Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Свесрпски сабор против издајника и диктатора Тадића  (Pročitano 48200 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Zanimljiva su ova radikalska razmišljanja...
Izdaja je kada se hapsi u skladu sa zakonom?

@danilobg

Clanovi Otopra su hapseni u skladu sa zakonom, novinari su hapseni i novine zatvarene u skladu sa zakonom ...jel si bio sam sebi zanimljiv i cudan sto si tada osudjivao postovanje zakona? Ili su ti samo radikali danas cudni i zanimljivi sto protestuju?

Nije tačno.

Članovi Otpora su privođeni bez ikakve zakonske podloge. Policija privede po političkoj instrukciji a sud posle oslobodi jer nema osnova da ljudi budu u zatvoru.

Isto tako su privođeni opozicionari, novinari, a medijima je uskraćivan papir koji je samo država prodavala (fabrika Matroz) pa su dolazili u situaciju da ne mogu da štampaju. Radio stanicama bi "ovlažili" kablovi, čupani repetitori a država nije prezala da koristi i vojnu opremu da ometa nepodobne radio i TV signale. Ništa od toga nije imalo veze sa zakonima, nego sa samovoljom jednog čoveka i jedne žene.

Bogami je bilo u skladu sa zakonom....Zakon o informisanju! A sto se tice hapsenja, delovanje protiv drzave se moglo siroko tumaciti  Smile

Ma netačno.

Po zakonu o informisanju su naplaćivane drakonske kazne. Privođenje i ubijanje novinara i opozicionara, čupanje repetitora, namerno sprečavanje distribucije papira za roto štampu je bilo čisto bezakonje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ono je bila demokratija za ovo što se sada radi , tada je bilo najviše sloboda kako u štampi tako i u elektronskim medijima !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Ono je bila demokratija za ovo što se sada radi , tada je bilo najviše sloboda kako u štampi tako i u elektronskim medijima !

Nema slobode u medijima? Sta je ono sto radi "Pravda"? To nije sloboda medija?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E
kad rece sloboda u stampi i medijima, hajde samo rec dve o mediju iz mog potpisa, tokom ove najnovije stvari oko karadzica ako mi neko pokaze neku izjavu kod njih na forumu na sajtu ili u nekoj radio emisiji ili TV emisiji nekog ko je rekao osudjujem ovaj akt hapsenja karadzica ne slazem se sa tom politikom smatram da je pogubna za Srbe u sta smo se uverili skoro u slicaju nasera orica i haradinaja! ako mi neko pokaze da je takva izjava bila moguc ana U92 moze da trazi od mene sta god hoce evo javno kazem.
Ne postoji gori medij u Srbiji od U92 kada njihove novinare makljaju ne treba se uopste cuditi i ne treba to objavljivati na bilo kom mediju bas onako kao sto oni rade!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Zanimljiva su ova radikalska razmišljanja...
Izdaja je kada se hapsi u skladu sa zakonom?

@danilobg

Clanovi Otopra su hapseni u skladu sa zakonom, novinari su hapseni i novine zatvarene u skladu sa zakonom ...jel si bio sam sebi zanimljiv i cudan sto si tada osudjivao postovanje zakona? Ili su ti samo radikali danas cudni i zanimljivi sto protestuju?

Nije tačno.

Članovi Otpora su privođeni bez ikakve zakonske podloge. Policija privede po političkoj instrukciji a sud posle oslobodi jer nema osnova da ljudi budu u zatvoru.

Isto tako su privođeni opozicionari, novinari, a medijima je uskraćivan papir koji je samo država prodavala (fabrika Matroz) pa su dolazili u situaciju da ne mogu da štampaju. Radio stanicama bi "ovlažili" kablovi, čupani repetitori a država nije prezala da koristi i vojnu opremu da ometa nepodobne radio i TV signale. Ništa od toga nije imalo veze sa zakonima, nego sa samovoljom jednog čoveka i jedne žene.

Bogami je bilo u skladu sa zakonom....Zakon o informisanju! A sto se tice hapsenja, delovanje protiv drzave se moglo siroko tumaciti  Smile

Ma netačno.

Po zakonu o informisanju su naplaćivane drakonske kazne. Privođenje i ubijanje novinara i opozicionara, čupanje repetitora, namerno sprečavanje distribucije papira za roto štampu je bilo čisto bezakonje.

