Svako ko je glasao za Tadića na izborima, a zna se koliko je to ljudi (da ne ponavljam sada ovi kompleksaši znaju još bolje...), glasao je za hapšenje i slanje zlikovaca bilo koje nacije u Hag ili već neku drugu p.m.... Šta sada, skoro 2.5 miliona punoletnih ljudi su izdajnici? Gluposti.... a o diktaturi da ne počinjem....
ti si teži slučaj nego što sam mislio prvo-ti znaš da je 2,5 miliona glasalo za isporučenje hagu drugo-ko je rekao da su tih istih 2,5 miliona izdajnici malo lagiš,nije to uredu nije...
Ja mislim da on misli na Krajisnike... ipak su oni trn u oku svakom postenom starosedeocu Srbinu...
како је то само било проницљиво,вешто изведено..само морам да те разочарам,Часни Крајишници су великом већином гласали за јединог Србина кандидата,на овим изборима
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Stvarno je Srbija najzanimljivija zemlja na svetu Nikada dosadno! Od kada se CG odvojila, ovamo totalni smor .. No, eto leto je .. pa malo dinamike i ima
ИНТЕРВЈУ: ВЕЛИМИР ИЛИЋ, НОВА СРБИЈА: ПОДРЖАЋЕМО РАДИКАЛЕ НА МИТИНГУ Власт скрива истину о хапшењу
Ова власт ништа не жели да заврши онако како треба. Због тога желимо да искажемо свој протест и учинићемо све што се од нас буде тражило у пружању подршке и учешћа у протесту Не оправдавам нападе на новинаре РТС не може да бира о чему ће да извештава
Велимир Илић, лидер Нове Србије и бивши министар за инфраструктуру потврдио је у разговору за „Правду" да ће се његова странка придружити протесту поводом хапшења Радована Караџића, као и да ће он сигурно учествовати на великом митингу који су радикали најавили за уторак. - Сигурно ћемо се придружити протесту и учествоваћемо на митингу, али још увек не знам да ли ћу на њему бити и говорник. Још нисам ступио у контакт са организаторима митинга, али се надам да ће се до почетка протеста све знати, рекао је Илић. Због чега ће НС подржати протесте поводом хапшења Караџића? - Остала су нејасна питања зашто се и како све то одиграло око хапшења Караџића и да ли је јавност остала ускраћена за информације о томе где, када, како и ко га је хапсио. Ова власт ништа не жели да заврши онако како треба. Због тога желимо да искажемо свој протест и учинићемо све што се од нас буде тражило у пружању подршке и учешћа у протесту.
Како коментаришете одлуку РТС-а да више не извештава о протестима? - То је њихова одлука, ми немамо право да им се мешамо у уређивачку политику. Међутим, РТС као медијски јавни сервис Србије и свих њених грађана би требало да испрати све догађаје и да о њима извести гледаоце. Јер, пазите, има оних који се можда не слажу са овим протестима, али има и оних који га подржавају. Због тога грађани морају да буду информисани. Не би требало да једна тако озбиљна медијска кућа каква је РТС бира о чему ће да извештава, а о чему неће и да селективно објављује информације. Међутим, РТС има свој Управни одбор и одлука је на њима. У РТС-у кажу да су разлози за такву одлуку напади на новинаре? - Не оправдавам нападе. Никако. Како год било, ти људи раде како би зарадили за живот и нико нема право да их напада. Има ту свега: и провокација, неки медији дириговани споља. Објављује се свашта и што је тачно и што није, или се прећуткује нешто. Али тиме треба да се позабави неко други, а не да се нападају новинари. Такво понашање је недопустиво. А како коментаришете изјаве посланика СРС Вјерице Радете? Да ли је оправдана хајка која је кренула против ње? - Радета је била револтирана целом овом ситуацијом, одатле и таква изјава. Можда је могла да буде блажа, али то су емоције и њих није увек лако контролисати. И сам сам био у таквим ситуацијама и знам како је. Поготово кад се комплетан политички врх Србије прави да ништа не зна о хапшењу и кад има толико тајни.
Да ли јавни тужилац треба да поднесе кривичну пријаву против Вјерице Радете? - Не. То никако. Она је народни посланик. Можда је у изјави мало претерала, али не треба уводити ни једноумље. Било је и раније свакаквих изјава са свих страна, па нико није одговарао. Б. Вучковић
Koštunicina vlada uhapsi Tolimira, onda ga krišom pošalje u Republiku Srpsku i onda kažu kako je tamo uhapšen. Što tada nije postavio pitanje svom koalicionom partneru zbog čega taj cirkus?
Radovan Karadžić je uhapšen u skladu sa zakonom o saradnji sa Haškim tribunalom. Tu nema nikakve tajne.
Što bi RTS ili bilo koja druga televizija slala svoje ljude na demonstracije gde tuku novinare? Oni koji hoće da biju kamermane i reportere treba da računaju da ih neće biti u vestima.
Radeta je javno pretila atentatom predsedniku države i delila lekcije medijima kako treba da pišu i izveštavaju. To ne samo što je primitivizam nego je i krivično delo, rušenje ustavnog i demokratskog poretka i gušenje slobode medija.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2008, 17:36:56 od danilobg »
"Radeta je javno pretila atentatom predsedniku države i delila lekcije.."
Стварно ови модерни скојевци,демонократе,јевропјеци досадише више и Богу и Народу са уваженом госпођом Вјерицом Радетом и њеним "наводним претњама".. јеее,Жена је дословно рекла..пази сад,обрати пажњу,претвори се у уво:
:Подсећамо и Бориса Тадића,жутог диктатора кога уједно зовемо и Борис Броз(јер се тако понаша) да се у Србији Издаја никад није праштала.Не претимо,али упозоравамо на сва проклетства које је српске Издајнике у историји пратило.Подсећамо на крах династије Обреновић и рекла бих свим садашњим Властодржцима да можда неће имати срећу Зорана Ђинђића јер Бог кажњава до 7-ох колена.... итд,итд.
..имаш подкаст на ртс-у,дневник од петка мислим,па погледај шта је жена рекла,немој да те ложе ови твоји жути. Она упозорава,упозорава..она ником не прети. Мош* те само да јој пљунете под прозор..докле више те злураде,огавне и лажљиве пропаганде,жути скојевци?
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Rečnik u kome se priča o "izdajnicima" i "stranim plaćenicima" je skojevski i komunjarski. Radikali su šampioni u korišćenju komesarsko-pionirskog rečnika druga Tite.
Drugo, Radeta može da govori samo u ime svoje partije ali ne i cele Srbije. Pogotovo zato što je iz opozicione stranke koja je izgubila na izborima.
Radeta nije studirala Bogosloviju niti je zvaničnik Srpske pravoslavne crkve pa da tumači naciji Boga. Jedino ako radikali i Radeta nisu umislili da su postali Sveti sinod SPC.
Lekcije upućene novinarima predstavljaju elementarno nevaspitanje prema ljudima koje su ugostili u svojim prostorijama.
Ako je za Radetu "izdaja" poštovanje zakona, po kome je uhapšen i Karadžić, onda znači da su radikali stranka koja ne poštuje ni ustav ni zakon svoje države.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2008, 18:34:04 od danilobg »