Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 02:44:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve prijateljice su se već udale!  (Pročitano 13854 puta)
15. Apr 2007, 11:16:10
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Sve prijateljice su se već udale!

Brak može da bude super, ako ste s pravom osobom. Međutim, neretko se dešava da se u brak stupi s pogrešnom osobom, iz potpuno trivijalnog razloga, recimo, sve vaše prijateljice su se već poudavale.

Sad, ma koliko taj razlog, posmatran sa strane, delovao trivijalno, ako su se sve vaše prijateljice poudavale, lako se može desiti da se zaista osetite loše. Kao da vama nešto fali, kad su sve ostale uspele da nađu sebi muža, samo vi niste. Nekada se zaista i smatralo da žena mora da je falična ako se do određenog doba ne uda, ali ta vremena su, valjda, za nama.

A ipak, ma koliko mi sebe uveravali da su ta vremena zauvek prošla, ne vratila se, dođe u nekom trenutku period kad vam se čini da se maltene svaki čas neko venčava. Skoro da liči na epidemiju. Svi se venčavaju - sem vas. Udate drugarice vas veselo bockaju "a kad ćeš ti?", najčešće bez ikakve zlobe i zadnjih misli, samo vas zadirkuju, ali vas te reči ipak pogađaju. Stvarno, kad ćete vi?

Onda pogledate svog sadašnjeg momka, za kojim baš i niste lude - inače vam ne bi palo na pamet da se udate za njega, pre biste razmislile o raskidu jer on nije osoba s kojom želite da provedete ostatak života, ali, pomislite onda, pa nije on baš tako loš, možda biste i mogle da se udate za njega... Greška.

Naravno, jeste moguće da pogrešite u proceni neke osobe, pa i svog dečka, da ga nepravedno potcenite. Međutim, ako osetite žarku želju da se udate, sad, odmah, nije toliko važno ni za koga, pre će biti da se osećate očajno - a tada nije loše setiti se da postoje i gore stvari od toga da ste neudate i očajne - recimo, da ste udate i očajne.

Uz sve ono što vam dušebrižnici govore (a vi u sebi želite da oni malo, za promenu, gledaju svoja posla), brak nipošto ne treba forsirati. Ako se još niste udale, šta s tim? Niti je biti neudata bolest ili sramota, niti je brak lek. Biološki sat? Jeste da otkucava, jeste važan, ali je ipak važnije prvo naći pravu osobu za oca vaše dece - to je mnogo bolje nego da oca svog deteta "šutnete" još pre nego što dete nauči da govori jer on ni za oca ni za supruga nije.

Dakle, bez žurbe! Baš lepo što su vam se sve prijateljice poudavale i što su srećne u braku - udaćete se i vi, kad nađete pravu osobu za to. U međuvremenu uživajte u svim onim stvarima u kojima samo kao singl osoba možete uživati - ima i to svojih prednosti.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pre bih rekla da ovaj teks ima realnu primenu i vrednost izvan granica ove grdne zemlje ...
Nekako nemam bas puno prijateljica koje su se udale,iako imaju vec skoro 30 godina ... Stice se utisak da je brak u ovoj zemlji postao posao koji se sklapa kada obe strane dostignu jedan odredjeni stupanj razvoja svoje "firme" pa je logican nastavak udruzivanje proizvodnih snaga zarad josh veceg napredovanja ... Filozofi ovog foruma ce mi pomoci i podsetiti me koji je to filozof povlacio paralele izmedju raznih proizvodnih institucija i braka,jer trenutno ne mogu da se setim,ali sve je vishe pocelo da lici na to ...
Iako verujem u ljubav i emocija mi je jedan od najboljih pokretaca, ovo suludo vreme u kojem zivim me je naucilo da ne trcim pred rudu i da dobro razmislim o svakom svom sledecem potezu koji moze da mi usmeri zivot u nekom potpuno novom smeru. Verujem da muskarci o ovome mnogo vise razmisljaju,mozda i previse,ako se ja pitam, ali negde totalno opravdano.
Nekoliko mojih dobrih drugarica udalo se u proteklih 5 godina i ne vidim da su ostvarile neki preterani napredak u smislu unapredjivanja na neki visi nivo egzistencije,a bogami i nezadovoljstvo uhvatilo maha jer se izuzetno tesko zivi ... neretko sam cula i recenice tipa "zasto li sam dozvolila sebi da odustanem od fakulteta" ili "da smo bar josh malo pricekali sa decom sve bi polako doslo na svoje mesto". Medju svom tom bujicom blagog nezadovoljstva imam jednu prijateljicu koja se pre mesec dana verila i to sa momkom sa kojim se zabavlja vec 8 godina,medjutim njihov materijalni status daleko prevazilazi mogucnosti vecine nas prosecnih. A i bilo je i vreme, s obzirom da su zajedno proputovali pola sveta zbog njegovih poslova. Uostalom jako se vole i mislim da su potpuno spremni za brak i klince. Oni ce to moci lagodno da iznesu.
Postavlja se pitanje kad je uopshte pravo vreme? Parovi se zabavljaju godinama i uzimaju posle 10 godina ... Nije poenta u braku, poenta je u deci,jer mogli su se uzeti i posle godinu dana zabavljanja, ali za decu je potrebno mnogo vise.Gde je uopshte taj stadijum kada smo spremni da se multipriciramo i sta nam to odredjuje da se tamo uputimo? Moje iskustvo sa prijateljicama pokazalo mi je da prerano ulazenje u brak i zasnivanje porodice katastrofalno degradira i odnos dvoje supruznika i odnos prema samom sebi. U principu materijalni momenat izdvaja se kao pobednik iz iz igre na relacilji ljubav-mogucnosti. Ipak mislim da treba pokusati. Izgubiti nadu u pobedu emocije i svega drugog shto nas cini boljim ljudima katastrofalno je porazno,bar za mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

uživaj u životu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 1979
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
mob
Nokia 6070
ne zurite devojke...nista narocito ne propustate!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 

hehe, hajd kad je tako ja cu jos malo da pricakam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 
....da,da....bez zurbe..... Smile
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mnoge moje prijateljice su se udale. Neke su se razvele, neke su pred razvodom. Manji je broj onih koje su jos uvek u braku i zive srecno u pomenutom. Brzopleto utrcavanje u bracnu zajednicu moze samo da upropasti mnogo toga i da dovede do opsteg nezadovoljstva. Salim se cesto na sopstveni racun da sam previse puta gledala "Odbeglu mladu" Smile "Zbrisala si tri puta" - rece moj brat "cetvrti put ce ti biti koban, jer cemo se svi potruditi da ne razmisljas previse." Smile Salu na stranu, ne smatram da treba zuriti, jednostavno ce se dogoditi. Pa i ako se ne dogodi... verovatno se radi o sudbini.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Life is a bitch, and then you Die...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 433
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Sagem 6070
da znas da su se sve udale... a neke vec i razvele...

jel to dobro, ili lose?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dođavola.

moje prijateljice su zaklete solerke i žene koje još uvijek jure karijere i previše putuju da bi se skrasile na jednom mjestu.

možda i zbog toga imamo iluziju da se udaje dešavaju u nekom paralelnom svijetu.

svakako da je zabluda,dozvoljavam da jeste...ali ja sebe smatram još uvijek mladom za brak.
mladom u smislu...zaigrala bih se ja previše u pijesku...i dobila bih batine Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Ja sam se mlada udala i ne zalim zbog toga.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 02:44:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.