Naplacivane su drakonske kazne koje niko nije mogo da plati, pa su im plenili imovinu...po zakonu

Sve ostalo sto si naveo je radjeno po zakonu zbog delovanja protiv interesa drzave ....  Smile

Tako da nema razlike izmedju tebe tada i radikala sada...i jedni i drugi se bunite i protestvujete protiv postovanja zakona! Samo sto su sad "tvoji" na vlasti (ili ih bar podrzavas) pa ti ne smeta, a onda su "njihovi" bili na vlasti pa onda njima nije smetalo....dakle isti ste!!!
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 18:28:30 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
kad rece sloboda u stampi i medijima, hajde samo rec dve o mediju iz mog potpisa, tokom ove najnovije stvari oko karadzica ako mi neko pokaze neku izjavu kod njih na forumu na sajtu ili u nekoj radio emisiji ili TV emisiji nekog ko je rekao osudjujem ovaj akt hapsenja karadzica ne slazem se sa tom politikom smatram da je pogubna za Srbe u sta smo se uverili skoro u slicaju nasera orica i haradinaja! ako mi neko pokaze da je takva izjava bila moguc ana U92 moze da trazi od mene sta god hoce evo javno kazem.
Ne postoji gori medij u Srbiji od U92 kada njihove novinare makljaju ne treba se uopste cuditi i ne treba to objavljivati na bilo kom mediju bas onako kao sto oni rade!

E, ti kad odvališ, onda nemaš meru.

A šta misliš da li je moguće na sajtu Obraza ili pročitati jedan jedini komentar u stilu "podržavam poštovanje zakona republike Srbije. Podržavam isporuku optuženih za ratne zločine haškom tribunalu".

Ko te bre tera da gledaš B92 i da čitaš komentare na njihovom sajtu. Oni imaju takvu uređivačku politiku kakvu imaju i tačka. Ako ti se ne sviđa, imaš valjda daljinski upravljač, ili ti je kum doneo samo televizor EI Niš "bez baterije i daljinski".
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Е срећа па ти кад одвалиш имаш меру... поредиш Образ и В92 - телевизију са националном фрекфенцијом...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ko te bre tera da gledaš B92 i da čitaš komentare na njihovom sajtu. Oni imaju takvu uređivačku politiku kakvu imaju i tačka

Pa to u principu i jeste tacno, da nema jednog problema....B92 koristi nacionalnu frekvenciju = nacionalno dobro svih gradjana Srbije koju moze da koristi samo ako ispuni uslov da bude objektivna i nepristrasna, sto cak i ti vidis da nije!!!
Pa onda resenje tog problema ne moze biti koriscenje daljinskog, jer ako promenim program to ce spasiti moj mozak  Smile ali ce i dalje neko zloupotrebljavati moje-nase nacionalno dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Ko te bre tera da gledaš B92 i da čitaš komentare na njihovom sajtu. Oni imaju takvu uređivačku politiku kakvu imaju i tačka

Pa to u principu i jeste tacno, da nema jednog problema....B92 koristi nacionalnu frekvenciju = nacionalno dobro svih gradjana Srbije koju moze da koristi samo ako ispuni uslov da bude objektivna i nepristrasna, sto cak i ti vidis da nije!!!
Pa onda resenje tog problema ne moze biti koriscenje daljinskog, jer ako promenim program to ce spasiti moj mozak  Smile ali ce i dalje neko zloupotrebljavati moje-nase nacionalno dobro  Smile

Gde piše da televizija sa nacionalnom frekvencijom treba da bude nepristrasna i objektivna. U zakonu piše da sve televizije moraju da rade u skladu sa zakonima i ustavom, što će reći da mogu da budu pristrasne.

I gde ima na svetu nepristrasni medij, ako ništa drugo svi mediji su nečije vlasništvo i uvek su pristrasni prema svojim gazdama i poslodavcima, to je bar jasno.

Što se tiče frekvencije, imaš pogrešno kardeljevsko mišljenje da je to moje ili tvoje. Nije. Ni fabrike nisu "naše", već državno vlasništvo, isto tako i frekvencije.

Ustav jasno kaže ko upravlja državnim vlasništvom, to nisam ni ja ni ti ni neki imaginarni "narod". Vlada rep. Srbije upravlja državnim vlasništvom u skladu sa zakonima koji regulišu tu materiju.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Sad će Porfirije da sredi B92.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.