Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:35:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: svekrva  (Pročitano 21035 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ja sam gradska cura sticajem okolnosti upala u 'seljacke price' i sad se ne znam nositi s tim...a to me jako boli

lepa protina kći ... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
najgora ljudska osobina kad pocne sam sebe tjesiti a zna da se nece nista promjeniti
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
uhhhh....evo sad ce i ona malo svratiti!

a mnogo ce mi biti lakse kad pocnem da radim? valjda.... Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2007, 22:15:27 od Livingston »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Nikad ne možeš očekivati da svekrva prestane da se meša i da tvoj muž prestane da je sluša.
Ne bih ja bas bio toliko iskljuciv i sa takvim predrasudama...
Mi ovde ne znamo tacan uzrok svega sto se medju njima desava, s'toga ne mogu reci da li on "slusa" svoju majku ili je jednostavno realan.
Ja se izvinjavam, ali kao sto postoje "zle" svekrve, tako postoje i "nistabolje" snaje...

ja sam gradska cura sticajem okolnosti upala u 'seljacke price' i sad se ne znam nositi s tim...a to me jako boli
Ovo je mnogo ruzno sto si rekla...i nikada ne pljuj u bunar iz koga pijes ili si pila vodu.
To sto ne umes da se nosis sa tim je velikim delom tvoja krivica...niko tebe nije terao da se tamo udajes i pod tim uslovima.
Izvini, ali ovo dosta toga govori o tebi.

Sticajem okolnosti mogu iz iskustva da kazem da je u celoj situaciji najgore njemu, jer on je taj preko cijih ledja se koplja lome. I zivo me interesuje kako on reaguje i koliko mu je prijatno kada kazes da si "upala u seljacku pricu".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Slusaj sestro sa tim ne mozes da se izboris nikako. Takave napasti su neresive.  Smile

Posebno nemoj slisati savete tih maminih sinova i tatinih ceri , samo sebe i bezi sto dalje , sa svojim muzem naravno ako je moguce. Nema tu drugog resenja , ti dzangrizavi matorici su nepromenljivi.Upropastili su nam drzavu sad hoce i maldost da vam upropaste. Sto dalje!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
s tim pojmom 'seljacke price' sam mislila da je pobornik starog nacina zivota i babskih prica iako ne zvuci tako kao sto sam napisala...izvinjavam se za ovo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ti dzangrizavi matorici su nepromenljivi.Upropastili su nam drzavu sad hoce i maldost da vam upropaste. Sto dalje!!! Smile
Jos samo fali da uvuces i Seselja u celu pricu... Smile

Odnos "snaja-svekrva" u ovom narodu postoji oduvek...i ne razlikuje se previse kroz generacije, tako da to sa tim nema blage veze.
Reci nekome "pobegni sa svojim muzem...." je tipicna  demagogija i zaista je neumesno koristiti je kao savet nekome ko ima ovakav problem.
Da ne treba mozda da ga uhvati za uvo i povede ga sa sobom?
btw, da si citala sve postove od pocetka, shvatila bi da covek ne zeli ni da razmislja o tome da napusti porodicnu kucu.

Nije sve to tako jednostavno, naprotiv. Bilo cije mesanje u neciji bracni zivot je uzasna stvar....bila to svekrva, tasta ili bilo ko drugi.
Da, treba se distancirati...ali to moze uraditi jedino on, postavljanjem stvari na svoje mesto. Za to je neophodno mnogo, mnogo prica i razgovora....
Zena mora biti po strani.
Zena mora postovati muzevu majku, kakva god da je....ako ni zbog cega drugog, onda zbog njenih godina...kao sto i on mora postovati njene roditelje.
I, ono sto je najbitnije.....svaka suvisna rasprava sa njom se mora prepustiti njenom sinu. Distanca mora biti velika.
Naravno, to nije lako imajuci u vidu zajednicki zivot...ali nije i nemoguce.
Da li cete ziveti na nekom drugom mestu ako imate za to uslove?
Pa, dogovarajte se...razmenjujte argumente, planirajte, racunajte....kada vec to niste pre braka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ne znam sta da kazem,duga je prica da se pise iz pocetka.
u sustini nas odnos je jako lijep ali to njeno prebacivanje mi nenormalno smeta.
iz pocetka sam pokusavala da 'na jedno uvo udje...' ali vise ne ide,jednostavno mislim da mi ne ukazuje ni malo povjerenja iako sam ga zasluzila!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
sklonite se dok je jos mlako. Kada posle deset godina shvatite da ni jedna vasa svadja nije bila zbog vas vec zbog trece osobe, pozeleces da se dezintegrises sa ovoga sveta. Ne dozvoli da se problem nagomilava. Ako imas ulova za zivot izvan te zajednice sa svekrvom, postavi se tako da ti je to prioritet. SUprug mora tvoju potrebu da postavi ispred svega. Ako se dvoumi iznadji nacin da mu das do znanja koliko ti je bitno. Ne izazivaj svadju, samo mu se kulturno popni na glavu. Onako umiljato i sa stilom. Ipak si ti "ta", a zivot je jedan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
svekrva i snaja se najbolje slazu i postuju ako ne zive pod istim krovom... ako su u istoj kuci, borba za 'prevlast' je gotovo neizbezna.
naravno, to sve mnogo zavisi i od toga kakva je svekrva, kakva je snaja, a i kakav je sin, odnosno muz.

nema poverenja u tebe? nisi navela o cemu je rec, ali nemoj da na sebe preuzimas nista zbog cega ce ona ici za tobom i kontrolisati je li dobro uradjeno... gledaj svoju porodicu i vase kucne stvari, gde se ona nista ne pita. tamo gde se ona po def. odnosa pita, neka sama i radi kako joj volja, a ti joj pomozi ili nemoj, kako tebi volja
dakle, malo diplomatije s tvoje strane je neophodno...
 Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
najzalosnije od svega je sto ona u mojo kuci zeli da uvede svoju kontrolu...o tome je naime i rijec..ostalo me ne zanima! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:35:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.