Баш ми је жао што је круг двоје демолиран. Осећам болове у пределу полног органа.
Драги Београђани (мислим на ове из центра) нема везе, имате градску владу која ће и даље да музе београдске општине које издвајају дупло више новца од вас.
Требало би оставити центар у оваковом стању какав је сада, да и ви мало осетите чари живота у гету.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 23:29:25 od Гамбино »
Баш ми је жао што је круг двоје демолиран. Осећам болове у пределу полног органа.
Драги Београђани (мислим на ове из центра) нема везе, имате градску владу која ће и даље да музе београдске општине које издвајају дупло више новца од вас.
Требало би оставити центар у оваковом стању какав је сада, да и ви мало осетите чари живота у гету.
zivot u getu.. hahahhahahaha... Ti bas volis da mislis da si "crnja",a?
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
zivot u getu.. hahahhahahaha... Ti bas volis da mislis da si "crnja",a?
Само хоћу да кажем да је време да извадите руке из наших џепова. Доста је било, нека вас финансира Нови Београд, клошари.
Поздрав за леву обалу и наравно Земунце.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 23:38:09 od Гамбино »