Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve shto ste zeleli da znate o S-300/400 a niste imali gde da prochitate.  (Pročitano 63236 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
...kad to drmne u americki brod,lelke.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
lupas na svakoj temi ko da je tebe u glavu drmnulo  Smile

wessko otvorio sam novu temu o shkvalu, malo je na brzinu, tako da ima dosta mesta da se dopuni, pa ko voli nek izvoli
http://forum.burek.com/index.php?topic=323344.new#new
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pozdrav svima. pregledao sam malo temu, vidim da je sve urađeno profi, ali nisam uspeo da nađem cenu.

dakle, neka neko meni radoznalcu kaže koliko ta skalamerija košta i zbog čega mi to još uvek nemamo?

hvala!
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26
baterija je oko 150 mil $ (cena od pre par meseci , sad ko zna , s obzirom na pad dolara ...  Smile )

zashto nemamo - pa jel vidish ko je predsednik drzave , ko je ministar odbrane ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
zashto nemamo - pa jel vidish ko je predsednik drzave , ko je ministar odbrane ...
За почетак нисмо ни ја ни ти. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sta je baterija i od cega se sastoji, cena po jedinici se razlikuje od generacije s-30 i opreme koju sadrzi, do sada sam vidjao za nepotpun sistem prve generacije oko 180 miliona, ali sve zavisi od broja lansirnih uredjaja, broja isporucenih raketa po uredjaju, opreme za remontovanje, medjudrzavnih ugovora kojima to moze po nekad da se plati prebijanjem dugova ili sl. recimo negde sam citao da je siriji ponudjena cena od 600 miliona po jedinici na engleskom doslovno "per unit"), ali nije navedeno sta je ta jedinica i od cega se sastoji. U pitanju je bila verzija S-300PMU2.
Kinezi su navodno PMU platili jednu milijardu za sest sistema od kojih je svaki sadrzavao 48 raketa.
Sve informacije o cenama su diskutabilne zato sto ima mnogo varijanti opreme i kolicine te opreme koju je moguce kupiti ili ne kupiti tako i cene variraju od gore pomenutih 150 miliona za sistem koji ima ogranicene mogucnosti kako po dometu tako i po zilavosti, do najslupljeg sistema koji moze dostici i do milijardu dolara ako se uzme veca zaliha raketa i opreme za remont itd.
Nasa vojska ima u planu da nabavlja nova sredstva PVO cim to ekonomski uslovi dozvole, a to ce biti u naredne dve godine pod uslovom da se nastavi pozitivan trend rasta bdp-a a samim tim i budzeta vojske koji direktno zavisi od toga.
A ovi kojima smeta srpski predsednik neka idu na politicki deo foruma pa nek tamo kukaju.   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26
 siriji je ponudjen divizion po ceni od 600 miliona $.

a te priche o "srpskom predsedniku -reformatoru" koji ce " da modernizuje vojsku" prichaj nekom drugom - na ovaj pdf ne dolaze veverice  Smile ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sma citao da su 4 sistema sa 96 raketa (nemogu da se setim kome)nudjena za 950 mil.USD!!!pre par god...mislim PMU-2 varijanta!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
baterija je oko 150 mil $ (cena od pre par meseci , sad ko zna , s obzirom na pad dolara ...  Smile )

zashto nemamo - pa jel vidish ko je predsednik drzave , ko je ministar odbrane ...  Smile

tnx..ovo sam lepo pitao i na jednom topicu o rusiji na podforumu politika, pa me spustiše.. kažu šta će nam to..

nije mala cifra, ali obzirom šta je sve po srbiji rasprodano buđzašto (i tek će), kao i da su nam nudili 2mlrd za kosovo.. Smile

a i sa poslednjom rečenicom se slažem 100%..
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 00:04:34 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
siriji je ponudjen divizion po ceni od 600 miliona $.

a te priche o "srpskom predsedniku -reformatoru" koji ce " da modernizuje vojsku" prichaj nekom drugom - na ovaj pdf ne dolaze veverice  Smile ...
Znas li razliku izmedju diviziona i baterije kod S-300? Znas li koliko moze da se razlikuje "jedinica" S-300 od primera do primera? Procitaj celu temu pa mi javi. Smile
A kukanje na predsednika ostavi za politicki deo foruma, samo kukas nista ne doprinosis ovoj temi tim kukanjem. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.692 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.