I spent my whole childhood growing...what a waste!
Zodijak
Pol
Windows XP
Opera 9.61
Nokia N95 8GB
mozda sam malo omasio temu,ali da ne pravim novu bezveze....jel znate neki sajt na kome ima svasta od zvukova za dj-ove,znao sam ranije jedan,ali ne mogu da se setim. znaci,treba mi svasta!
jel zna neko neki program za konvertovanje ali ne ono npr iz wmp u media layer i tako to ,već me interesuje kako da smanjim veličinu pesme(megabajte)ali da se dužina pesme ne skraćuje,ako to uopšte može a valjda može jer jedan moj drug ima dosta pesama na mobu od npr 512 kb a traju i po pet minuta,s tim što se smanjuje kvalitet zvuka ali nema veze...?
jel zna neko neki program za konvertovanje ali ne ono npr iz wmp u media layer i tako to ,već me interesuje kako da smanjim veličinu pesme(megabajte)ali da se dužina pesme ne skraćuje,ako to uopšte može a valjda može jer jedan moj drug ima dosta pesama na mobu od npr 512 kb a traju i po pet minuta,s tim što se smanjuje kvalitet zvuka ali nema veze...?
ja sam koristio neki dBpower, free je,i veoma prost. Dobijes opciju za konvertovanje kad stisnes desni klik na pesmu.... znaci,sve odradis za 10 sekundi....
jao opet imam problem sa db powerom...izgleda da mi je istekao trial,sad moram da plaćam....mislio sam da je besplatan program jel zna neko sličan program tom db poweru?ali da se ništa ne plaća
« Poslednja izmena: 27. Nov 2008, 19:27:47 od abenaz »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.