Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SVE ZABLUDE O ISLAMU: Ovih 9 stvari nemaju veze sa muslimanskom verom! (FOTO)  (Pročitano 81725 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 856
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
@Anea
Nisi me razumela - nisam mislio na tumacenje pravnih dela pre 2000 godina, vec sam hteo da porucim da ako mozemo imati tumacenje KZ ili ZKP-a koji su nastali u istorijskom okviru prakticno juce, onda mozemo a i moramo tumaciti delo nastalo pre 2000 godina- Bibliju.

I da, uci se i dalje...

@Raven
Cestitam- gadjas u sustinu... Ali opet, vrtim se u krug, bas zato moramo imati tumacenje religijskih dela...
« Poslednja izmena: 17. Jun 2014, 12:50:08 od Mrvoksa »
IP sačuvana
social share
Si vis pacem, para bellum...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
zabranjeno je idolopoklonstvo, a vi imate masu svetaca i obozavate mrtvace, slike, kipove,

Ne znam ko onolko onanise oko jednog kamena  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
Ali opet, vrtim se u krug, bas zato moramo imati tumacenje religijskih dela...
Све се сведе на снагу бројева. Ко има више људи, његово учење је "право", богом изабрано, једино истинито..
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 856
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Upravo.... "Cije ovce, njegova livada."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50169
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S24
Знате шта је добо код Арапа? Нема много убистава, силовања, криминала уопште. Погледајте Африку, јужну Америку, Азију, САД, Русију па ћете схватити. Испадоше они уз европљане најцивилизованији. Изгледа да је тај њихов систем иако не савршен ипак завео неки ред тамо.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2014, 13:22:58 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 856
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ma nije to odlika civilizovanosti vec batine! Jer ume da "ostavi utisak" na coveka kad vidi nekog obesenog na banderu... To mu valjda dodje kao generalna i specijalna prevencija. Novi kriminalac ce biti pokoleban, a stari "rehabilitovan"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
Hriscanstvo je iluminatska religija

Hriscanstvo je kao islam semitska religija...

Next....  Smile

tačno, s tim što je Isus kao Boziji poslanik poslat samo Židovima, a hriščanin i hrišćanstvo su termini koji su izmisljeni, nigdje ih nema u Bibliji, Isus svoje sljedbenike nikad nije nazivao hriscanima...a iluminatska, zato sto su crkvu i krscansku doktrinu osmislili vladari,iluminati, masoni i ostali ezoterici, mađioničari, okultisti itd...

mrvoksa, ja sam musliman,šta očekuješ, da pljujem po islamu, a falim nešto drugo, nisam nista prepisao, to su citati iz Biblije koje neko prešućuje a tamo su napisani, znači ne govori samo Kuran časni o odsjecanju, ubijanju, klanju i ostalome...nisam nikakav  propovjednik,dragi Allah upućuje na pravi put onogo koga on želi, ne mogu to ja ni milioni kao ja da učine, poštujem ja sve, ali kako Kuran časni kaze Recite: "Mi vjerujemo u Allaha i u ono što se objavljuje nama, i u ono što je objavljeno Ibrahimu, i Ismailu, i Ishaku, i Jakubu, i unucima, i u ono što je dato Musau i Isau, i u ono što je dato vjerovjesnicima od Gospodara njihova; mi ne pravimo nikakve razlike među njima, i mi se samo Njemu pokoravamo."...dakle, moram čitati i ono što je i jevrejima i Isusu poslato...ti zakoni i knjige vaze i za muslimane, ali mi smo misljenja da su ista djelom prepravljana i mjenjana kroz vrijeme...

a sta si mislio pod tim da vrtim kao mantru i provaljujem se ako pratim tamo neke arape, imaš po youtubu masu dobrih šejhova koji nisu arapskog porijekla, već evropskog ili americkog...u tom videu sto sam postavio o Islamu i kako on tumači Kuran govori ti rođeni bjeli amerikanac??? ovo ostalo što sam napisao ako hočeš mogu da ti citiram sve to iz Biblije...vi to ne smatrate Bibliju Božijom objavom...pa uzmeš otud šta hoćeš, a ono što nećeš odbaciš...ili tumačiš opet neki svoj način...to što sam nabrojao su djelom naredbe, a djelom život Isusov...dakle, vi kao njegovi sljedbenici bi se trebali držat toga...ako kažem da se Isus molio kao muslimani, što se ti moliš Bogu kao Hindus...ili mislis da je dovoljno da vjerujes u Isusa pa će ti svi grijesi biti oprošteni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
ma samo se vi muslimani odijelite od nas srba i republike srpske pa onda slobodno zavedite te serijatske zakone sve sa kamenovanjem zena, sakacenjem lopova i bacanjem sa najviseg minareta. do tad nemoj da smaras nas starosedeoce. mi smo ovde vec vise hiljada godina. mnogo duze od tvog muhameda i njegovog zakona. msm razmisli, ako se to niije zakacilo za nas tokom 500 godina pod onim divljim plemenom zasto mislis da ce sad?
inace...super je islam.
samo sto dalje od nas.. Smile
hvala. Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50169
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S24
Имате политику за препуцавања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 856
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
@sejla

"ako kažem da se Isus molio kao muslimani, što se ti moliš Bogu kao Hindus" - malo si se zaneo... mada vidim da je to manir... jer ne moze hriscanin da se moli kao musliman, vec musliman moze ko hriscanin... vidis, hriscanstvo je starije...  Smile

"iluminatska, zato sto su crkvu i krscansku doktrinu osmislili vladari,iluminati, masoni i ostali ezoterici, mađioničari, okultisti"- opet se frljamo sa pojmovima, a svadjamo sa datumima i drustvenim pojavama... jos ako si ubedjen u to sto pises, kakve veze ima sto smo povezali 2000 godina u jednu recenicu... a i sto ne shvatamo uzrok i posledicu...

i da se razumemo, ja sa tobom nemam nikakav problem sto si ti musliman ili sto sledis islam... razocaravajuce sam indiferentan... ali opet ti naglasavam- sama cinjenica da dolazis iz bosne a toliko si radikalan, je vrlo zabrinjavajuca... postadoste veci katolici od pape, a do pre 30 godina ste se kunuli u Tita... problem je radikalizam, bio on levi ili verski... ali veruj mi, a sve govori u prilog tome, to je veci problem samih Bosnjaka ili muslimana, nego Srba i Hrvata... mozda shvatis a mozda i ne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.