Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Свесрпски сабор против издајника и диктатора Тадића  (Pročitano 48139 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Za one koji imaju mozga, jasno je da su ovi prvi podaci i da ce se potpuni iznos stete onoga sto je radikalska bagra polupala znati za dan-dva. Ja bi to sve naplatio od SRS. Do poslednje pare.
Може, али тек када се Стари Град буде издржавао од прихода из својих фондова, донације не рачунам.
До тада ти и теби слични, као и становници те општине (и осталих жутих општина) нека ћуте.
Нерадници скините нам се са грбаче, доста више са пљачкањем остатка БГ ! Ако нисте задовољни количином новца који сте стекли пљачкањем других општина, тражите од Е.У. да вас издржава.
Наш новац за нашу општину и нашу средину, не за круг двојке и жуту багру !
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
aha, radikali se finansiraju iz budćeta. i sve ostale stranke, da da. a svinje lete

Са овим се слажем. Какв буџет, то је само параван за наивне. Све странке у Србији, без изузетка финансирају , кримоси из 90` тајкуни, и остала багра која и даље сиса последње капи крви овом народу. Из тог разлога планирам да више и не излазим на гласање.. јер све су то говна без изузетка.
Не питате се како радикали одједном престадоше са хајком на Цанета? И не питате се зашто Чеда пљује по Мишку? Кад се све подмаже, паљба престаје...

Znaš kako, za velike stranke si u pravu. Pare iz budžeta su im paravan, ali za Marjana Rističevića i slične kombi strančice budžet je Majka.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za one koji imaju mozga, jasno je da su ovi prvi podaci i da ce se potpuni iznos stete onoga sto je radikalska bagra polupala znati za dan-dva. Ja bi to sve naplatio od SRS. Do poslednje pare.
Може, али тек када се Стари Град буде издржавао од прихода из својих фондова, донације не рачунам.
До тада ти и теби слични, као и становници те општине (и осталих жутих општина) нека ћуте.
Нерадници скините нам се са грбаче, доста више са пљачкањем остатка БГ ! Ако нисте задовољни количином новца који сте стекли пљачкањем других општина, тражите од Е.У. да вас издржава.
da, baš se krug dvojke finasira novcem velikog sela i malog mokrog luga. Smile i onda je mrmot zavio čokoladu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Jeste retardirani ako niste bili zasto pricate, tacno su mogli detektivi da budu u masi i da vide da su gledano ka bini sa leve strane kod fontane stajali vodje navijaca i cekali da se biju sa policijom samo retardirana stoka poput vas koja nema ni truke mozga moze da govori da je SRS hteo da se oni biju a i da ste bili videli bi da su to mladi ljudi a ne stari, posto sam licno bio i znam sta se desavala mogu samo da kazem da ste glupi i retardirani i nemate veze sa zivotom osim sto buljite u ovaj ekran i slusate sta vam na TV pricaju a neznate da su francuski, italijanski sforovci ubijali nase generale u bosni, samo cu reci da ste jako ali jako glupi.
Znaci bacali su suzavac na 10 metara od ljudi koji su mirno slusali i cekali da idu u setnju, samo vas mozak koji je pun mrznje prema srpskoj kulturi i obicajima mogu tako da lazu kao vi znate vi ste gledali preko tv i slusali placenu stoku da pricaju lazi.
e jadna ti majka
Koji je tvoj problem majke ti, ti covece iznosis svoje licno misljenje, i nemoj vise da me citiras kad nema snista pametnije da kazes.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Jeste retardirani ako niste bili zasto pricate, tacno su mogli detektivi da budu u masi i da vide da su gledano ka bini sa leve strane kod fontane stajali vodje navijaca i cekali da se biju sa policijom samo retardirana stoka poput vas koja nema ni truke mozga moze da govori da je SRS hteo da se oni biju a i da ste bili videli bi da su to mladi ljudi a ne stari, posto sam licno bio i znam sta se desavala mogu samo da kazem da ste glupi i retardirani i nemate veze sa zivotom osim sto buljite u ovaj ekran i slusate sta vam na TV pricaju a neznate da su francuski, italijanski sforovci ubijali nase generale u bosni, samo cu reci da ste jako ali jako glupi.
Znaci bacali su suzavac na 10 metara od ljudi koji su mirno slusali i cekali da idu u setnju, samo vas mozak koji je pun mrznje prema srpskoj kulturi i obicajima mogu tako da lazu kao vi znate vi ste gledali preko tv i slusali sta ce vam potplacena stoka sa americkih tv stanica pricati.
Brate mili,videli smo vladavinu radikala 1999 tako da malo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 5
Pa malo je mnogo zutih opstina  Smile Sta je beshe vashe? Samo Zemun? I mozda jos neka prigradska opstina gde se nekako navukli vecinu. Nego otkud ti znas da sam neradnik? Za razliku od vecine radikala (ukljucujuci sam vrh te smrdo-partije) ja posteno radim. Ja ne zivim od haosa, bezakonja i demagoshke dreke. Eno na sta Zemun lici, ko buvljak. Tezge na svakom cosku po ulici, cak i u samom centru! Jel tako izgleda Srbija koju ste vi zamislili? Neka 'fala. Gledali smo to 90-tih godina. Sta Srbi misle o vama, rekli su na izborima. Rezultat? VI ste ruzna proslost Srbije. Ako niste to dosad skapirali, nema vam pomoci. U tom slucaju, birajte: Genex, Beogradjanka ili zgrada Politike. Na krov pa svi skacite.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2008, 14:57:03 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Znaci bacali su suzavac na 10 metara od ljudi koji su mirno slusali i cekali da idu u setnju, samo vas mozak koji je pun mrznje prema srpskoj kulturi i obicajima mogu tako da lazu kao vi znate vi ste gledali preko tv i slusali sta ce vam potplacena stoka sa americkih tv stanica pricati.
Brate mili,videli smo vladavinu radikala 1999 tako da malo  Smile Smile

