Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 18:45:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: svekrva  (Pročitano 21065 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Nikad nemoj da prihvatite za svekrvu ii tastu onu osobu cije je ime Nada....jer Nada zadnja umire  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
нећу да живим ни у заједници са својим родитељима, ни у заједници са родитељима свог супруга (кад га будем, и ако га будем имала)

Посете са госпоја мамом-минималне

На сву срећу мој дечко виђа маму једном годишње јер је она била тако пожртвована да је оставила двоје мале деце и преудала се. Е то једном у години, чим ме види осети неку потребу да ми се хвалише како је она предобра мајка и како је она давала целу себе (пре него што је напустила трогодишњег и петогодишњег дечака) и таман кад ја почнем да црвеним од њене срамоте, ускочи мој драги који јој скреше у брк да је 0 од родитеља
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple 15
A sta je sa momentom kada snaja\zet stoje na vratima i urlaju - Ovoooo je mooojoa kuuuuca... Ovo je moooojeee...

Mislim, iz nekih prica ispada da muz\zena posto pocnete da zivite zajedno mora da se odrekne svoje porodice i ni pod razno roditelji\prijatelji\rodbina ne mogu da dolaze bez najave u 3 primerka overene u sudu isporucene bar 7 dana ranije...

Hajde da se ne lazemo... neki supruznici\sustanari u vidu decka\devojke su podjednako psiho face kao svekrve\taste...

Koliko primecujem... odnos je 1:1...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Tja, to je kako se zapatis. Ista ta prica je za zetove i taste i zene koje pre drze stranu njihovoj majci nego svom muzu.

Stvar individualnog. Ako se zapatis tako onda jbg.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
to je odnos za koji u startu znas da nece biti lak

u zivotu trazis tu jednu osobu sa kojom ces da provedes dobar deo svog postojanja - nadjes je - ali, sa njom ide i odredjeni paket u kome su raznorazne "stvarcice" - jedna od njih je i njegova mama. Bilo da on ima divan odnos sa njom, bilo da ga je napustila, nije to ni malo lak deo paketa sa kojim zena mora da se nosi, iz razno raznih razloga. Ali mogu i kockice da se poklope, nikad se ne zna

Tja, to je kako se zapatis. Ista ta prica je za zetove i taste i zene koje pre drze stranu njihovoj majci nego svom muzu.

Stvar individualnog. Ako se zapatis tako onda jbg.  Smile

muski pomirljiv-ebiga, tako je- stav me dovodi do ludila

oni nisu svesni koliko je potrebno da lupe sakom o sto (slucaj br.)

1. svojim majkama i da ih stave van svojih zajednica
2. svojim zenama - oni su bwe tu muzevi a ne njihove mame (odnosi se na taste da ne bi bilo zabune)
« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 14:52:53 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Pa bas zato se neke stvari gledaju na vreme. Ako nadjes neku/og sa kim mozes da funkcionises(sto ukljucuje i to da  uspes ili da prihvatis njegove roditelje ili da se njihovo mesanje koje ti smeta svede na minimum) onda je to to. Ako se zapatis, tesko ces nesto uciniti povodom toga. Obicno se svodi na to kako se postavis na pocetku i posle se tesko menja.

Zato je bolje gledati na vreme, nego da kasnije imas problema.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
ja sam vise u fazonu "zajedno mozemo pobediti sve"

ne mogu da zamislim da "moram" da "odustanem" od nekog samo zbog njegove familije  - mislim, jasno mi je da se to desava - ali, opet...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Pa, ne bas da odustanes, samo da budes pametniji u postavci stvari pa ne dozvolis da ti npr. smetaju njegovi roditelji a pristanes na to da zivis sa njima.

ja sam vise u fazonu "zajedno mozemo pobediti sve"

I ja, ali za to ti treba druga strana koja je spremna na to isto i spremna na dogovor o stvarima. A kada je takva situacija onda i ovako nesto nije preveliki problem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia E72

Druga drugarica ima toliki problem sa svekrvom (zive u zajednici) da su dosli do stadijuma da mora da iste sekunde kad skine gacice da ih opere rucno, jer joj svekrva gleda u gace, mirise ih i proverava da li se jebala, jel imala mecu, da li ima sekret, da li joj je gust sekret, jel smrdi i slicno...sta je to u majkama muske dece? Kakvi su to demoni upickumaterinu?!?  Smile

Matora je lezboooo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia 

Druga drugarica ima toliki problem sa svekrvom (zive u zajednici) da su dosli do stadijuma da mora da iste sekunde kad skine gacice da ih opere rucno, jer joj svekrva gleda u gace, mirise ih i proverava da li se jebala, jel imala mecu, da li ima sekret, da li joj je gust sekret, jel smrdi i slicno...sta je to u majkama muske dece? Kakvi su to demoni upickumaterinu?!?  Smile

Matora je lezboooo  Smile Smile

Vraze prava si ludaca  Smile
A ta svekrva nije lezbo , nego je odlepila  Smile

No hocu ja da kazem nesto iz licnog iskusva za majku mog bivseg decka
recimo ta zena je ona vrsta osobe koju ja ne mogu i ne zelim da svarim!
Mrzim osobe koje ti se smeskaju ,a onda iza ledja te ili ogovaraju ili dodju kod svog sincica
i onda ljubi ih majka brze bolje iseru se po mozgu njima ,a oni kao prave picke  Smile  mamine maze kazu dobro mama,a onda kad ja kazem da meni nesto smeta onda cute ko najgore ku..e  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 18:45:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.