ma dobro aca vucic i nekako ali verica radeta sa oklagijom u ruci mada mislim da ce im glavno oruzje biti smrad poslace vericu radetu dragana todorovica i gomilu simpatizera radikala cupavih i smrdljivih ne okupanih posto su poznati po tome pa kad ogreje sunce i jurne verica sa oklagijom u ruci rasterace smradom svu zandarmeriju!!
Zemunac posto zastupas sva ta evropska prav da nisi mozda peder, meni se cini ko da si nastran previse si pristrasan sto se tice EU i gej brakove a samo to i znas o EU, a neznas da njihovi predsednici nikada ne bi isporucili bivseg predsednika nekom stranom sudu.
Ne moras da mi se nudis, nisi moj tip.
Ako imas neku drugaricu ili rodjaku dobrovoljca rado cu se odazvati testu o mojim seksualnim sklonostima. Ako platis, mozes i licno da gledas, mozda nesto naucis.
Sto se tice bivsih predsednika, sine moj, ima ona narodna "prema svecu i tropar", tako da kakvi su nam bili bivsi predsednici takva nam i drzava. Tako nas i vide sa strane, bas onakvim jadnim i porazenim kakvim su nas napravili nasi "bivsi predsednici"
Uzgred, mi nikoga ne isporucujemo stranom sudu ili stranoj drzavi, vec tribunalu koji je osnavao UN i koji prema nasem vazecem zakonodavstvu ima prioritet nad lokalnim sudovima u zemlji.
Uzgred, mi nikoga ne isporucujemo stranom sudu ili stranoj drzavi, vec tribunalu koji je osnavao UN i koji prema nasem vazecem zakonodavstvu ima prioritet nad lokalnim sudovima u zemlji.
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pa posto vi radikali bolujete od duboke amnezije i neznate da je gorivo kostalo i do 5dm da su plate bile 2.5dm da vise nismo imali struje nego sto jesmo
da smo najebali po svim mogucim pitanjima u zivotu dok su smradikali i oanj pacenik seselj bili na vlasti zajedno sa slobicom.
Pa ja se ponosim sto sam primerak Evropske Srbije .
Pa posto vi radikali bolujete od duboke amnezije i neznate da je gorivo kostalo i do 5dm da su plate bile 2.5dm da vise nismo imali struje nego sto jesmo
da smo najebali po svim mogucim pitanjima u zivotu dok su smradikali i oanj pacenik seselj bili na vlasti zajedno sa slobicom.
Pa ja se ponosim sto sam primerak Evropske Srbije .
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Lupi...i ostade živ!
Lupio si ti izgleda jos u porodilistu, mora da te babica ispustila na beton pa imas trajne posledice.
Sto se tice gore citiranog, ako imas drugacije podatke, izlozi ih pa da svi naucimo neku novu pravnu teoriju.
kako te bre nije sramota da sa tvojih 30 god pises ovde neke gluposti svaki je srbin radovan a izdajnik boris poa to su fore koje se koriste u osnovnoj skoli ko ne skace taj je picka ili tako neke gluposti!!! ja sam 100 puta veci srbin od tebe al ces i radovana na leba da namazes za dorucak pa ces onda da ga malo pojebes popodne pa ces mu se na kurac popnes da te odveze do super marketa i onda na kraju ces da jedes radovanovo meso za veceru!! nemogu da razumem da je coveku jedini zivotni problem radovan karadzic pa ja bih podelio srbiju napravio kineski zid za vas divljake i stavio vas u jedan veliki obor i pustio bih vam radovana tamo pa da vidim sta bi ste radili a vjericu radetu bi jebali na gomilu hehehe
dok necija glava ne o** nema nista od demonstracija i cuda ...
kad su trebali da se odrze pederski skupovi, bilo je dosta oni koji su na sve nacine razbijali te skupove ... gde su sad ti da pokazu ..... ...
Devojcice, izvini ali moram da ti kazem da previse kakish. Kakve ti imas veze sa Radovanom i Srbijom? Telepatske? Lozis ove mamojebe da ruse glavni grad. Bas me zanima sta bi bilo sa tobom da lozis mentole i mamojebe po Austriji da ruse Wienu. Dodji ti tak'a pametna u Bg i Srbiju, pa mudruj sa 250e mesecno, ako ti to podje za rukom, skidam ti kapu (mozda i nesto drugo ) elem.... Sve je to lepo, ti si tamo negde u EU, kazes ono sto mislis, ali ne radis u interesu Srbije, veruj.
Jeli bre radikali, jel ono vaš šef otišao u Hag da mu se sudi dobrovoljno? A vi DSS-ovci vi liste "nagovorili"generale i političare Srbije da idu u Hag da im se sudi. Šta sad dalje imate da kažete?
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 00:41:27 od simijon »
Cilj današnjeg mitinga nije da silom oslobodimo Karadžića iz zatvora, već da pokažemo otpor diktatorskom režimu Borisa Tadića
Ne razumem recenicu. Nema vama druge, nego da Srbija otvori svoj Gvantanamo i da se tamo "izSrbujete". Zna Vucic sta je diktatura, zato i sme ovako da laje.
pa ja bih podelio srbiju napravio kineski zid za vas divljake i stavio vas u jedan veliki obor i pustio bih vam radovana tamo pa da vidim sta bi ste radili a vjericu radetu bi jebali na gomilu hehehe
Malo weird, ali decko je pogodio poentu
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 00:45:38 od RaznosacPica »