Jesmo videli smo ih i pokazali su se po zlu. Ali sada je to jedina opozicija ili naizgled opozicija koju imamo.
A ako oni nestanu, DS gotovo ima apsolutnu vlast.

Ne podržavam radikale, štetni su, ali i potrebni
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Brate mili,videli smo vladavinu radikala 1999 tako da malo  Smile Smile
Kakve veze ima milosevic sa ovim?
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
da, baš se krug dvojke finasira novcem velikog sela i malog mokrog luga. Smile i onda je mrmot zavio čokoladu
Ја бих био пресрећан када би се пљачка ограничила на тим поменутим местима.
Али круг двојке пљачка комплетну и Палилулу, која има преко 200.000 пореских обвезника и привредни потенцијал који круг двојке може само да сања(блокирамо зрењанинац и ви цркнете од глади), а те фирме плаћају порез који одлази у касу централних жутих општина.
Овде сам споменуо само једну градску општину, а шта је тек са осталим приградским општинама које су такође годинама на мети пљачкаша из жуте БГ владе.

Ја не знам где ти живиш, али немаш појма то се види.

Citat
Pa malo je mnogo zutih opstina  Smile Sta je beshe vashe? Samo Zemun? I mozda jos neka prigradska opstina gde se nekako navukli vecinu. Nego otkud ti znas da sam neradnik? Za razliku od vecine radikala (ukljucujuci sam vrh te smrdo-partije) ja posteno radim. Ja ne zivim od haosa, bezakonja i demagoshke dreke. Eno na sta Zemun lici, ko buvljak. Tezge na svakom cosku po ulici, cak i u samom centru! Jel tako izgleda Srbija koju ste vi zamislili? Neka 'fala. Gledali smo to 90-tih godina. Sta Srbi misle o vama, rekli su na izborima. Rezultat? VI ste ruzna proslost Srbije. Ako niste to dosad skapirali, nema vam pomoci. U tom slucaju, birajte: Genex, Beogradjanka ili zgrada Politike. Na krov pa svi skacite.
Палилула је годинама ваша па ништа не улажете, како вас није срамота да прођете панчевцем, погледај како јадно изгледа тај прилаз, значи не мислим на мост то је посебна прича.
Ви помажете само централне општине, јер тамо деценијама комотно владате и имате већинску подршку.
Време је показало да много општине које сте освојили и даље пљачкате за потребе централних, навикли сте да то тако фунционише.
Ја не тражим милостињу од вас жутих, већ само наш новац од наших пореских обвезника и пореза предузећа са наше општине.
То што сте поставили свог председника овде, не значи да је народ мутав и да ће трпети његову пасивност и заташкавање ове пљачке.
Проблем је што ваш жути председник наше општине ради за интересе ваше странке и ваших повлашћених општина.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Eno na sta Zemun lici, ko buvljak. Tezge na svakom cosku po ulici, cak i u samom centru!

Uh, jeste tako. Nažalost.  Smile

A šta da radimo kad nas Batajničani i ostali seljaci uvek preglasaju. Na zadnjim izborima, čini mi se da su radikali na jednom biračkom mestu u Ugrinovcima imali skoro 75% glasova. Strašno.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.