Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Свесрпски сабор против издајника и диктатора Тадића  (Pročitano 47955 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
ma dobro aca vucic i nekako ali verica radeta sa oklagijom u ruci mada mislim da ce im glavno oruzje biti smrad poslace vericu radetu dragana todorovica i gomilu simpatizera radikala cupavih i smrdljivih ne okupanih posto su poznati po tome pa kad ogreje sunce i jurne verica sa oklagijom u ruci rasterace smradom svu zandarmeriju!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.5
Zemunac posto zastupas sva ta evropska prav da nisi mozda peder, meni se cini ko da si nastran previse si pristrasan sto se tice EU i gej brakove a samo to i znas o EU, a neznas da njihovi predsednici nikada ne bi isporucili bivseg predsednika nekom stranom sudu.

Ne moras da mi se nudis, nisi moj tip.

Ako imas neku drugaricu ili rodjaku dobrovoljca rado cu se odazvati testu o mojim seksualnim sklonostima. Ako platis, mozes i licno da gledas, mozda nesto naucis.

Sto se tice bivsih predsednika, sine moj, ima ona narodna "prema svecu i tropar", tako da kakvi su nam bili bivsi predsednici takva nam i drzava. Tako nas i vide sa strane, bas onakvim jadnim i porazenim kakvim su nas napravili nasi "bivsi predsednici"

Uzgred, mi nikoga ne isporucujemo stranom sudu ili stranoj drzavi, vec tribunalu koji je osnavao UN i koji prema nasem vazecem zakonodavstvu ima prioritet nad lokalnim sudovima u zemlji.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung 
Citat
Uzgred, mi nikoga ne isporucujemo stranom sudu ili stranoj drzavi, vec tribunalu koji je osnavao UN i koji prema nasem vazecem zakonodavstvu ima prioritet nad lokalnim sudovima u zemlji.

Lupi...i ostade živ!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 262
Zastava sivac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung 
i ti si alekss  primerak nove,evropske Srbije?

zemunac, vrati se -sve ti je oprosteno

Pa posto vi radikali bolujete od duboke amnezije i neznate da je gorivo kostalo i do 5dm da su plate bile 2.5dm  da vise nismo imali struje nego sto jesmo

da smo najebali po svim mogucim pitanjima u zivotu dok su smradikali i oanj pacenik seselj bili na vlasti zajedno sa slobicom.

Pa ja se ponosim sto sam primerak Evropske Srbije Smile Smile Smile
.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung 
i ti si alekss  primerak nove,evropske Srbije?

zemunac, vrati se -sve ti je oprosteno

Pa posto vi radikali bolujete od duboke amnezije i neznate da je gorivo kostalo i do 5dm da su plate bile 2.5dm  da vise nismo imali struje nego sto jesmo

da smo najebali po svim mogucim pitanjima u zivotu dok su smradikali i oanj pacenik seselj bili na vlasti zajedno sa slobicom.

Pa ja se ponosim sto sam primerak Evropske Srbije Smile Smile Smile

I mi se ponosimo tobom!!! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.5
Citat

Lupi...i ostade živ!  Smile Smile Smile

Lupio si ti izgleda jos u porodilistu, mora da te babica ispustila na beton pa imas trajne posledice.

Sto se tice gore citiranog, ako imas drugacije podatke, izlozi ih pa da svi naucimo neku novu pravnu teoriju.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
kako te bre nije sramota da sa tvojih 30 god pises ovde neke gluposti svaki je srbin radovan a izdajnik boris poa to su fore koje se koriste u osnovnoj skoli ko ne skace taj je picka ili tako neke gluposti!!!
ja sam 100 puta veci srbin od tebe al ces i radovana na leba da namazes za dorucak pa ces onda da ga malo pojebes popodne pa ces mu se na kurac popnes da te odveze do super marketa i onda na kraju ces da jedes radovanovo meso za veceru!!
nemogu da razumem da je coveku jedini zivotni problem radovan karadzic pa ja bih podelio srbiju napravio kineski zid za vas divljake i stavio vas u jedan veliki obor i pustio bih vam radovana tamo pa da vidim sta bi ste radili a vjericu radetu bi jebali na gomilu hehehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
dok necija glava ne o** nema nista od demonstracija i cuda ...

kad su trebali da se odrze pederski skupovi, bilo je dosta oni koji su na sve nacine razbijali te skupove ... gde su sad ti da pokazu ..... ...
Devojcice, izvini ali moram da ti kazem da previse kakish. Kakve ti imas veze sa Radovanom i Srbijom? Telepatske? Lozis ove mamojebe da ruse glavni grad. Bas me zanima sta bi bilo sa tobom da lozis mentole i mamojebe po Austriji da ruse Wienu. Dodji ti tak'a pametna u Bg i Srbiju, pa mudruj sa 250e mesecno, ako ti to podje za rukom, skidam ti kapu (mozda i nesto drugo Smile ) elem.... Sve je to lepo, ti si tamo negde u EU, kazes ono sto mislis, ali ne radis u interesu Srbije, veruj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Jeli bre radikali, jel ono vaš šef otišao u Hag da mu se sudi dobrovoljno? A vi DSS-ovci vi liste "nagovorili"generale i političare Srbije da idu u Hag da im se sudi. Šta sad dalje imate da kažete?
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 00:41:27 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Cilj današnjeg mitinga nije da silom oslobodimo Karadžića iz zatvora, već da pokažemo otpor diktatorskom režimu Borisa Tadića
Smile Ne razumem recenicu.
Nema vama druge, nego da Srbija otvori svoj Gvantanamo i da se tamo "izSrbujete". Zna Vucic sta je diktatura, zato i sme ovako da laje.

Srpski Gvantanamo by RaznosacPica & srkich:

pa ja bih podelio srbiju napravio kineski zid za vas divljake i stavio vas u jedan veliki obor i pustio bih vam radovana tamo pa da vidim sta bi ste radili a vjericu radetu bi jebali na gomilu hehehe
Malo weird, ali decko je pogodio poentu Smile
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 00:45:38 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.