Nisu isti, Lazarević je čovek za koga mi nije žao ni jedne pare iz budžeta koja se daje za njegovu odbranu. On je čovek kome bih bez obzira na to kakva presuda bude stegla ruku i rekla ti si vojnik koji voli svoj narod.
Lepo. A Karadzic ne voli? Covek se predao zvanicno, i ni ja ne zalim pare za njegovu odbranu. Povrh svega jer je komandovao na Kosovu. I svakako ima laksu optuznicu od Karadzica, i svakako nije kriv sto vojska nije vise tamo i Siptari valjaju heroin. Karadzic je politicar, ovaj vojnik, po tom nekom arsinu vise bi ti bilo zao da su uhapsili Mladica?
dobro jesi li pročitao moje postove na prethodnoj strani? Lepo piše ne volim ih ali kad bi mene zvali na taj sud i kad bi to značilo da će ako ne odem 10 miliona Srba biti muštrano ja bih otišla. Dala bih sve od sebe da se odbranim, ali ne bih volela svoj narod tako što puštam da bude mučen zbog mene. I ne bih čuvala ratne dnevnike u svom koferu. Ako su korisni za moj narod štampala bi ih, ako su štetni spalila bi ih.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 02:08:33 od simijon »
ovaj skrich je toliko iskompleksiran covek, zamislite on proziva nekog da je nepismen a od svojih 700 postova nije ni u jednom stavio bilo kakav znak interpunkcije.... E sta je Srbija odgojila...
dobro jesi li pročitao moje postove na prethodnoj strani? Lepo piše ne volim ih ali kad bi mene zvali na taj sud i kad bi to značilo da će ako ne odem 10 miliona Srba biti muštrano ja bih otišla. Dala bih sve od sebe da se odbranim, ali ne bih volela svoj narod tako što puštam da bude mučen zbog mene. I ne bih čuvala ratne dnevnike u svom koferu. Ako su korisni za moj narod štampala bi ih, ako su štetni spalila bi ih.
To je jako plemenito od tebe ali problem je sto tim zahtevima kojima treba da se udovolji, da bi 10miliona Srba najzad poceli normalno da zive, nema kraja! Uostalom razmisljaj logicno...ako neko ispunjava sve tvoje zahteve kad god ga ucenjujes i pritiskas - zasto bi stala sa tim???? Gde je ta granica koju podvlacis i kada kazes :"Gospodo ovo je granica naseg dostojnstva i naiconalnog interesa koji necemo preci!" jel to uopste postoji i gde se nalazi?
To je jako plemenito od tebe ali problem je sto tim zahtevima kojima treba da se udovolji, da bi 10miliona Srba najzad poceli normalno da zive, nema kraja! Uostalom razmisljaj logicno...ako neko ispunjava sve tvoje zahteve kad god ga ucenjujes i pritiskas - zasto bi stala sa tim???? Gde je ta granica koju podvlacis i kada kazes :"Gospodo ovo je granica naseg dostojnstva i naiconalnog interesa koji necemo preci!" jel to uopste postoji i gde se nalazi?
Zar misliš da je dostojanstvo kad devojke ne mogu da se udaju a momci ožene i zasnuju porodicu jer nemaju posla? Zar misliš da je dostojanstvo kad starci umiru bez lekarske nege i tople reči svojih najmilijih koji su u Kanadi. Zar misliš da je dostojanstvo kad pola zemlje pati od astme jer jedini koristimo olovni benzin i dišemo kojekakva đubreta. Zar misliš da bi se Karadžićeva ćerka ili Mladićev sin stideli svojih očeva da su se predali ili da su poginuli junački.
Zar misliš da je dostojanstvo kad devojke ne mogu da se udaju a momci ožene i zasnuju porodicu jer nemaju posla?
Mani me toga...problem bele kuge u Srbji ne zasniva se samo na losoj materijalnoj situaciji (mada ima i toga) nego zbog neceg sasvim drugog (vidi pod - u celoj EU ne postoji drzava sa pozitivnim prirodnim prirastajem! - osim Francuske i njenih imigranata ) Tvoji i moji prababe i pradede su zivele u mnoogoo goroj ekonomskoj sittuaciji nego mi sada pa im to nije smetalo da nas radjaju u velikom broju
Citat
Zar misliš da je dostojanstvo kad starci umiru bez lekarske nege i tople reči svojih najmilijih koji su u Kanadi?
I ne bas...ali sad je demokratija i Srbija je na "pravom putu" sta rade u Kanadi? Ne bih da generalizujem ali ima mnogo vise u vaspitanju i porodicnim odnosima, nego u materijalnoj situaciji cinjenica da ostavis svoje roditelje da umru ko psi bez tople reci!
Citat
Zar misliš da je dostojanstvo kad pola zemlje pati od astme jer jedini koristimo olovni benzin i dišemo kojekakva đubreta.
Uvedes ostrije ekoloske propise i to je to....kakve ovo veze ima sa bilo cim???
Citat
Zar misliš da bi se Karadžićeva ćerka ili Mladićev sin stideli svojih očeva da su se predali ili da su poginuli junački.
Pitaj njih
U krajnjoj liniji ako je ovo tvoj odgovor na moje pitanje....podseti me da te vise nista ne pitam Mada me ne cudi, posto na ta pitanja nikad i nisam dobio konacan i direktan odgovor odgovor
Citao sam sve postove, i ovde i na drugim temama, upoznat sam i sa tvojim osecajem pravicnosti tako da tu nema nesporazuma. Lece covek iznad, to je lepo od tebe i ne sumnjam u tvoje ljudske kvalitete bla bla e sad je drugo pitanje da l' nas bas muce zbog nekog Karadzica Pere detlica ili ko zna cega...........nas ne bi ni maltretirali da "slobodoumna" Holandija nije direktno umesana u onu svinjariju u Srebrenici. Pritisak je popustao, trebalo bi vise vremena istina, ali stvari bi se kretale svojim tokom. Procitala si verovatno i sta sam ja zvrljao ovde: Zrtvovao bih nekoliko godina, za nesaradnju sa Hagom, a nasi neka dokazuju da nije ovde. Realno mozda nije ali to je moje misljenje..............sad ja mogu da pravim analize o kolicini egoizma odredjenih ljudi na vlasti ili koji su bili na vlasti ali cemu, nisi dobio nista eto samo neko mazanje ociju raznoraznim parafima
A u cemu se sastoji nacionalni interes ove zemlje kada je u pitanju isporucivanje optuzenih za ratne zlocina? Koju to stetu mi trpimo kao gradjani ove zemlje ako ih isporucimo? A koju ako ih ne isporucimo? Da li mogu da odgovore na ova dva pitanja zagovornici i jedne i druge ideje?