviše interesuje toksikološki nalaz koji se očekuje možda već danas.

Nedin muž Milorada odbio je juče da priča o mogućem pokušaju samoubistva.

- To su gluposti! Neda je tog dana imala poslovni sastanak s kojeg je jako iscrpljena došla kući. Pitao sam je da li je sve u redu i ona mi je rekla da je samo jako umorna. Te večeri ništa nije ukazivalo da će se bilo šta slično ovome dogoditi. Stavila je veš da se pere, a onda smo zajedno seli da gledamo Đokovićev meč - priča Milorad, koga su juče reporteri „Blica“ zatekli u njihovom stanu.

Prema njegovim rečima, nakon odgledanog teniskog meča, Neda je svom mužu prebacila kanal na TV da gleda vesti, sedeli su zajedno još nekih pola sata, a onda je otišla da okači opran veš. Milorad je sedeo u sobi i gledao televiziju kada je, kako kaže, čuo glasan prasak.

- Sedeo sam i gledao vesti kada je moja žena otišla na terasu. Imamo dve terase, veliku i malu, ali ona obično deo veša kači na toj maloj terasi. Izašla je i nakon kratkog perioda odjednom sam samo začuo “bum”. Da li se saplela o kofu koja je bila na terasi, ne znam... - objasnio nam je Mešterović, koji je inače maksilofacijalni hirurg.

Iako se juče spekulisalo da postoji mogućnost da je reč i o pokušaju samoubistva Nedine komšije, prijatelji i kolege ne veruju u tu mogućnost.

PREDSTOJI TEŽAK OPORAVAK

Zbog ozbiljnosti njenog zdravstvenog stanja Neda Arnerić smeštena je na odeljenje šoka B u Urgentnom centru, gde je juče bila podvrgnuta raznim dijagnostičkim procedurama.

- Neda je stabilno, svesna je i komunicira. Ono što je najbitnije, nema unutrašnje krvarenje. Zadobila je povredu kičme, kao i nekoliko rebara. Vratni deo kičme nije povredila, što je dobro jer bi u suprotnom bila oduzeta - kaže izvor “Blica” iz Kliničkog centra Srbije i dodaje da će oporavak ipak biti dug i težak.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.5.17
mob
I-mate 30 Pro
udala se za plasticnog hirurga... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Rus ja ne znam zašto si otišao tamo da radiš,siguran sam da u Informeru ili Kuriru stoji prazna stolica čeka tebe Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Udala se za maksilo-facijalnog hirurga, profesora, jednog kompletnog genija koji je npr operisao mene. Mnogo mi je zao sto je bolestan, malo imamo takvih strucnjaka. Zelim mu sve najbolje, da se oporavi ako je ikako moguce. A ona je enigma velika, iako je znam kao veoma veselu i pozitivnu osobu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Агилна је била у младости, то сви знамо. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.5.17
mob
I-mate 30 Pro
te samoubice u pokusaju su ti nekad bile opasne ribe...

tamo negde oko 50 kad ukapiraju da je to bila iluzija...onda skacu sa terase...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.4
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
Trebao bi da radis u Informeru.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.