Zanimljiva su ova radikalska razmišljanja... Izdaja je kada se hapsi u skladu sa zakonom?
@danilobg
Clanovi Otopra su hapseni u skladu sa zakonom, novinari su hapseni i novine zatvarene u skladu sa zakonom ...jel si bio sam sebi zanimljiv i cudan sto si tada osudjivao postovanje zakona? Ili su ti samo radikali danas cudni i zanimljivi sto protestuju?
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 16:35:36 od I Posle Mene JAA »
Zanimljiva su ova radikalska razmišljanja... Izdaja je kada se hapsi u skladu sa zakonom?
@danilobg
Clanovi Otopra su hapseni u skladu sa zakonom, novinari su hapseni i novine zatvarene u skladu sa zakonom ...jel si bio sam sebi zanimljiv i cudan sto si tada osudjivao postovanje zakona? Ili su ti samo radikali danas cudni i zanimljivi sto protestuju?
eeee....sad ce ti on reci da su to bili nakaradni zakoni...tako je govorio djindjic a sta vizionar kaze to je tako
@danilobg
Nije tačno.
Članovi Otpora su privođeni bez ikakve zakonske podloge. Policija privede po političkoj instrukciji a sud posle oslobodi jer nema osnova da ljudi budu u zatvoru.
Isto tako su privođeni opozicionari, novinari, a medijima je uskraćivan papir koji je samo država prodavala (fabrika Matroz) pa su dolazili u situaciju da ne mogu da štampaju. Radio stanicama bi "ovlažili" kablovi, čupani repetitori a država nije prezala da koristi i vojnu opremu da ometa nepodobne radio i TV signale. Ništa od toga nije imalo veze sa zakonima, nego sa samovoljom jednog čoveka i jedne žene.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 16:51:34 od danilobg »
@danilobg
Nije tačno.
Članovi Otpora su privođeni bez ikakve zakonske podloge. Policija privede po političkoj instrukciji a sud posle oslobodi jer nema osnova da ljudi budu u zatvoru.
Isto tako su privođeni opozicionari, novinari, a medijima je uskraćivan papir koji je samo država prodavala (fabrika Matroz) pa su dolazili u situaciju da ne mogu da štampaju. Radio stanicama bi "ovlažili" kablovi, čupani repetitori a država nije prezala da koristi i vojnu opremu da ometa nepodobne radio i TV signale.
Па добро зашто ви сада подржавате те исте анти-уставне акције власти ? Да ли због тога што се најлакше влада из слобиних ципела ?
A u čemu se sastoji neustavno ponašanje vlasti? Niko ti ne brani da protestuješ makar protest bio besmislen i anarhistički jer je Karadžić uhapšen u skladu sa zakonom i ustavom.
Najzanimljivije je što ste opsednuti nekadašnjim srpskim vladarima koji su se pokazali kao najveći politički luzeri u skorijoj istoriji našeg naroda. Nijedna nacija u svetu posle niza poraza nije krenula napred ako je opsednuta tim istim luzerima iz prošlosti.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 17:01:08 od danilobg »
jer je Karadžić uhapšen u skladu sa zakonom i ustavom.
Serem se i u ustav i u zakon koji hapsi i isporucuje svoje nazovi ih kako hoceš "heroje" sudu kakav je Hag , da smo Kakav narod sudili bi ga u Srbiji a ne slali Srpskim neprijateljima da se nasladjuju !
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 17:05:19 od rinaka »
@danilobg
Nije tačno.
Isto tako su privođeni opozicionari, novinari, a medijima je uskraćivan papir koji je samo država prodavala (fabrika Matroz) pa su dolazili u situaciju da ne mogu da štampaju. Radio stanicama bi "ovlažili" kablovi, čupani repetitori a država nije prezala da koristi i vojnu opremu da ometa nepodobne radio i TV signale. Ništa od toga nije imalo veze sa zakonima, nego sa samovoljom jednog čoveka i jedne žene.
Bogami je bilo u skladu sa zakonom....Zakon o informisanju! A sto se tice hapsenja, delovanje protiv drzave se moglo siroko tumaciti
A u čemu se sastoji neustavno ponašanje vlasti? Niko ti ne brani da protestuješ makar protest bio besmislen i anarhistički jer je Karadžić uhapšen u skladu sa zakonom i ustavom.
Najzanimljivije je što ste opsednuti nekadašnjim srpskim vladarima koji su se pokazali kao najveći politički luzeri u skorijoj istoriji našeg naroda. Nijedna nacija u svetu posle niza poraza nije krenula napred ako je opsednuta tim istim luzerima iz prošlosti.
pa sad....danima se na fasistickoj b 92 vrsi linc nad ljudima koji bi zeleli da protestvuju i preti im se batinanjem od strane policije...problem je u tome sto je sad na celu demokratske policije ivica dacic a ja se vrlo dobro secam udaraca njegovog pendreka pre 2000te.....jos je veci problem sto su tu sad i ds a svi vidimo kako i ta stranka voli da bude diktatorska...mozda cak i vise od sps-a